Wie zijn nu eigenlijk die ‘slechte’ Russen [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #333 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Van jongs af aan weet ik niet beter of de Russen waren slecht, een bedreiging voor ‘onze’ vrede. Drie dagen geleden kreeg ik deze video opgestuurd over een stuk Russische geschiedenis. Een gruwelijke geschiedenis waar de tweede wereldoorlog nog overtroffen werd in onmenselijkheid.


Je vraagt je af waar al die onmenselijkheden vandaag komen in de huidige tijd. Zit het in de familie lijn? Als ik in de video zag wat voor gruwelen plaatsvonden in Rusland en in de nu zoveel besproken Oekraïne, daar moet snel een einde aan gemaakt worden. Als dit conflict met NAVO, de VS en het WEF uit de hand loopt zouden we een nieuw NAZI tijdperk in gaan. Dat dit NIET gaat gebeuren is mijn overtuiging, maar wel een waarschuwing aan al die anti Rusland en Pro Zelensky Oekraïne activisten.

De hoorzittingen in de VS tonen aan dat alles wat er ooit gepost is op Twitter en andere sociale media zorgvuldig is bewaard en voor iedere wereldburger het bewijs vormt aan welke kant van de lijn men stond op deze tijd in de geschiedenis. Iedereen wordt beoordeeld en zonodig veroordeeld. We kunnen het niet weer opnieuw laten gebeuren. Bekijk de onderstaande video met schokkende beelden, …

Link naar video en onderschriftBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk