chatGPT


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #322 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De afgelopen weken kwam ik regelmatig informatie tegen over chatGPT en zo ook in een podcast. Ze legden het gebruik, de mogelijkheden en de handigheid van chatGPT uit maar benoemden ook de gevaren.


Ik had er nog nooit van gehoord en wilde hier meer van weten. Mijn achterdocht was weer eens gewekt. Wat zijn nu precies de mogelijkheden van ChatGPT?  En hoe gebruik je deze applicatie zo optimaal mogelijk? 

ChatGPT is een project van OpenAI.

Je zou Chat GPT als een slimme chatbot kunnen zien, maar het is veel meer dan dat. ChatGPT kan voor jouw teksten schrijven of controleren op spelling en stijl, advies geven, berichten voor je schrijven en beantwoorden, teksten vertalen. Wat veel mensen nog niet weten is dat je ChatGPT ook kan inzetten om te programmeren of het opstellen van contracten.

Handig toch…..

….maar wat als ik vraag aan ChatGPT wie Bill Gates is….dan kan ik het antwoord verwachten dat we hier met een giga rijke weldoener te maken hebben die een geweldig vaccin financierde, een grootgrondbezitter is en ooit de eigenaar van Microsoft. Dat Gates met zijn vaccins veel schade aanrichtte in India en hij daar vervolgt wordt voor moord zal het systeem je niet vertellen. Of dat Gates zelf zijn computervirussen ontwikkelde en virusscanners ging verkopen was uiteraard een geweldig verdienmodel en ons sukkeltjes bleven maar updates downloaden om die virussen te weren.

Op de vraag wat is het WEF komt zeker het antwoord dat het een weldoeners club is met als doel een geweldige wereld creëren waar geen armoede of honger meer is.  Dat het WEF een controlesysteem wereldwijd wil en deze al uitrolt is vast niet in geprogrammeerd.

Over Tedros zullen we horen dat hij zich geweldig inzet voor een wereldwijde gezonde wereld als baas van de WHO…..dit systeem zal ons niet vertellen dat Tedros gezocht wordt voor genocide in zijn eigen land.

Over klimaat zal je niet horen dat het Barrièrrif het beter doet dan ooit en de ijsberen er meer dan ooit zijn en de ijskappen toenemen en niet afnemen. Dat klimaatverandering al door de eeuwen heen een natuurlijk proces is. Nee het systeem zal u vertellen dat de aarde in record tempo opwarmt en als we niets doen er over 10 jaar geen wereld meer is.

Want uiteraard is ChatGPT ontwikkeld met geld van de aller rijksten der aarde en wie betaald die bepaald. De welbekende machtswellustelingen met als doel het uiteraard te gaan gebruiken tot nog meer controle en het inperken van onze vrijheid. Om ons zo te dwingen te denken hoe de machtsmisbruikers willen dat wij denken. Besef dat dit al gaande is via de MSM middels de propaganda en censuur. Ze schrijven de geschiedenis zoals de machtsmisbruikers het uitkomt maar niet hoe de geschiedenis echt was. Uiteraard gebeurt dit al maar dit systeem maakt het wel een stuk makkelijker.

Dit systeem ChatGPT naast het gemak van een chip in je hand of hoofd komt ook nog is het gemak van digitaal geld bij…..het gemak hiervan is super…toch?. Sleutels vergeten…niet meer….bankpas of legitimatie niet bij je …nee hoor…..alles staat in je hand…hoe handig dit alles via een QR code op je chip.

Totdat….

……je te veel vlees hebt gegeten volgens het systeem…..pats je code gaat op rood dus mag de caissière je het vlees niet meegeven of je wil nog een flesje wijn kopen…pats code rood…je hebt volgens het systeem al drie keer wijn gekocht deze week……je wilt met de auto naar je zus….pats code rood want je hebt je zone al meer dan 100 keer dit jaar verlaten……je wilt het nieuws kijken op internet….pats weer code rood….je kijkt teveel nieuws wat de overheid heeft verboden dus je kan voorlopig niet op internet.

Besef ook dat ChatGPT een advocaat kan vervangen want het wetboek staat beschreven in het systeem…..een leraar is niet meer nodig want de leerling gebruikt nu ChatGPT waar alles te vinden is…… een arts is niet meer nodig want elk pijntje elke klacht staat beschreven in het systeem.

Feitelijk is dit in de zorg al gaande want artsen zijn opgeleid door de pharmaceut en de pharmaceut schrijft de protocollen en artsen studeren geen geneeskunde meer maar medicijnen! Mijn boodschap hierin is dat we moeten stoppen met denken vanuit gemak want onze drang naar gemak maakt een mens zwak en onoplettend dus ook bestuurbaar en uiteindelijk controleerbaar. En die controle is al akelig dichtbij. Alles is een opmars naar ontmenselijking en hebben we de weg naar robotisering al veel te ver ingeslagen en gaan we steeds meer privé inleveren.

DE GRENS VAN TECHNOLOGIE IS BEREIKT ZODRA DEZE MISBRUIKT WORDT!

Een gezichtsuitdrukking de verbale en non-verbale communicatie is onmisbaar bij een interactie…..de menselijke interactie waarbij we emoties zien en voelen mogen we nooit verliezen. Wat een verarming als we alleen nog leren vanaf een voorgeprogrammeerde computer zonder emotie of interactie. Dit is vooral een waarschuwing aan de jongeren onder ons want die zijn opgevoed met “gemak dient de mens”. Het leven moet soms moeilijk zijn om tot een volwaardig goed en krachtig mens te komen.

Bovenstaande op mijn simpele manier uitgelegd….mijn zorg geuit en hopelijk een ieder die dit leest uitgedaagd op onderzoek te gaan. Op internet is veel te vinden over ChatGPT en de onderstaande link legt het ook goed uit.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk