dotcom.radio aflevering 349 van 29-01-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #319 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 349: Wat doet het vaccin nu precies en hoe lang? – Pfizer bobo klapt uit de school – Geen oorlog met Rusland zegt Poetin – Zwakke mensen – Spellingcorrectie – Wat zit er wel/niet in het mRNA vaccin? -[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsForum Inside: Klimaathysterie en een ijzeren vuist. De vraag; wie zie jij als groteren die de beweging van onderuit kracht kunnen geven. Putin werd genoemd, deSantis, verder zien we eigenlijk helemaal niemand 1-2-3?
– Trump, is die op het wereld toneel helemaal ondergedoken?
+ De zaak Blauwe Tiger; De overheid kan nu iedereen zonder onderbouwing als terroristische organisatie aan te merken.

* Rutte op CNN, de komende jaren elk jaar net als nu 2.5 miljard steun aan de Oekraïne. We moeten deze oorlog gaan winnen.

* Sylvia schrijft Kaag Rutte Hugo de duivels in menselijke gedaantes
goede tijden creëren zwakke mensen …. slechte tijden creëren weer sterke mensen.
– Noot: Hoeveel mensen hebben zichzelf verzwakt. Nog nooit was deze regel meer zichtbaar als in deze tijd.
Wereld Nieuws[Medusa] Ook in #NewZealand krijgen de #boeren het steeds zwaarder. Belasting wordt fors verhoogd en men heeft teveel vee. De boeren keren zich massaal tegen hun oude #Labour-partij en komen steeds meer met protestacties. Het ontvouwd zich op exact dezelfde wijze als in #WEFNederland…..

[Medusa] Mike Pence geclassificeerde documenten gevonden, …

* ‘Earthquake’: Austria’s Anti-Immigration Freedom Party (FPÖ) Is Now Country’s No.1 Party

* Het gevolg van alle lockdowns in China ? $2.6 Trillion Rise In Savings?

* At the Hotel California, “you can check-out any time you like, but you can never leave!” California heft belasting aan bevolking die de staat verlaten. [Zerohedge]

[Medusa] Dit lijkt een beetje op onze Romeo’s, alleen is dit een Oekraïens undercover kidnapteam dat alles wat staand kan plassen van de straten plukt om richting het front te sturen. De situatie is volledig surrealistisch geworden. De wanhoop in Washington en Kiev is enorm kennelijk.

[Medusa] Dr Michael Yeadon… Pharmaceutical companies are remanufacturing every old vaccination into mRNA. There are written contracts with governments for 10 injections per citizen… the body can’t withstand that many. This is totalitarian control… and ultimately a depopulation agenda

* Twitter: Bam. Appeltje eitje in Frans parlement. Besluit tot bouw van 14 nieuwe kerncentrales. En schrapt het doel om in 2035 t aandeel nucleair te reduceren tot 50%. Besluit ook om geplande sluiting van reactoren opnieuw te onderzoeken. Voorstemmen 239, tegen 16.

* Het –de kippen leggen geen eieren– geheim, ..
– iets met de voeding [?]

* Twitter; “Ik voorspel, BINNEN 1 JAAR is Europa in oorlog met Rusland”, ik ga Tinus niet uitnodigen om elke dag zulke dingen te vertellen op ‘onze’ tijdlijn. “Een multi polaire wereld” (Putin) wil zeggen, jullie zijn veilig.
– GV Geen Totale Oorlog: ‘Poetin denkt daar anders over dan het westen!’

[Mike] NEW – NATO is ready for a direct confrontation with Russia, says the head of the NATO Military Committee, Admiral Rob Bauer.
MediaVoeg Spotify Technology toe aan de groeiende lijst van techbedrijven die ontslagen hebben omdat ze tijdens de pandemie te veel werknemers in dienst hebben genomen en dat ze een kolossale fout hebben gemaakt door hun activiteiten snel uit te breiden omdat ze dachten dat de pandemische vraag zou aanhouden. 
– Noot: het plan was immers 10 jaar lockdowns en de techbedrijven, in de zak van het WEF, hadden ze instructies -het volk- een alternatief te bieden als ze gedwongen thuis zaten?

* EJ bron Oproep door een niet verkozen vijand van de vrijheid van meningsuiting om financiële bronnen van alternatieve media te blokkeren

[Medusa] de strijd tegen ‘desinformatie’. Dat betekent dat de overheid de controle wil over wat er op Facebook, op Twitter, Instagram en al die andere social media-apps door burgers wordt gedeeld, waarschuwt Europarlementariër Marcel de Graaff | Video

[Decem] Meta heeft gezegd dat het de voormalige Amerikaanse president Donald Trump weer zal toelaten op zowel Facebook als Instagram, meer dan twee jaar nadat hij van de platforms werd geschopt, maar benadrukte dat het nieuwe “vangrails” zou creëren voor zijn account om “herhaalde overtredingen” te voorkomen. …. berichten “gerelateerd aan QAnon,” kunnen ook beperkt worden in de feeds van gebruikers.
(on)Gezondheid* Deze video had ik gemist een maand geleden. Lab onderzoek wat er precies in het vaccin zit, wat er bij overleden mensen is gebeurd en hoe lang het gevaar kan blijven duren?

[Medusa] “Insecten zijn vanaf nu toegestaan in vele alledaagse supermarkt producten. Is dat iets waar we ons zorgen over mogen maken?”

* In deze 13 Europese landen is het geboortecijfer schrikbarend gedaald

[Sylvia] Leon de Winter in zijn kolom over de oversterfte. Er komen duidelijk grote scheuren in het vertrouwen in de vaccinaties vanwege het “nieuws” Dat met name Pfizer niet aansprakelijk is in de meeste landen behalve India waar het mRNA nooit op de markt kwam van Pfizer. De man waar Leon op leunde was UK Dr. Campbell die nu ook in een staat van shock verkeerd aangaande de oversterfte. Tevens het feit dat een artikel over de oversterfte door Wierd Duk als schoothondje van Pieter Omtzigt niet geplaatst werd door de niet met naam genoemde “wetenschap journalist van de volkskrant”.

* Heeft er nog iemand tijd / interesse gehad om onderzoek te doen naar “NUMMES” ? Op freespoke .com op #1 met Brave search niet in de top 20. Dus daar begint de tegenwerking al, … 1ste nieuwsbrief ging over de marketing maar nog niet over het belangrijkste, het waarom?

* Project Veritas video gaat was losmaken met het interview van een Pfizer bobo
– Een Twitter reactie: Ach ja, Bill Gates deed hetzelfde met computers, nu zit hij diep in de vaccins
Mijn antwoord; Dat -ach ja- gaat een staartje krijgen. Volgens data analist Clif High (zoekwoorden) breekt er opstand uit binnen een week of zes. Mensen die het niet meer pikken en eigen rechtspraak gaan houden op straat.
Telegram post van Clandestine: (gedeeld op Twitter) Ik kan niet 1-2-3 de code vinden om deze video hier rechtstreeks te delen. Tucker Carlson over de Pfizer onthullingen. In feite, “DE PFIZER MOORD FABRIEK”
– GV Alarm, Paniek, dit mag niet uitlekken bij het publiek !!

* Insectenpoeder in de supermarkt heeft het nieuws in zijn greep. Waarom was dit nooit zo met de 13.000 + andere toevoegingen in de voedingsketen?

* GV Wat zegt de onafhankelijke wetenschap over het mRNA vaccin?

* Dit zijn de oudste mensen ter wereld
Gedachtenvoer[Rob] Klaus Schwab: ‘God Is Dead’ and the WEF is ‘Acquiring Divine Powers’

[Mike] BREAKING: @fwparker Studenten decaan schept op over het binnenhalen van LGBTQ+ Gezondheidscentrum om “Queer Sex” te onderwijzen aan minderjarigen.

[Medusa] Ook het feminisme als CIA operatie, Yes it was !!

* GV Schrijf je nu doodt gaan met ‘d’ of ‘dt’ ?
– Hoe zit het nu met kunstmatige intelligentie, waarom snapt die na al die jaren onze taal nog niet, … of is de taal te ingewikkeld?

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten