Alarm, Paniek, dit mag niet uitlekken bij het publiek !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #317 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


“Er is op televisie en op de meeste plaatsen online een bijna-totale media black-out van dit verhaal. Hoe machtig is Big Pharma? Zo machtig blijkt dat ze, … de politiek, keuringsinstanties etc naar hun hand zetten, omkopen!


Tucker Carlson over de virale onthullingen van Project Veritas Twitter @Project_Veritas dat Pfizer probeert het COVID-19 virus te muteren, zie deze video van FoxNews.

Wat zou er gebeuren als mensen dit weten, maar miljoenen mensen op Twitter etc weten dit nu, … ?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk