Wereldwijde smeulende vuren en niemand is op de hoogte!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #338 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Zo zou ik de situatie op dit moment het beste kunnen omschrijven. Overals ter wereld sterven mensen door de Vaccinaties en de media zwijgen dit ‘dood’ waardoor niemand het gevaar bemerkt waarin ze verkeren en daardoor geen maatregelen treffen om dit giga gevaar te verminderen, mogelijk nog te verminderen want dat blijft de grote vraag [?]


Hoe kun je deze mensen bereiken, nog bereiken, wat is wijsheid?

Zo’n 15 jaar gelden [2007] schreef ik; “Brand, brand, brand !!

Wat zou jij doen als … de wereld in brand staat maar niemand in huis het nog weet!

Stel je voor dat je huis in brand staat en er liggen nog verschillende familieleden boven in huis te slapen. Je hebt geen moment te verliezen en rent naar boven. Als je iemand niet snel genoeg wakker kan schudden, in diepe slaap of wellicht verdoofd door al wat rook, sla je in het gezicht, links en rechts. Je moet ook nog anderen redde

Denkbeeldig denk ik dat je kunt stellen dat er in elke stad, dorp of gehucht smeulende brandjes zijn die elk moment kunnen uitbreken. De gevaccineerden die onwetend zijn gehouden door de overheid, de media en de dokter dat ze een giga gevaar lopen om plotseling te overlijden in luttele seconden of getroffen de worden door, wat nu turbo kanker genoemd wordt en in enkele weken al kunnen overlijden. En dan zijn er nog legio lijdenswegen die de spike proteïnen kunnen veroorzaken.

Hoeveel mensen zijn er op de hoogte van de mogelijkheden die ze kunnen nemen, dienen te nemen om het onafwendbare lot -mogelijk- af te wenden of te vertragen? En, als je geen weet hebt van het dreigende gevaar dan worden die maatregelen ook niet genomen.

De afgelopen 23 jaren en met verhoogde inzet de afgelopen drie jaren, werden alle mogelijke manieren aangewend om deze groep mensen te bereiken.

Vooral op Twitter met zijn 140 woorden werden de boodschappen steeds meer confronterend. Voor al met de zogenaamde Meme’s. 

Eigenlijk was de boodschap zo duidelijk dat ook hoopte dat mensen kwaad zouden worden en in de aanval zouden gaan tegen mij persoonlijk. Dan had ik ze waar ik ze hebben wil, in mijn verdediging kon en ‘mocht’ ik ze vertellen dat ze eindelijk eens moeten luisteren om bovengenoemde reden, om hun eigen hachje te redden.

Er is niets meer te verliezen aangaande tere zieltjes die mogelijk beschadigd zouden kunnen raken [?], een harde confrontatie is eigenlijk de laatste munitie die we tot onze beschikking hebben in deze informatie oorlog. Win or loss. 

Het artikel uit 2007 Brand, brand, brandBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk