O-N-G-E-L-O-F-E-L-I-J-K … nieuws …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #331 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ik kijk even waar ik over ga schrijven of vertalen, op de RSS feed van Zerohedge kom ik dit tegen; “Researchers Discover Promising ‘Young Blood’ Anti-Aging Drug” – “Onderzoekers ontdekken veelbelovend ‘jong bloed’ anti-verouderingsmedicijn”.


Dat ‘jong bloed’ heeft gelijk mijn aandacht, mijn volledige aandacht. Dit is een klein stukje van wat ZeroHedge schrijft;

Transfusies met jong bloedplasma voor anti-veroudering zijn populair bij sommige rijke elites. Er wordt beweerd dat jong bloed de organen van het lichaam verjongt. Maar de klok van het lichaam terugdraaien met transfusies is misschien niet meer nodig na onderzoek van de Columbia Universiteit in New York dat stelt dat een ontstekingsremmend geneesmiddel het lichaam kan verjongen en mogelijk de levensduur van de mens met tientallen jaren kan verlengen. 

“Een verouderend bloedstelsel, omdat het een vector is voor veel eiwitten, cytokinen en cellen, heeft veel slechte gevolgen voor het organisme,” zei Emmanuelle Passegué, Ph.D., directeur van het Columbia Stem Cell Initiative, die heeft bestudeerd hoe bloed verandert bij het ouder worden, in een verklaring. 

Je mag het artikel zelf verder lezen maar dit is de slotconclusie; “Natuurlijk is het onderzoek nog erg vroeg, en moeten de resultaten nog op mensen worden getest. Maar dat zal mensen er niet van weerhouden het middel te Googlen als mogelijke anti-verouderingsoplossing”. Bron hier

Verder totaal NIETS over wat dit zogenaamde “Jong Bloed” nu precies inhoud. Het zijn jonge kinderen die de meest extreme martelingen onder gaan voor het bloed wordt afgetapt voor de rijken der aarde. In mijn eigen woorden; “De grootste monsters”. De naam van dit bloed is Adrenochrome en wellicht zit je dit bericht nu te lezen op de Chrome internet browser, nee dit is geen toeval en ja, overal op internet lees je dat dit een complottheorie is. Ik ben er zeker van dat dit een van de grote onthullingen gaat worden in de wereld en ook o.a. de Oekraïne. Niets zal en moet een ieder bespaard blijven willen we een einde aan deze monsterlijke misdaden gaan maken, niets!!Het enige positieve wat ik verder nog kan melden is de Executive Order van Trump dd 21-12-2017 waarin alle ‘mensen’ die zich hiermee bezig houden, met pedofilie en kinderhandel hun gehele bezitting en geld mogen inleveren.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk