Gaat Poetin een einde maken aan de WOII ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #325 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Wereldoorlog twee is in feite nooit gewonnen van de Nazi’s, hun verderfelijke gedachtegoed leefde voort in de VS en in Rusland zelf waar de Nazi kopstukken naar toe waren ‘gevlucht’, en met open armen werden binnen gehaald.


Logisch als je de echte geschiedenis van de tweede wereldoorlog onder ogenschouw neemt waar beide zijden in het ‘conflict’ betaald werden uit een en dezelfde beurs. De hoogwaardige technologie die bij elke oorlog boven komt drijven mag niet verloren gaan na de oorlog vonden ‘ze’. 

Toen Poetin in februari 2022 de Oekraïne binnen viel was dat niet alleen vanwege de hulpkreten van hun landgenoten, ook de aanwezigheid aan hun grens van 46 bio-wapen laboratoria vereiste het ingrijpen. Bovendien zal ‘de beer’ een keer moeten gaan optreden nadat de Minsk akkoorden keer op keer door het westen aan de laars gelapt werden en tegen alle afspraken in steeds meer voormalige Russische staten een Navo status kregen, zo ook de plannen met de Oekraïne.

Nazi SS logo op uniform

Bovendien was met name de Oekraïne ook zo’n Nazi hel-hol land geworden. Poetin maakte dan ook in februari 2022 duidelijk dat de uitroeing van de Nazi’s daar een hoge prioriteit had. In de westerse media “de nazification of Ukraine” genoemd, en ga met deze woorden combinatie maar eens zoeken en je stuit op honderden artikelen die dat alles moeten ontkrachten.

Wie echter in Telegram kanaal van ‘Intel Slava Z’ bezoekt komt vele video’s en foto’s tegen die beelden tonen met Nazi uitingen, vlaggen, tatoeages, en emblemen zoals hierboven op deze foto.

Poetin in een boodschap op Telegram van 21-09-’22;

“We kunnen niet, we hebben geen moreel recht om mensen in onze omgeving door de beul in stukken te laten scheuren. We kunnen niet nalaten in te gaan op hun oprechte wens om hun eigen lot te bepalen.”

Vladimir Poetin beloofde veilige voorwaarden te scheppen voor het houden van referenda in de LPR, DPR, Zaporozhye en Kherson regio:

“We weten dat de meerderheid van de mensen die in de van neonazi’s bevrijde gebieden wonen, en dit zijn in de eerste plaats de historische gebieden van Novorossia, niet onder het juk van het neonazi-regime willen leven. In Zaporozjye, in de regio Cherson, in Lugansk en Donetsk hebben zij de wreedheden gezien die de neonazi’s begaan in de bezette gebieden van de regio Charkov, en zij zien die nog steeds.

De erfgenamen van Bandera en nazi-straffers vermoorden mensen, martelen hen, gooien hen in de gevangenis, vereffenen rekeningen en drijven de spot met burgers.”

De mensen die nooit een blik hebben geworpen op de rijke schakering alternatieve media, die volgen nog steeds het westerse narratief dat Rusland de slechteriken zijn en hebben totaal geen beeld van de oorlogszuchtige geschiedenis van het westen. Het westen dat de Russische media moet blokkeren om dat beeld in stand te kunnen houden. Iedereen met een VPN verbinding kan echter zo die censuur omzeilen en zelf een kijkje nemen. De Telegram beelden laten de oorlog zien in al zijn gruwelijkheden, een oorlog die alleen maar verlengt wordt met de westerse wapenleveranties in deze proxi-oorlog waar ook westerse manschappen tegen de Russen vechten. 

Terwijl de spanning op de spits wordt gedreven blijft een man daar kalm onder en zegt het conflict binnen 24 uur op te kunnen lossen luisterend naar de naam Donald. J Trump. Of moet die nog even wachten tot Poetin het Nazi gespuis heeft verwijderd van de aardbol om zo definitief een einde te maken aan WOII, laat staan een derde te beginnen. Daar heeft Poetin totaal geen belang bij met de multi polaire wereld gedachte!!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk