Hét ‘virus’ als grote wisseltruc !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #321 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Waanzinnig goed interview, komt zeer overeen met wat ik in de zomer van 2021 naar buiten bracht in mijn lezing over ivermectine en spike-eiwitten. Samenvattend:


Door: Mike Donkers Fa(c)sforum | dotcom.radio

Een ‘virus’ ziet er exact hetzelfde uit als een exosoom, alleen de interpretatie is verschillend. Een exosoom is boodschapper-RNA (mRNA) dat geproduceerd wordt in de cel, met als doel andere cellen te waarschuwen als er sprake is van een vergiftigingscrisis (zoals de uiterst giftige materialen in een vaccin). Wat een ‘virus’ wordt genoemd is een grote wisseltruc, het is een exosoom dat nu wordt verondersteld van buitenaf te komen met als doel om cellen binnen te dringen (‘verkrachten’, in de woorden van Cowan), zijn eigen RNA aan de cel te verschaffen en d.m.v. celreplicatie zijn ziekmakende RNA/DNA te vermeerderen in de gastheer.

Het probleem is dat exosomen wel zijn geisoleerd en gefotografeerd, maar virussen niet. Wat zichtbaar is gemaakt (het bekende bolletje met stekeltjes) is een exosoom en om aan te tonen dat dit een virus zou zijn moet men moeten aantonen dat deze stekeltjes (spike-eiwitten) toxisch zijn. Noch het ‘virus’, noch de toxiciteit van de zogeheten s-eiwitten is ooit aangetoond. Exosomen hebben non-toxische spikes.

Deze toxiciteit zou kunnen worden aangetoond d.m.v. de zogeheten ELISA-antilichamentest, maar dan niet op basis van een reactie op 1 enkele gifstof maar meerdere tegelijk, waarbij de ‘antilichamen’ zouden reageren op uitsluitend die ene gifstof. Als ze reageren op alle gifstoffen zouden ze nl. niet-specifiek zijn, wat ook idd het geval is. Dit maakt de hedendaagse toepassimg van de ELISA-test frauduleus en onbetrouwbaar. Volgens Cowan zijn het ook geen antilichamen maar reparatie-eiwitten, die bij elke vorm van lichamelijk letsel zichtbaar zijn d.m.v. fluoriscerende stoffen.

Als er alletlei bruine vlekjes zichtbaar zijn op diverse plekken in het lichaam is de AANNAME dat het spike-eiwit zich overal in het lichaam bevindt omdat het op celniveau is gereproduceerd. Daaraan verbonden is weer de AANNAME dat de s-eiwitten dus succesvol in staat zouden zijn cellen binnen te dringen en zichzelf als een virus te vermeerderen. Hiervoor is geen enkel bewijs. Het lichaam.kent maar liefst 5 verdedigingslinies tegen lichaamsvreemde stoffen, waarvan de belangrijkste enzymen zijn zowel binnen als buiten de cel.

Het mRNA in de vaccins is een uiterst toxisch synthetisch eiwit dat het immuunsysteem overweldigt en die deeltjes die niet enzymatisch opgelost kunnen worden worden of d.m.v. bloedklonters op 1 plaats gehouden om te voorkomen dat ze in circulatie komen, spatten uiteen in nog kleinere deeltjes, die vanwege hun formaat en lipide-omhulsel ook de bloedhersenbarriere kunnen doirbreken. Overal waar het mRNA letsel veroorzaakt zul.je ‘antilichamen’ aantreffen, oftewel reparatie-eiwitten. Aangenomen wordt, OOK DOOR ALTERNATIEVE ARTSEN als bijv. Ryan Cole, dat dit de s-eiwitten zijn, terwijl het in werkelijkheid toxische mRNA-fragmenten zijn die NIET in de cel zijn binnengedrongen.

Er wordt ook afgerekend met de grafeenoxide- en shedding-theorieen die met name opnieuw in de ALTERNATIEVE hoek hardnekkig circuleren. Hoewel er zeker metalen en andere verontreinigingen worden aangetroffen in de ‘vaccins’ geldt dit niet voor GO. Ook is het totale onzin om te veronderstellen dat een gevaccineerd persoon s-eiwitten zou kunnen doorgeven aan ongevaccineerden, aangezien er geen sprake is van intracellulaire aanmaak van deze eiwitten, alle schade vindt buiten de cellen plaats en treft uitsluitend de geprikte zelf. Terecht wordt de opmerking gemaakt dat je hiermee dezelfde besmettingsangst voedt die de basis is van de moderne farmacie.

Al met al een zeer verhelderend interview, een absolute aanrader!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk