Vindt maar eens de juiste woorden in deze tijd?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #335 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De juiste woorden vinden in een tijd waar we nu in zitten is voor mij nog nooit zo’n worsteling geweest als de afgelopen paar jaar. Want hoe waarschuw je alles en iedereen die je zo dierbaar zijn voor het kwaad wat niet gezien en benoemd mag worden en wat zich mag verstoppen achter een muur van macht en geld.


Hoe waarschuw je in dit stadium alles wat je dierbaar is zonder verdriet, zorgen en angst te verspreiden. Levens waar je nu ziet dat carrière goed gaat, afgeronde studies, genoeg geld en heerlijke blije gezinnetjes vol vertrouwen in “ het komt goed “ en dat moet ik dan verstoren met … die olifant in de kamer.

Hoe bereikt mijn kleine nietige ik, niet alleen de wakkeren maar ook al die mensen met hun goedbedoelde goedgelovigheid. Is het kwaad zo allesomvattend groot dat het niet meer te bevatten is en velen echt denken dat het kwaad, de tirannieke dictators bij de geschiedenis hoort. En alles wat nu wereldwijd niet goed gaat mismanagement is. Het spreekwoord “ de wens is de vader van de gedachte “ je gelooft wat je wil geloven.

Je gelooft wat je aan kan.

Ondertussen even helemaal stil en van slag dat er in Ohio een mega grote treinramp gaande is en de media er niets over vermeld. Een explosie met zeer giftige gassen. Bijzonder opvallend dat er niets in de MSM over vermeld wordt. De schade is ongekend groot en zal invloed hebben op het leven van miljoenen mensen. Bizar dat er een film met het vreselijke scenario van nu recent gemaakt is.


Ook over de ware toedracht van de  Nordstream pijpleidingen komt helemaal niets in het nieuws omdat nu toch wel zeer duidelijk is aangetoond dat Amerika erachter zit. Het ontkennen was al onmogelijk want zowel Biden als Nuland geven duidelijk aan  in een opname van voor februari 2022  dat de pijpleidingen uitgeschakeld worden zodra Rusland de Oekraïne binnenvalt.

Een NAVO land valt een ander NAVO land aan. Hoe ernstig is dat het ontwricht de Europese economie maar versterkt die van Amerika. We kopen nu peperduur gas uit Amerika vervoert via vervuilende schepen en bedrijven trekken hier weg om hun bedrijven door te starten in Amerika vanwege tekorten aan gas en te hoge prijzen in Europa.

En wat doet de media ….. in opdracht van de Amerikaanse CIA/ overheid …. de media mogen wereldwijd schrijven over UFO’s. Wie gelooft nog in deze waanzin die nu al zolang gaande is.

Dit plaatje zegt alles‼️

Politieke moorden:

Yannick Verdeyk een onschuldige Belgische prepper vermoord om zijn politieke mening …. maar ach wie kent hem …. de mensen om hem heen kennen hem en spreken over een zachtaardig maar kritische mens. Nadat de politie hem vroeg in de ochtend doodschoot in zijn eigen huis bleek hij niet direct dood maar is doodgebloed.  Ambulance kwam pas na een uur.

Jürgen Conings de op de vlucht geslagen Belgische militair uiteindelijk gevonden door de burgemeester van Maaseik ….. hij dacht gelijk aan Jürgen toen hij een lijklucht rook niet aan een dood dier. De burgemeester heeft het lijk nooit gezien. Wat wist Jürgen…..

Arjan Kamphuis een hacktivist en expert op computerbeveiliging verdween spoorloos in Noorwegen. Uiteindelijk dood gevonden. Hij was klokkenluider en waarschuwde voor het gemak van verkiezingsfraude. Zie video!

Pim Fortuyn een politieke moord en nu gaat de jacht door op een Laurens Buys, partijleden FvD en durft Groenlinks en PvdA andersdenkenden weg te zetten als aanhangers van Hitler. Dus PVV en FvD stemmers zijn errrruggg fout. Hoe gevaarlijk is deze ophitserij en maakt duidelijk dat we niets leren van de geschiedenis.

Forum inside wat een aflevering van 13 februari. 
Het omvat alles aan gekte wat er nu gaande is.

Meest schokkende van deze uitzending is het door de NOS illegaal promoten van medicijnen voor gendertransitie. Dat Kuipers hier geen kwaad in ziet en het reclame maken voor illegale medicijnen  middels een brief goedkeurt dit gaat elk gezond verstand te boven.


Niet alleen geloof ik niets meer van het huidige MSM nieuws ook de geschiedenis begin ik steeds ongeloofwaardiger te vinden.

Ik twijfel aan de ijsschots bij de Titanic. Wie zaten er aan boord en wat was toen al de invloed van de Rothschilds. Aan boord van de Titanic waren drie zeer invloedrijke mannen die tegen de Rothschilds waren.

Henk heeft op 11 februari een video bij zijn artikel geplaatst waarin duidelijk de enorme wereldwijde invloed van de Rothschilds wordt uitgelegd. Zeer indrukwekkend.

De moord op Kennedy gepleegd door de CIA wordt niet meer ontkent.

Ik geloof niet meer in het verhaal van 911 wat de macht wil dat wij geloven. Teveel aanwijzingen dat het verhaal rammelt aan alle kanten. Meest hilarische een volledig intact zijnde paspoort wat tussen de puinhopen werd gevonden van een terrorist die de toren doorboorde. Het ineenstorten van de torens waar teveel bouwkundigen het over eens zijn dat het niet mogelijk is.

Dat we op de maan zijn geweest begin ik ook steeds meer in twijfel te trekken. Waarom zijn we nooit meer terug gegaan. Armstrong weigert te zweren op de bijbel dat hij op de maan is geweest. Zie video.

MH17 weiger ik ook te geloven dat het de Russen waren. De MSM probeert ons nu wijs te maken dat het er bijna op neer komt dat Poetin de raket in de achterbak van zijn auto naar Oekraïne heeft gebracht.

De Arabische lente waar Amerika de noodzaak zag de bevolking te bevrijden van tirannie maar het ging niet om het bestrijden van tirannie het ging om de olie. Daarom moesten er regeringen omver geworpen en dat doet Amerika door het volk op te hitsen tegen hun leiders.

Het waren allemaal economisch redelijk welvarende landen waar toeristen graag op vakantie gingen en westerse invloeden duidelijk aanwezig. En nu het zijn ontwrichte onveilige landen. Het aantal slachtoffers loopt in de miljoenen maar daar hoor je niemand over. Precies net zo gebeurde het in Oekraïne 2014. De film Oekraïne on fire laat dat prima zien.

Amerika met het laffe suïcidale Europa wil de wereldmacht behouden tegen elke prijs en dat daarvoor Europa geofferd mag worden is overduidelijk. Amerika zoekt al jaren de confrontatie met Rusland en nu ook oorlogskreten richting China en jawel Turkije ook nog maar even tegen ons in het harnas jagen.

Je voelt de spanning wereldwijd per dag toenemen en toch bijten we ons vast in ons patroon van gezelligheid en daar horen vakanties bij, uit eten en het vooral hebben over de meest onbenullige dingen …. want het MOET gezellig zijn en later is later.

Totaal onwetend waar we ondertussen met open ogen ingerommeld worden.

Maar hé zou het dat vandaag of morgen een UFO in mijn tuin land en ik ET of Alf op de koffie krijg 😉…doe er zelfs een koekje bij!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk