Het is te laat voor de NAVO om de oorlog tegen Rusland te winnen … dit is waarom


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #324 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Terwijl de geprofileerde propagandamedia absurd beweren dat Rusland zich terugtrekt en de NAVO-strijdkrachten de oorlog in Oekraïne winnen, is de waarheid veel ontnuchterend: De NAVO heeft de oorlog met Rusland al verloren.


Bron artikel NaturalNews: It’s too late for NATO to win the war against Russia… here’s why
Door: Mike Adams

Een landoorlog met een grote militaire macht is een lang slepend gevecht dat de aanhoudende uitgave van enorme hoeveelheden munitie vereist: Artilleriegranaten, raketten, patronen voor kleine wapens enzovoort. Maar de Verenigde Staten en de NAVO missen de grondstoffen, de fabrieken, de arbeidskrachten en de productie-infrastructuur om al die dingen te bouwen.

Volgens leidinggevenden en deskundigen uit de wapenindustrie zouden de Verenigde Staten 3 tot 5 jaar nodig hebben om de munitieproductie uit te breiden, en zou het een decennium duren om de toeleveringsketens zodanig te herconfigureren dat binnenlandse grondstoffen worden gebruikt.

Toch zal Rusland zijn volgende grote offensief in Oekraïne waarschijnlijk binnen enkele weken lanceren, niet binnen enkele maanden of zelfs jaren. De VS en de NAVO kunnen Rusland misschien bestrijden in het jaar 2033, maar de oorlog vindt nu plaats, in 2023. En de NAVO heeft al verloren.

Bekijk de volledige analyse in het hoofdartikel en de podcast van vandaag hier.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk