Zit je mentaal in een neerwaardse op opwaartse spiraal?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #328 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vandaag kwam ik onderstaan de meme tegen die als leidraad voor dit artikel is. In de basis komt de flow, neerwaarts of opwaarts, door het verwerven van kennis en persoonlijke ontwikkeling waardoor de verstikkende propaganda angst machine totaal geen vat heeft.


Het enige probleem is dit anderen aan het verstand te brengen, gevangen in hun neerwaardse spiraal waar geen enkele ruimte lijkt te ontstaan om hun kennis niveau bij te spijkeren.

Nog een meme die boekdelen spreekt, de verlichtingsfase waar alle shit in de wereld over je uitgestort wordt, je ontdekt iets en op je zoektocht stuit je weer op iets anders, en nog iets anders en er lijkt geen einde aan te komen zoveel rottigheid en ellende, verdorvenheid, criminaliteit en satanisme als er plaats vind, om moedeloos van te worden?

Moedeloos: Nee, dat nu juist niet, moedeloos worden, maar, wat kan / moet ik doen om die ellende te vermijden. 

Ik begon er over te schrijven in 2000 en vond medestanders die ook die zelfde weg aan het bewandelen waren maar niet in die mate dat het je vrolijk stelde, het bleek een moeizame en vaak eenzame weg.

Als eerste ging ik met de verworven kennis mijn eigen gezondheid ter hand te nemen en dat leverde uitstekende resultaten op. De volgers waren minder, die kozen maar al te vaak de voorgeprogrammeerde route van ‘de dokter’ een route die sommigen met de dood moesten bekopen. Ik had mijn best gedaan was de troost.

Ik werd zelf benoemde artsen bezoeker voor een laboratorium in Amerika in intracellulaire vitamine analyses en vroeg me soms verwondert af hoe ik in dit wereldtje van ziekte en medicijnen verzeilt was geraakt. Het bleek ondanks alle inspanningen een heilloze weg maar wederom een hele leerschool.

Maar ongemerkt (toen) vormde deze ervaringen mij om een sterk schild te ontwikkelen tegen nep info en nep autoriteit. 

Nieuwe wegen werden gezocht om mensen te bereiken, een cursus internet marketing via internet in de VS om de zoekmachine te veroveren. Niet wetende dat dit voor mij al snel anders zou gaan als voor de andere marketeers vanwege de toen ook al minder zichtbare censuur en voedingssupplementen en gezondheid zaten in de verdomhoek bleek als snel. De opgebouwde 400 / 500 euro maandelijkse Google Adwords inkomsten vielen van de ene op de andere dag weg. Daarna kwam de Codex Alimentarius wetgeving waardoor ik helemaal besloot te stoppen met de supplementen verkoop. Als producten verkopen boven censuur komt te staan dan was die beslissing voor mij duidelijk, ik had immers nog andere inkomsten bronnen als koerier (leuk werk vaak door heel Europe), met de drive in show en zingen. Activiteiten waar ik een hoop positieve energie uit kon putten evenals radio maken.

Daar begonnen we een nieuwe weg te bewandelen met een gezondheid radio programma en een podcast in 2008 als een van de voorlopers in Nederland. Een nieuwsbrief hadden we ook al gehad een aantal jaren en weer afgestoten vanwege, … de censuur!! De gratis eMail diensten zoals hotmail, Gmail en anderen bleken niet veilig. 

De zoekmachines leverden geen bijdrage meer aan nieuwe bezoekers maar de forums en startpagina’s vulden dit gat weer op.

Zorgen op gezondheid gebied waren er totaal niet meer, wetende dat de meeste ziektes gewoon te genezen zijn zoals kanker en daarmee ook grotendeels te voorkomen met gezonde en voedzame voeding. De volkstuin leverde daar een bijdrage aan.

Het schrijven van artikelen was nog steeds een leerschool met name bij het ontdekken van allerlei zaken maar ook inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en zeker -geen- gedachte van; “Wat zullen anderen denken als ik dit schrijf”. 

Als deejay wist ik de kracht van protestliedjes en in 2010 schreef ik Hope Comes In The Dark, ingespeeld in een professionele studio met top muziekanten van de River Zydedo Band. Twee van hen speelden eerder als beroep muzikanten op de wereldpodia. Binnen enkele weken in 2011 haalde de video +10.000 views over de gehele wereld … om daarna weg gecensureerd te worden. Zelfs ik moest op mijn eigen account inloggen om de video te vinden. Twee live optredens in Cardiff UK en Saulieu Fr. tezamen met de band Whiskey River gaven je weer een boost. 

Het zijn juist die kleine dingen die je niet uit het veld doen slaan, de spiraal is immers opwaarts en opwaarts. 

Gesterkt door alle ervaringen werd besloten om te emigreren naar Frankrijk om daar een permacultuur tuin te starten en dat alles bovendien in een gezonde omgeving met minder stress en gezonde lucht. 

Toen de eerste lockdown (confidement) werd ingesteld was het vanaf het allereerste moment de realisering; “Oh dus zo gaan ze het doen om de Nieuwe Wereld Orde uit te rollen”. We hadden immers al in 2009 geleerd dat een levend virus niet bestond en daarmee alle vaccinaties berusten op abracadabra, hocus pocus fabeltjes. Een HELE zorg minder. Een nee niemand wilde naar mijn verhaal luisteren buiten de website / podcast bubbel. De eerste Corona podcast die normaal +1.000 bezoekers trekt werd in Maart 2020 maar liefst 134.000 maal beluisterd maar dat aantal stortte al snel weer in. Het voorspel, wat wij allemaal al ontdekt hadden in de jaren daarvoor, was een blokkade om de ontdekkingsreis met ons te gaan maken. Nieuwe liedjes werden opgenomen die binnen een jaar op het veilige Rumble +750.000 vertoningen haalden. Een nee, we bereikten ook nu de massa niet maar hoeveel mensen hebben we aan boord kunnen houden door ons vertrouwen te laten schijnen? We zullen het nooit weten.

Medestrijders als Ron Fonteine, Arend Zeevat ze kwamen en gingen, veel van geleerd chapeau, maar ze zagen het niet zoals wij of werden beperkt in hun vrije meningsuiting. medestrijder Mike Donkers bleef en is al een vaste kennisbron sinds 2008 toen we de eerste podcast maakten. Niet alleen het delen van de kennis maar tevens een reis van persoonlijke ontwikkeling die gedeeld werd op de radio / podcast. En een ieder die dat wilde kon gratis meeliften met onze reis, een reis die nog lang niet ten einde is en tezamen met het leven in Frankrijk en ook daar presenteren van een radio programma zodat de positieve spiraal eigenlijk een vast gegeven is geworden. En ik heb nog meer plannen evenals Mike die helemaal opgaat in zijn rol van leraar, nu niet meer op een school maar via lezingen, … lezingen aan de nieuwe wereld [?]

Moraal van dit verhaal, hoe klein jouw overwinningen ook zijn, ze dragen wel bij aan jouw positieve spiraal omhoog en dat is een wereld van verschil met de neerwaardse spiraal waarin de meerderheid verkeert. Een neerwaardse spiraal die velen de verkeerde beslissingen laat nemen en ook niet aan het nadenken zet en vragen stellen. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk