Hoe maak je ‘afgerichte’ mensen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #327 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het africhten van de mens werkt feitelijk hetzelfde als bij een hond. Het kost wat meer jaartjes maar het resultaat is hetzelfde.


Een hond beloon je met een aai of een koekje bij goed gedrag. En goed gedrag wil zeggen dat de hond luistert naar zijn baasje en dat lukt na veel trainen, belonen en consequente benadering van de hond. De hond heeft een blij leven…. mag uit op tijden die zijn baasje verkiest en geniet van zijn comfortabele hondenmand. Dankbaar maar vooral trouw aan zijn baasje…zelfs als het baasje minder lief is dan kruipt de hond onderdanig en angstig maar blijft trouw aan zijn baasje.

De hond snapt het geweld van zijn baasje niet en gaat meer zijn best doen om het baasje tevreden te stellen…..op een enkeling na……die zal uiteindelijk terug bijten…ook al wordt deze hond honderd keer terug in zijn hok geschopt …..hij valt zijn baasje enkel uit zelfverdediging aan….en dat noemen wij mensen een valse hond….!

De Westerse mens wordt onopgemerkt al jaren getraind….hard werken loont dan krijg je een mooi leven met mogelijkheden je geld te besteden aan een mooi huis, mooie auto en mooie vakanties. De mens werkt zo ongeveer 48 weken per jaar en als beloning mag hij 4 weken over het jaar verspreid met vakantie.

Met volle tevredenheid en zelfvoldaan ligt de hardwerkende mens op een zonovergoten strand te bedenken hoe fantastische het leven toch is maar valt ondertussen doodmoe in slaap….want uiteraard is de laptop mee en moet ook tijdens vakantie het werk toch nog een beetje doorgaan om de baas tevreden te houden! De mens is dolblij met zijn maandelijkse beloning en kwispelstaart bij wijze van dankbaarheid bij het openen van zijn loonstrook…..ziet het eindbedrag en denkt…top dit hebben we deze maand maar mooi weer verdiend. Kijkt niet meer waar elke maand een derde van zijn salaris heen gaat en vraagt zich al zeker niet af wat er met dat afgedragen geld gebeurt …..daar heeft de werknemer geen keuze in….dat beslist de overheid. En dat het tweederde deel wat we maandelijks mogen behouden weer terug stroomt naar de rijksten via onze hypotheek, energieverbruik, premie gezondheidszorg of via onze aankopen bij Amazon en de supermarkten……dit cirkeltje heet moderne slavernij.

Ondertussen leggen de kleine middenstanders het af tegen al deze grote bedrijven en gaan op grote schaal failliet…..totdat wij weer terugkeren bij de bakker en de slager om de hoek. Dat er miljarden van ons belastinggeld verdwijnt in verkeerde handen daar denken we niet eens over na. 

Dat Zelensky een bankrekening heeft met honderden miljoenen verkregen via het westen voor gedane diensten en een huis van een paar miljoen in Italië bezit….in Israël een huis van 8 miljoen kocht voor zijn ouders en zijn vrouw graag shopt en er op één dag 40.000 euro met gemak en zonder schaamte doorheen jast….who cares.

Dat onze regering alweer miljoenen kwijt is…..hoor je niemand over maar we praten ondertussen over 20 miljoenen verdwenen belastingcenten en daar komen nog is de verspilde miljoenen bij aan een smerige oorlog….niet eens onze oorlog!

En deze regerende geldverspillende onkunde met de naam Kaag wil ons bestedingspatroon gaan controleren vanaf 100€…..de gekte regeert!

Naast ons werk willen we het natuurlijk ook leuk hebben en een bepaalde oh zo belangrijke status…..want tja je zal maar je hele leven postbode zijn of in de ouderenzorg werkzaam voor elke maand een paar rot centen….wat een nuttig leven heb je dan…..!

Ondertussen verdiend een mbo’er….een vakman meer dan een hbo’er want ouders waren pas trots op hun kinderen als ze gingen studeren… dus moesten studeren…de Universiteit het liefst want dan heb je tenminste echt iets bereikt……en nu betalen we ons blauw aan een loodgieter of timmerman en moeten maanden wachten tot een lekkage verholpen kan worden…..en dit tekort aan vakmanschap kon alleen maar gebeuren doordat we onszelf lieten wijs maken dat je alleen maar mee telt als je gestudeerd hebt.

De student anno 2023.

Laurens Buijs al jaren docent bij de UvA…..zelf een homo en gender wetenschapper, stemde ooit BIJ 1 en stond achter het woke gedachtengoed. Hij is nu klokkenluider want ziet het woke gebeuren escaleren als een georganiseerde ideologie….het woke heeft veel geld en is een institutionele macht aan het worden. Hij noemt het een opmars naar een machtsgreep en vreest ondertussen voor zijn eigen veiligheid en ziet zijn carrière in rook opgaan. Hij ziet een toename van radicaliserende jongeren…hij ziet binnen de universiteit veranderende geldstromen…..hij signaleert het gebruik van hormonen bij studenten voor geslachtsverandering. Studenten bedreigen hem om zijn mening en eisen zijn ontslag. De indoctrinatie is geslaagd en de enorme schade aan een totaal verloren generatie is een feit! Laurens is dus de valse hond omdat hij een vrouw een vrouw vindt en een man een man en afwijkende meningen mag niet meer…..hij is slecht, fout en discrimineert. Kijk het gesprek wat hij had bij De Wereld draait door:


Onderstaande video is van Peter Baars waarin hij uitlegt hoe je een land kan overnemen. Hierin legt hij uit dat Middels brainwashen en veel geld je de wereld naar je hand kan zetten. Hoe alles al jarenlang werd voorbereid en het nu onder onze ogen wordt uitgerold. Niet eens meer in het geheim….want niemand stelt vragen.


We zijn in slaap gesust na jaren van welvaart en drukte met het opbouwen van ons eigen leventje waarin we maar één ding beschermen en dat is onze eigen luxe. Okay de prijs van energie is sky high maar daar komt onze geweldige overheid ons in tegemoet…. niet wetende dat het prijsplafond per maand berekend wordt….daar gaan straks nog velen van schrikken want vertrouwen de overheid en lezen nauwelijks de kleine juist geniepige vernietigende lettertjes.

We zijn eraan gewend geraakt dat de regering voor ons de regels bepaalt en dat die regels nu in een rap tempo toenemen en steeds extremer worden valt niet op…….allemaal trouwe hondjes die nog steeds lekker in hun mandje liggen op tijd hun koekje krijgen en er van tijd tot tijd uit mogen. Dat dwang steeds meer geïntroduceerd wordt zien de meesten (nog) niet want de mondkapjes was voor onze veiligheid en had niets met gehoorzaamheid te maken. Die prik was ook geen dwang hoor….alleen zonder die QR-code mocht je niets dus MOEST je de prik nemen om je vrijheid te behouden….om uit eten te gaan te reizen of je oma te bezoeken in het verpleeghuis.

Dit experiment was meer dan geslaagd want 80% luisterde en deed wat de overheid eiste van zijn burgers….ook al zagen ze de onzin van de prik in ze Prikten gehoorzaam mee. Nu is sinds 23 januari toegestaan om insecten in ons eten te vermengen. Nu ga ik niet de discussie aan of het gezond of ongezond is het gaat erom dat het weer een dwangmiddel is en de machtsmisbruikers ons zo willen dwingen te stoppen met vlees eten….want hé klimaat.

De rijksten die wereldwijd aan de touwtjes trekken investeren al een aantal jaar in insecten …. vooruitziende blik of manipulatie….ga maar van het tweede uit.  Dat een Bill Gates ondertussen de grootste grootgrondbezitter van Amerika is en het belang van Oekraïne gaat om de grond, opgekocht door de rijksten der aarde en denk daarbij aan de Bidens, Obama’s, Soros, Blackrocks of Vanguard.

Kochten land voor een habbekrats en ze hoopten daar ooit hun gigantische fortuin nog meer mee te vergroten…. daar stak Poetin een stokje voor en elke Oekraïense “soldaat”  sterft nu voor de hebzucht van de allerrijksten en dat zijn al honderdduizenden gesneuvelde jongens of vaders. Het leed is afschuwelijk en erg dom om hier Poetin voor verantwoordelijk te houden….hier speelt de MSM een zeer gevaarlijke rol in.

WE GEHOORZAMEN VOOR VRIJHEID EN BESEFFEN NIET DAT GEKOCHTE VRIJHEID GEEN VRIJHEID IS EN VRIJHEID OOK GEEN VRIJHEID IS ONDER GESTELDE VOORWAARDEN.

Al drie jaar zie ik de aftakeling van de wereld waarvan ik probeerde in het eerste jaar mijn medemens wakker te krijgen…..maar de tijd leerde dat wie het niet wil zien gaat het niet zien. Vorige week was ik een paar dagen in Versailles waar ik ontzettend aardige mensen leerde kennen….deze lieve mensen leven in de rotsvaste overtuiging dat de prik miljoenen levens redden en Corona alleen al in Frankrijk 400.000 doden veroorzaakte. Staan direct klaar voor de volgende prik en hebben geen idee van de huidige oversterfte. Hebben geen idee wat het WEF is. Zien Poetin als de vijand en zijn ervan overtuigd dat Poetin heel Europa zal binnen vallen en erger alle oorlogen die Amerika veroorzaakte is de schuld van de Russen. Zeg niet dat Oekraïne een bolwerk van nazies is want je kop gaat eraf.

Dat machteloze gevoel…mijn eenzame strijd want dan besef ik weer dat de macht zijn tentakels overal heeft zitten. De media, regeringen, bedrijven en banken alles is in handen van een klein clubje super rijken en die wanen zich God zelf en willen de mens veranderen….de ziel moet uit de mens door een chip te implanteren ze nog slaafser te maken dan de mens nu al is. Yuval Noah Harari de rechterhand van Klaus Schwab zegt “ Humans are now hackable animales”. Zoek deze man is op…je schrikt je te pletter wat een waanzinnige het is. Dit plan werkt door mensen tegen elkaar op te zetten.

Creëer haat door maar de grenzen open te houden en de maatschappij ontwricht vanzelf….geen land kan in een jaar 400.000 gelukszoekers aan. Creëer haat door blank en zwart tegen elkaar uit te spelen….Soros bekostigd BLM. Creëer verwarring door een kind al op zeer jonge leeftijd te belasten met een identiteitscrisis. Creëer verwarring door klimaat hysterie waardoor de mens nog meer angst ervaart hoe onterecht ook. Creëer voedseltekorten door wereldwijd voedselfabrieken in de hens te steken of een oplaaiende kippenziekte, een gekke koeienziekte te verzinnen waardoor je rechtvaardigt om miljoenen vee te vernietigen. Boeren te onteigenen. Creëer een grondstoffencrisis waardoor de burger zich blauw betaald en waarbij Shell dit jaar zijn winst zag verdubbelen. Creëer een financiële crisis waardoor je een CBDC kan invoeren en de Nederlander niet meer kan beschikken over zijn eigen geld. Creëer een oorlog en de wet uit 1978 komt tevoorschijn waarin staat dat de staat je ALLES mag afnemen vanwege landsbelang. Creëer woningtekorten zodat je de recent aangepaste wet “verplaatsing bevolking” kan toepassen en je elke Nederlander uit zijn woning mag zetten met alleen de kleren die die aan heeft of de Nederlander verplichten één of meerdere gelukszoekers in zijn huis te nemen. Creëer een corrupt rechtssysteem waarbij een Richard de Mos twee jaar zal krijgen voor nog steeds geen bewezen corruptie en Kaag weer wegkomt met bewezen corruptie.

Wilders mag je bedreigen met de dood…bij V Haga mag je zijn huis letterlijk binnendringen dan komt de dader weg met een foei gesprek maar sta bij Kaag voor de deur met een fakkel ga je 6 maanden de bak in.

Ga vervolgens een omroep als Ongehoord Nederland verbieden….ga politieke partijen verbieden die een tegengeluid geven….ga al die valse honden arresteren als afschrikmiddel…ga de bankrekening blokkeren van de valse hond en roeptoeter dan vooral als regerende partijen dat je dit doet om de democratie te beschermen…dan blijft de afgerichte hond braaf in zijn mandje en kan het kwaad doorgaan met het uitrollen van een geniaal maar duivels uitgedacht plan.

En het ergste van dit alles is…..dat ik de gek ben….de valse hond!

Want het is zo bizar wat er gebeurt dat het nauwelijks te bevatten is laat staan het te geloven. Toch neemt het aantal“valse honden” toe en gaan van zich afbijten en het opnemen tegen de wolven in schaapskleren. Het is niet bespreekbaar waardoor ogen niet open gaan…..zelfs niet bespreekbaar als het om eigen gezondheid gaat….onwetendheid verkiest men boven gezondheid.

Ooit was zwijgen goud nu is het bitter.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk