dotcom.radio aflevering 351 van 12-02-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #333 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 351 -Misbruik is geen eigen keuze[?] – Twitter/FBI hearings – Aardbeving Rusland – de Proxi-President – Nordstream opgeblazen door VS – Taiwan en wapen-labs – Jong bloed – Project Veritas – Rusische geschiedenis – en veel meer nieuws, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Iedereen is eigenlijk wel een beetje boer
Met het zaaien van gedachten voer

Sommige zaadjes komen uit
Anderen vernietigd door de gifspuit

Maar eenmaal nieuw leven gesticht
Is het altijd in het volle licht

Steeds als de geschiedenis wordt herschreven
Bedenk dan, het duister schenkt geen lang leven


Nederlands Nieuws* Vorige week had Mike het over waterfilters, dit is het bestel adres:
https://eu.lifestraw.com/

* Omroep ON: hoe onafhankelijk is NPO Ombudsman Smit?
Uit een artikel van ON blijkt dat de ombus’man’ niet meer of minder is dan een links media kartel clubje
Wereld Nieuws* Tucker Carlson: Your enemy is not China, your not Russia, its the Military Industrial Complex.’

Twitter: Ik heb in een dag al meer beelden uit Turkije gezien dan uit Oekraine in een jaar waar een ” verschrikkelijke” oorlog zou plaatsvinden…

* En, zou er nog een politieke afrekening in het spel kunnen zijn met HAARP ??
– Blokkeren NATO expansie met Zweden door Turkije
– VS belang bij gas export?
Wordt steeds duidelijker als je ziet dat vele landen hun ambassades gesloten hebben in Turkije

[Mike] American Thinker / X22 report; Is President Trump acting as a sort of proxy president in the wake of Joe Biden’s 2020 stolen election?

* Als iemand je probeert de overweldigen met de westerse kijk op de situatie in de Oekraïne waardoor Rusland de agressor lijkt, hier is een historisch overzicht waar geen speld tussen te krijgen is vanuit de kant van Rusland Twitter draadje met video beelden door de tijd heen

* Twitter: Na veel berichten heen en weer mijn laatste statement; “Simon, alles wat je zegt heeft NUL waarde want je bent simpelweg de NAZI’s aan het verdedigen, dit dringt nog steeds niet tot je door. Rusland is dit net als in WOII voor ONS aan het aanpakken. Het kwaad wordt daar met wortels en al uitgeroeid. “Denazification”

[Mike] 1) Interestingly enough, the US biological presence in Taiwan might be worse than Ukraine. According the the NIH, there are 1,251 biolabs in Taiwan, 262 of which are private. Including a BSL-4 lab in Taipei, which notoriously saw C19 outbreak

[Mike] Nordstream “Last June, the Navy divers, operating under the cover of a widely publicized mid-summer NATO exercise known as BALTOPS 22, planted the remotely triggered explosives that…”
How America Took Out The Nord Stream Pipeline
*** An act of war by the US, …

[Mike] VS resolutie roept op om vrede te sluiten tussen de Oekraïne en Rusland, …

[Marij] GV video; Wie zijn nu eigenlijk die ‘slechte’ Russen [?]
– Van jongs af aan weet ik niet beter of de Russen waren slecht, een bedreiging voor ‘onze’ vrede. Drie dagen geleden kreeg ik deze video opgestuurd over een stuk Russische geschiedenis. Een gruwelijke geschiedenis waar de tweede wereldoorlog nog overtroffen werd in onmenselijkheid.

[Mike] Ms Marjorie Taylor Green speech: GERECHTIGHEID IS ONDERWEG

* O-N-G-E-L-O-F-E-L-I-J-K … nieuws …
– ZeroHedge: “Onderzoekers ontdekken veelbelovend ‘jong bloed’ anti-verouderingsmedicijn”. Aanleiding om een stukje adrenochrome geschiedenis te delen.

[Mike] DailyMail Laatste partij documenten met “wulpse” beschuldigingen over medewerkers van Jeffrey Epstein – waaronder prins Andrew – wordt eindelijk openbaar gemaakt nadat tientallen John en Jane Does instemmen met openbaarmaking.
MediaTwitter reactie demontratie A’dam : Het helpt NIETS! Totdat je met half Nederland de boel platgooit, maar dat gaat nooit gebeuren! Het helpt NIETS! We hebben met twee-derde tégen Lissabon gestemd, het hielp NIETS! Tegen #Oekraine, het hielp NIETS!
Mijn reactie: Ik zal je iets vertellen. Nog dit jaar komt heel de wereld in opstand inclusief NL die meegesleurd worden in de slecht nieuws tsunami / goed nieuws tsunami voor hen die al van de hoed en de rand wisten en betere keuzen maakten.

* Hoeveel mensen weten nog dat de telegraaf na WOII 30 jaar verboden was?

* Twitter, under the leadership of our witnesses today, was a private company the government used to accomplish what it constitutionally cannot: limit the free exercise of speech.

* GV Het boetekleed: De pers versus de president [Trump]
– Zonder veel ophef heeft Jeff Gerth, een Pulitzer-prijs winnende voormalige onderzoeksjournalist van de New York Times, eerder deze week een grondig en vernietigend vierluik gepubliceerd over de obsessieve berichtgeving van de media over de vermeende samenzwering van Donald Trump met Rusland.
(on)GezondheidHUGE! Public Health Worldwide Has Been Militarized Creating “Kill Zones” For Global Depopulation and Control!

* George Webb over de Project Veritas video, de vis aan de haak die gebruikt werd in de video bleek niet te zijn wie hij zei dat ‘ie was. Nederlandse connectie gain of function Erasmus en een ego gevecht tussen Webb en O’Keefe
https://georgewebb.substack.com/p/okeefe-v-webb-sensational-v-real

[Mike] BREAKING: Leaked document shows @pfizer
admitting Dr. Jordon Walker works at the company and warns staff to beware of Project Veritas

[Godsgeschenk] Clandestine: According the the NIH, there are 1,251 biolabs in Taiwan, 262 of which are private.

{Mike] The Part of The Job No One Tells You About: Former Project Veritas Employee Speaks Out: The gay scene

Twitter: Dr Pierre Gilbert Warns In 1995 About Magnetic Vaccines. RWANDA. The Origins of AIDS (2004) magnetisch materiaal dringt door in de hersencellen en kan met lichte straling de mens tot zombie maken; Operatie Crimson Mist Zo begon het uitmoorden, de start van stille wapens mind control van MK Ultra programma’s

* Redacted CDC caught tracking unvaccinated Americans with new surveillance program | Redacted w Clayton Morris

[Mike] Fake Meat Fail: Sales Collapse At Beyond Meat, Impossible Foods As 20% Of Staff Laid Off – Impossible Foods Inc., the maker of meatless burgers and sausages, is preparing to cut about 20% of its staff, – ZeroHedge

[Ron] Hebben Pfizer en BionTech belangrijke gegevens vervalst bij het testen van vaccins? Dat is de bevinding van onderzoeksjournalist Sonia Elijah die uitgebreid heeft geschreven over deze Pfizer en BioNTech doofpotaffaire. Zij spreekt met ons hierover en waarom de FDA dit toestaat.
Gedachtenvoer
* GV Zit je mentaal in een neerwaardse op opwaartse spiraal?
[Arjan op Twitter] Maar ik mis iets belangrijks. En dat is dat de meme volledig voorbij gaat aan de vernietigende kracht van narcistisch misbruik, waar empathische mensen aan ten prooi vallen. >> Misbruik is geen eigen keuze <<.
Is dat wel zo

* GV Is Rusland het ‘groenste’ land ter wereld?
In 1990 bestreken de bossen in China slechts 157 miljoen hectare, 16,7% van het land. Tegen eind 2020 zal deze bosbedekking 23,4% bedragen, dankzij tientallen jaren van vergroeningsinspanningen.

* GV Hoe maak je ‘afgerichte’ mensen?

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten