‘n Dosis Hoop: Hoe te ontgiften na mRNA \/


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #337 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Via Twitter & het Fa(c)tsforum kwam ik dit artikel tegen op subtrack van Texas Linsey van alweer 22 september 2022 een korte introductie, de rest mag je op haar post gaan lezen.


Je kunt iemand’s mRNA vaccin niet ongedaan maken, maar er zijn dingen die je kunt doen om het risico op bloedstolsels en meer te verminderen.

Helaas gaan veel mensen nu door met hun leven zonder te weten dat er een probleem is, maar dat is er wel. Facebook ging zelfs zo ver om de hashtag #DiedSuddenly (plotseling dood) te BLOKKEREN. De onderdrukking van informatie is zeer verontrustend.

Jonge gezonde mensen in de bloei van hun leven blijven elke dag plotseling en onverwacht overlijden, waaronder veel atleten.

Waarom zou je een Spike Proteïne Detox overwegen?

Spikeiwitten kunnen na een infectie of meerdere injecties in je lichaam circuleren en schade veroorzaken aan cellen, weefsels en organen. “Spike-eiwit is een dodelijk eiwit,” zegt Dr. Peter McCullough, internist, cardioloog en opgeleid epidemioloog, in een video. Het kan ontstekingen en stolling veroorzaken in elk weefsel waarin het zich ophoopt.

De bio-distributiestudie van Pfizer, die werd gebruikt om te bepalen waar de geïnjecteerde stoffen in het lichaam terechtkomen, toonde bijvoorbeeld aan dat het COVID spike-eiwit van de injecties zich ophoopt in “vrij hoge concentraties” in de eierstokken.

Voorts bleek uit een Japanse bio-distributiestudie voor de prik van Pfizer dat vaccindeeltjes zich van de injectieplaats naar het bloed verplaatsen, waarna circulerende spike-eiwitten vrij door het lichaam kunnen reizen, onder meer naar de eierstokken, de lever, neurologische weefsels en andere organen. WCH merkte op:

“Het virus spike-eiwit is in verband gebracht met nadelige effecten, zoals: bloedstolsels, hersenmist, organiserende longontsteking en myocarditis. Het is waarschijnlijk verantwoordelijk voor veel van de bijwerkingen van Covid-19 [injectie] … Zelfs als u geen symptomen hebt gehad, positief bent getest op Covid-19, of nadelige bijwerkingen hebt ondervonden na een prik, kunnen er nog steeds spike-eiwitten in uw lichaam achterblijven.

Om deze na de prik of een infectie op te ruimen, stellen artsen en holistische beoefenaars een paar eenvoudige handelingen voor. Men denkt dat het reinigen van het lichaam van spike-eiwitten … zo snel mogelijk na een infectie of prik, kan beschermen tegen schade door achtergebleven of circulerende spike-eiwitten.”

World Council for Health’s Spike Protein Detox Gids

In het artikel vindt je WCH’s volledige gids van nuttige stoffen om te ontgiften van giftige spike-eiwitten, inclusief aanbevolen doses, die u kunt bevestigen met uw holistische arts. Als u niet zeker weet waar te beginnen, zijn de volgende 10 stoffen de “essentials” als het gaat om spike-eiwit detox. Dit is een goede plaats om te beginnen terwijl u een meer uitgebreide gezondheidsstrategie uitwerkt:

Lees verder bij de bron en vertaal het indien nodigBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk