Het mRNA vaccin een bio-wapen? Had je wel eens eerder kunnen vertellen!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #319 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ga er de klok maar op gelijk zetten dat dit gaat gebeuren. Bij een ieder vond dit ontwaken op een ander tijdstip en om een andere reden plaats. Vertel me jouw verhaal?


 • Anna: Als kind verloor ik mijn moeder en kon ik mij niet voorstellen dat dit ‘zomaar’ gebeurde. Ben dan als 12-jarige begonnen met mijn zoektocht naar het ‘waarom’ van alles. Dit leidde tot het lezen van heel wat boeken over psychologie,  religie, esoterie, alternatieve geneeswijzen, kruiden, astrologie… en nog veel meer.

  Daardoor werd ik al vroeg een wakker mens en voelde en voel meteen dat er ons veel voorgelogen wordt. Dat niets is wat het lijkt. Maar ik ging ook op zoek naar de ‘onvoorwaardelijke liefde’ daar die mij ontnomen werd door de dood van mijn moeder. Eerst zocht ik zoals met alles en iedereen aan de buitenkant om uiteindelijk te belanden bij mijn eigen binnenkant. 

  Wanneer je jezelf gevonden hebt ontstaat een vreugde die niet meer kapot te krijgen is en een constante in je leven. DAAROM gebeuren de dingen die gebeuren. Opdat we allen naar binnen zouden gaan om eerst de ‘ware liefde’ in onszelf te vinden. We zijn er met zijn allen naar op weg en uiteindelijk zal de liefde al het zogenaamde kwaad overwinnen.

 • Henk: Mijn ontwaken begon op gezondheid gebied. In de negentiger jaren had ik een carpal tunnel syndroom, de dokter had als oplossing, èèn voor èèn ’n operatie aan beide polsen. Dat was voor mij als DJ geen aanlokkelijk aanbod. Via een alternatieve therapeut was ik in 8 weken symptoom vrij in plaats van minimaal een half jaar. Dat was het begin van mijn zoektocht naar gezondheid. 9/11, ik was op dat moment in de VS, deed mij op wereldpolitiek gebied stap voor stap ontwaken. Vooral het boek “Where did the towers go”’ van Dr. Judy Wood en de gelijknamige video lezing op YouTube was een eye opener. – HM

 • Jeroen: Je wilde weten hoe wij hier wakker werden? Dat begon met de uitspraak van Rutte dat mensen moesten worden gevaccineerd terwijl Covid nauwelijk in ons land was en dat het goed ontwikkelen van een vaccin lang duurt terwijl het vaccin schijnbaar op dat moment al klaar was. En kort daarna alle varianten van Delta, Omicron en daar bovenop het verbieden van gebruik van medicatie als Ivermectine, HCQ. Vanuit mijn ervaring in gezondheidszorg gingen alle alarmbellen af.

 • Medusa: In 2010 kreeg ik van de tandarts te horen dat ik over een jaar misschien aan een kunstgebit zou moeten. Ik, die nooit wat had bij de tandarts, had paradontitis en mijn tanden begonnen steeds losser te zitten. Mijn voortanden kon ik gewoon heen en weer wiebelen en het (ooit zo sexy) spleetje tussen mijn voortanden werd een flink fietsenrek.

  Tandarts had 2 opties: een beugel of het gat tussen de voortanden (op)vullen.

  Heb voor geen van beiden gekozen omdat ik zo’n sterk gevoel had dat dit alles met voeding te maken had. Op zoek dus! En zo kwam ik al heel snel op Weston Price en later op het fatsforum.

  Voedingspatroon drastisch gewijzigd en geloof het of niet maar na verloop van tijd gingen mijn voortanden weer vast zitten en groeiden als vanzelf weer naar elkaar toe. Weg spleet!

  Door dit gewijzigde voedingspatroon was is ook al snel van mijn pollenastma af. 10 jaar lang dagelijks aan de puffertjes gezeten, nu niet meer nodig!

  Tja, als er over voeding al zoveel wordt gelogen over wat dan nog meer? Via het forum rolde ik al snel in het stukje ‘wereldbewustzijn en spiritueel bewustzijn’. Eeuwige honger naar kennis en voor mijn gevoel heb ik de afgelopen 12 jaar meer geleerd dan in alle jaren ervoor. Alle credits voor Mike en anderen van het forum die mij steeds weer de juiste weg wezen.

 • Sylvia: Bij de eerste verkiezingstermijn van Rutte heb ik nog op hem gestemd…keek alleen tv en druk met werk en gezin dus geloofde het allemaal nog wel….schaam schaam! Het gevoel dat er veel niet klopte weet ik niet precies maar laat het rond 2015 zijn geweest. Ik weet dat ik toen ook al bij vrienden mijn zorgen uitte over het regeringsbeleid.

  In 2015 startte uiteindelijk de enorme toestroom van “ vluchtelingen” en de terroristische aanslagen waren er volop. Ik zag steeds meer macht naar de EU toegaan waar toen nog die dronken Juncker overeind gehouden moest worden als voorzitter. Ik zag de onderdanigheid van zijn puppets die probeerden zijn alcoholprobleem te verbergen. Frans Timmermans die alleen maar meer weerstand opriep en de klimaat drammers van de EU. Mijn vrienden hadden meestal iets onverschilligs en dat ik het allemaal maar wat positiever moest zien en ook toen al de opmerking om mij heen “ ik wil het niet weten en kan er toch niets aan doen”.

  In 2019 was ik op Sri Lanka toen er meerdere bomaanslagen tegelijk plaatsvonden bij hotels en kerken….het was een shock voelbaar over het hele eiland. Buitenlanders werd geadviseerd het eiland te verlaten maar ik had zoiets van wat kan mij gebeuren zit hier in buitengebied dus ik blijf. Was wel een rare ervaring want ik was echt de enige toerist die was gebleven en je viel dus op….blank en blond.  Politie vroeg regelmatig om mijn papieren maar verder geen gedoe gehad en ik heb mij ook nooit onveilig gevoeld.

  De familie waar ik verbleef adviseerde ik een groentetuin aan te leggen en fruitbomen te planten. Want mijn gevoel was toen al er gaat nog veel meer gebeuren en dat klopte dus ook. Die groentetuin die kwam er en daar hebben ze veel plezier aan gehad maar ook de noodzaak was er.

  Bij het begin van Corona was ik wederom op Sri Lanka en het gevoel dat dit niet klopte had ik van het begin af aan en voelde niet direct zoiets van ik moet terug naar Nederland dat kwam toen ook Australië in lockdown ging en ik mij zorgen ging maken dat dit wel is langer dan een paar weken kon duren….wat dus klopte. Dus na verschillende omboekingen want de ene vlucht naar de andere viel uit…prijzen vlogen omhoog… kwam ik uiteindelijk in Nederland.

  Toch blij terug te zijn omdat ik echt het gevoel had hier gaat de macht iets groots van maken klopte dus tja en wat gaan we meemaken en dan wil je bij je familie zijn. Dus wakker was ik maar snapte niet wat er gaande was dus begon steeds meer de snel groeiende alternatieve media te kijken.

  De persconferentie van Rutte en Hugo nooit gekeken want riep bij mij alleen maar woede en walging op naar die twee idioten. 🤥🤥 Vooral Jensen en Café Weltschmerz in het begin gevolgd en al snel kwamen er vele podcast makers bij wat mijn blik op de wereld totaal veranderde en ik mijn abonnement op tv opzegde. Steeds meer ging ik anders tegen de Russen aankijken…want ook ik groeide op met de koude oorlog…..zeker het afgelopen jaar mijn ogen geopend; Leugens over het klimaat en zag het krankzinnige angst zaaien rond Corona;  Zag van begin af aan het belachelijke van de corona maatregelen in; Corona was al gepland ruim voor de uitbraak; Het gevaar en de kwade bedoelingen van de prik; Begon steeds meer het kwaad van Europa te zien; De omvolking die in rap tempo gaat; Het hele woke gebeuren gestimuleerd door gekken; De corruptie van ons eigen Den Haag maar ook het rot binnen de EU waar Rutte met ons geld smijt. En geleidelijk aan ga je ernstig twijfelen aan de ware toedracht van de hele geschiedenis:

  De dood van Kennedy door de CIA;
  De Titanic…
  Twijfel serieus of de mens wel echt op de maan is geweest;
  911 het echte verhaal dat Amerika er zelf achter heeft gezeten lijkt steeds serieuzer;
  MH17 koppel ik aan Rutte maar niet de Russen;

  En je snapt het pas als je het ziet en dat kost heel veel tijd …uren per dag om het gehele plaatje te gaan zien. En zie je nu nog niet dat er iets heel erg mis is…is dat wat ik nu echt niet meer snap.

Wat is jouw verhaal, je mag het hier delen met de wereld als teken dat anderen het ook -hadden kunnen ontdekken- !!

Mijn eMail adres rechts bovenaan de site (Envelop Icoontje)

Het mRNA vaccin een bio-wapen?
Had je wel eens eerder kunnen vertellen!


Jouw verhaal, …Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk