NEE IS NEE!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #319 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Willen we blijven wie we zijn met onze vrije geest…met onze vrijheid in denken en doen en in hoe wij ons voelen laat ons dan het vrije woord nooit ontnemen en is verzet onze burgerlijke plicht en is ons nee ook een blijvend nee!


Ik heb een gesprek zitten kijken tussen Reiner Fullmich en een ex VN medewerker Carlin Georgescu die hierin duidelijk maakt wie onze vijand is.

Hij legt het rot van de Verenigde Naties bloot wat bestaat uit gekochte VN medewerkers en regeringsleiders, leugens over klimaat en de schade die wij toebrengen in Afrika aan mens, dier en natuur…. dit alles puur op basis van hebzucht.

Een geldverslindende corrupte organisatie betaald door u en ik.👇

[https://stopworldcontrol.com/nl/un/]

Waarom het zo belangrijk is om deze video’s te bekijken….onze bewustwording, het gaan zien wat er echt gaande is in onze wereld. 

Voor wie wij daadwerkelijk ons tot overspannen toe te pletter werken en we allemaal slaaf zijn totdat we NEE zeggen!

Want elke hardwerkende burger werkt voor de allerrijksten en daarmee geven we ze met de dag meer en meer macht!

Kijk onderstaande docu van Tom Gielen en ga begrijpen hoe de lijntjes lopen:

Opmerkelijk vind ik dat de landen aangesloten bij de EU die in verzet komen de voormalige Oostbloklanden zijn….en dat is begrijpelijk want die komen uit de Sovjet dictatuur en zien nu een dictatuur in de EU ontstaan waar ze ooit bij wegvluchten.

Ze herkennen het veel sneller dan wij westerlingen die altijd in vrijheid leefden en er gewoon niet aan willen dat onze democratie ten einde is.

Nee dat doen ze niet dat was vroeger…Besef wel dat Pol Pot nog niet zolang geleden is en het leed was er nog voelbaar toen ik het land bezocht in 2019.

Mooie quote:

DE GESCHIEDENIS LEERT ONS DAT WE NIETS GELEERD HEBBEN!

En nu ga ik het nog een keer benoemen dat in 1990 Amerika aan Gorbatsjov de toezegging heeft gedaan niet verder dan Oost Duitsland op te rukken richting Rusland….een verbroken belofte weten we ondertussen.

Dat Poetin herhaaldelijk een aanvraag heeft ingediend om toe te treden tot de NAVO werd niet op gereageerd en nu recent hebben Duitsland en Frankrijk toegegeven dat het Minsk akkoord getekend in 2014 alleen door het westen was getekend om tijd te winnen om de Oekraïne te versterken vooral op militair gebied.

Poetin in December 2021 een handreiking naar het westen deed om Oekraïne soeverein te houden maar wederom kwam er nul reactie.

En nu de EU bevroren banktegoeden van Rusland gaat vorderen…pure diefstal van Rusland.

Een actie die de hele wereld ziet en daardoor de hele wereld weer een bevestiging krijgt hoe onbetrouwbaar het westen is en het westen de rug toekeert door zich meer en meer aan te sluiten bij de BRICS landen. 

De landen waar de oh zo noodzakelijke grondstoffen zitten wat het westen keihard nodig heeft maar zelf niet bezit.

En met die landen raken we steeds meer in conflict.

Poetin heeft het over een multipolaire wereld…. het westen heeft het over een unipolaire wereld.

https://gezondverstand.eu/europa-is-stuk

Wie het boek heeft gelezen van Maria Thérèse ter Haar: zijn zij nou gek of zijn wij het? 

Maria beschrijft dat sinds Poetin aan de macht is de dictatuur nog niet weg is maar er flinke verbeteringen zijn ontstaan.

Woonwijken opgeknapt, pensioenen en de middenstand terug, perfecte infrastructuur, de corruptie aangepakt en veel meer vrijheid voor de Russen.

Dat juist wij geregeerd worden door idioten komt duidelijk naar voren in de video van gezond verstand waar Karel van Wolferen een gesprek heeft met EUroparlementariër Marcel de Graaf.

Amerikaanse staatsschuld van 31 duizend miljard dollar een duizelingwekkend bedrag in een tijd dat de petrodollar ten einde loopt met een enorm gevolg voor de Amerikaanse economie.

Europa heeft een duizelingwekkende schuld van honderden miljarden.

WEF puppets die jaren getraind zijn om te gehoorzamen en vooral niet zelf na te denken zijn nu de regeringsleiders maar met nul kennis van zaken of leiderschap.

Jetten 6 miljard kwijt
Hugo 5 miljard kwijt
Kaag 17 miljard kwijt
Pensioenpot 400 miljard kwijt….en Nederland is stil‼️🤦‍♀️

Had je het willen weten had je het kunnen weten.

Het was Corona, klimaat, overbevolking enz en hoe wij belazerd worden al jarenlang door hun machtsmiddel ANGST!

Onderstaande video geeft aan dat Pfizer wel degelijk doet aan gain of function. Ook dit zal je niet bij de MSM voorbij zien komen. Integendeel ze zullen het verbieden naar buiten te brengen.

Want het zal maar naar buiten komen dat Pfizer het verdienmodel belangrijker vindt dan gezondheid en juist middelen inzet om ons ziek te maken want dat verkoopt goed!

De pharmamafia wil nu in elk vaccin mRNA toevoegen….elk vaccin!!

Hoe het vieze mannetje Johan Derksen het denigrerend heeft over de dansleraar waar hij Willem Engel mee bedoelt.

Waarbij Johan dondersgoed weet dat deze dansleraar meer kennis van zaken heeft dan hij zelf maar je ongelijk toegeven kan niet iedereen en weet Johan weer een groep weg te zetten als idioot denkenden zonder ook maar enige onderbouwing!

Mijn dringende oproep kijk al deze video’s het zal je juist geruststellen en zorg dat mocht het verkeerd gaan je niet in een nachtmerrie wakker wordt.

Hoopgevend is dat het ze niet gaat lukken om onze wereld te slopen om hun macht te vergroten want ze maken te veel fouten, zijn te gehaast en elke  dag komen er mensen bij die het zien en….

…..als je het eenmaal ziet begrijp je het…..en kennis is macht maar dan wel in de juiste handen!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk