BREAKING: Amerikaanse regering geeft reisadvies – waarschuwt alle Amerikaanse burgers Rusland onmiddellijk te verlaten


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #334 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het Witte Huis waarschuwde voor mogelijke intimidatie en het uitkiezen van Amerikaanse burgers voor detentie door Russische veiligheidsagenten. Net zoals de Biden regering doet tegen 6 januari Trump supporters.


Bron artikel the Gateway Pundit: BREAKING: US Government Issues Travel Advisory – Warns All US Citizens to Leave Russia Immediately
Door:  Jim Hoft

De waarschuwing markeert het hoogste niveau, niveau 4, van waarschuwingen die door het State Department zijn uitgegeven, aldus Reuters.

“Reis niet naar Rusland vanwege de onvoorspelbare gevolgen van de niet-uitgelokte volledige invasie van Oekraïne door Russische strijdkrachten, de mogelijkheid van intimidatie en het uitkiezen van Amerikaanse burgers voor detentie door Russische veiligheidsfunctionarissen, de willekeurige handhaving van de lokale wetgeving, beperkte vluchten naar en vanuit Rusland, de beperkte mogelijkheden van de ambassade om Amerikaanse burgers in Rusland bij te staan en de mogelijkheid van terrorisme. Amerikaanse burgers die in Rusland wonen of reizen moeten onmiddellijk vertrekken. Wees extra voorzichtig vanwege het risico van onterechte aanhoudingen”, aldus de Amerikaanse ambassade in het bericht.

“Het vermogen van de Amerikaanse regering om routine- of nooddiensten te verlenen aan Amerikaanse burgers in Rusland is ernstig beperkt, met name in gebieden ver van de Amerikaanse ambassade in Moskou, als gevolg van reisbeperkingen van de Russische regering voor ambassadepersoneel en personeel, en de voortdurende opschorting van activiteiten, waaronder consulaire diensten, op Amerikaanse consulaten,” voegde het eraan toe.

BREAKING! UFO Pentagon plot EXPOSED as deep state pushes for war with China and Russia | RedactedBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk