Kaag Rutte Hugo de duivels in menselijke gedaantes


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #316 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Sterke mensen creëren goede tijden en goede tijden creëren zwakke mensen…  zwakke mensen creëren slechte tijden…. slechte tijden creëren weer sterke mensen.


Hebben we het te lang goed gehad dat de wereld nu zoveel meer zwakke mensen lijkt te hebben en de indoctrinatie op universiteiten en scholen al jaren zijn vruchten afwerpt en daardoor een mens creëren die woke helemaal te gek vinden en de gekste dingen uithalen als klimaat redders door zichzelf aan tafels vast te plakken, wegen bezetten of beroemde schilderijen bekladden….wel in bijzijn van tig journalisten…. omdat ze geloven dat de wereld zich razend snel opwarmt….geen vragen stellen of zelf onderzoek doen of het wel zo is maar als een schaap geloven wat de overheid hen wijs maakt…..sterker nog het falen van hun overheid op bijna fascistische wijze verdedigen.

De bizarre actie van Gretha Thunberg afgelopen week die zogenaamd opgepakt werd door de politie tijdens een klimaat actie.

Alles in scène gezet en het ergste…de politie verleend aan deze idiotie hun medewerking.

Nu drie jaar geleden toen de Corona hoax grondig werd geïmplementeerd in onze wereld schoot de massa in angst en dat werkte zo goed dat er nog meer angst werd gezaaid en we de ene crisis nog niet uit zijn of de andere crisissen kondigden zich al aan.

Hot crisis nu is het klimaat….de stikstof en CO2….ga er verder niet op door maar is van dezelfde grote onzin als Corona…..maar gaat wel ten koste van de boeren en vissers en onze voedselzekerheid.

Mooie uitleg van Marcel Crok:

Verbazingwekkend dat bij aanvang Corona de massa uit angst alles deed wat de overheid hen opdroeg…de mondkapjes, de anderhalve meter afstand, thuis blijven en zo min mogelijk bezoek, je oma laten afsterven in het verpleeghuis, je handen kapot wassen want dit alles doen we voor elkaar….dus doordat het nieuws gepropagandeerd door de overheid elke dag de massa wist te hersenspoelen met sterftecijfers en de oversterfte er door “Corona” goed ingewreven werd is de massa nu volslagen blind en doof voor de oversterfte door vrijwel met zekerheid aantoonbare oorzaak de prik…maar daar heeft de politiek en uiteraard de MSM het niet over dus de massa ook niet en is het stil….ONGELOOFLIJK!.

De massa maakt zich dus duidelijk geen zorgen over de oversterfte.

Dat alleen al in December vorig jaar in Nederland de oversterfte 24% was…..dat is echt zorgwekkend veel…..maar zal vast aan de kerstkransjes hebben gelegen.

De wereldwijde topdrukte bij begrafenisondernemers, levensverzekeringen die alarm slaan, enorme terugloop van geboortes en een toename van sterfte ook onder jongvolwassenen en kinderen. 

Sporters bij bosjes dood neer donderen op het veld….ook blind voor.

Dat de Davos kliek alleen maar ongevaccineerde piloten willen…Kuipers weigert informatie vrij te geven voor onderzoek oorzaak oversterfte…..de kranten de meest idiote oorzaken oversterfte benoemen maar nee de prik is het niet……hoeveel signalen zijn er nog nodig dat er iets niet klopt….dat er iets vreselijk mis is wanneer een overheid weigert onderzoek te doen.

De cardioloog Aseem Malhotra uitte zijn zorgen bij de BBC nadat zijn vader, altijd een  kerngezonde man kort na het zetten van de prik overleed aan een hartstilstand. 

Aseem was niet anti vaccine….nam zelf ook de prik maar beseft nu dat er eerst grondig onderzoek moet komen voor het prikken massaal voortgezet wordt. 

Dit heeft in Engeland wel een bewustwording in gang gezet want massaal hebben Engelsen briefjes geplakt op de ramen bij de BBC van hun overledenen.

Of John Campbell die wereldwijd goed de statistieken van oversterfte bij houdt of een Jordan Peterson die zwaar onder vuur ligt omdat de overheid zijn licentie als psycholoog wil afnemen.

Nu moet hij op training om zich zorgvuldig te leren uitspreken op social media…..dit vanwege zijn mening en tegengeluid overheid.

Dit alles op basis van anonieme klachten……dit is 1984!

Dat de politiek werkt in opdracht van de rijksten der aarde en die ons middels vernederingen er proberen onder te houden door ons gezond voedsel in rap tempo te ontnemen, ons in de kou laten zitten en onze basisproducten onbetaalbaar maken.

De rijken niet hoor die verwarmen hun huizen en zwembaden als vanouds…vliegen de wereld rond in hun privé jets……ook de tweede kamer zit er nog steeds warmpjes bij en reken maar dat deze rijke kliek hun Japanse peperdure biefstuk blijven behouden….het Davos 2023 menu….betaald door gekke gerritje.

Het Europarlement zich in de afgelopen zes maanden zichzelf trakteerden met twee keer loonsverhoging en vanaf 23 januari toestemming heeft verleend om krekelmeel door bijna al onze voeding te doen…zonder onderzoek of het wel zo gezond is en geen allergische reacties kan geven….net als met Corona ze doen maar wat zonder bij de gevolgen stil te staan.

En ze kunnen het flikken want genoeg klimaatgekkies en goedgelovigen….Eetze!

Gas koken is ongezond, koffie is het op één na slechtste drankje, vlees en vis ook slecht en daarom hoppa aan de insecten om het milieu te redden, alcohol is slecht en nu gaan ook de eieren in de ban want veroorzaken bloedklonters…ja echt en moeten we aan de kunstmatige eieren waar Bill Gates twee jaar geleden zijn geld in investeerde en nu kwam er zomaar ineens wereldwijd een enorme uitbraak van de vogelgriep met als gevolg dat er miljoenen kippen werden afgeslacht en een vers eitje van de kip een luxeproduct is geworden.

Komt dat ff goed uit….

Die Bill……

Ik zag van de week een gesprek tussen Jorn Luca en Flávio Pasquino van Blckbx. Op zich een goed gesprek en respect wat hij doet met zijn live uitzendingen drie keer per week op YouTube waar hij goede onderwerpen in zijn uitzending heeft met wetenschappers, artsen en echte journalisten die hun onderwerp goed weten te onderbouwen.

Maar nu heeft Flavio een nieuw plan bedacht om een soort van bioscoopje te openen in de oude stijl met popcorn machine inclusief de geur van popcorn in het theater met het Tuschinski gevoel….leuk idee zou je zeggen….

Maar nu komt het….daar wil hij in gesprek met de andersdenkenden….zoals politiek Den Haag…Kaag, Rutte, Hugo, Klaver hoopt hij daar te ontvangen om elkaar te gaan snappen…hun te ontdooien…geen vijandelijke sfeer maar op zoek naar raakvlakken….dan raak je mij kwijt want deze psychopaten zijn echte psychopaten en uit ervaring van mijn jaren werkzaam in de psychiatrie als verpleegkundige weet ik dat een psychopaat niet te beïnvloeden en oninvoelbaar is en deze psychopaten weten de massa heel goed te bespelen en zullen ieders leven met plezier ontwrichten.

Flávio zal het met de beste bedoelingen bedacht hebben maar mijns inziens erg naïef om te denken dat je de vijand naar je bioscoopje krijgt want er zit niets goeds in deze psychopaten…ze voeren een smerig plan uit onder druk van een oppermacht waardoor ze corrupt en chantabel zijn….al het menselijke is er uit.

Hou je vijand dichtbij je gaat hier niet op.

Ook heb ik een podcast gekeken met Tom Zwitser bij forum inside…terecht gehard door zijn ervaringen met het rechtssysteem en een NCTV die zijn blue tiger studio bestempelde als terroristische organisatie….een doorgeefluik van anti overheid propaganda, nepnieuws en complottheorieën.

Zijn vrouw werkzaam als huisarts in een maatschap….kreeg vanuit de maatschap een kort geding aan haar broek, die ze won.

Maar werd in de wandelgangen uitgemaakt voor Eva Braun wat uiteindelijk een onhoudbare werksituatie opleverde…ze werd weggepest.

Dit is het huidige niveau van de arts en het is echt zo erg gesteld dat artsen elkaar verlinkten!

ING blokkeert Tom zijn bankrekening dus geen andere keus dan een kort geding starten die hij gelukkig won maar voor de meeste mensen werkt het wel als afschrikmiddel om geen verzet tegen de overheid te plegen.

Ook was het volgens Tom zeer lastig een advocaat te vinden die tegen de overheid durft te procederen.

Tom gaat in cassatie en laten we massaal beseffen dat hij deze zaak niet alleen voert voor zichzelf maar ook voor ons.

NCTV heeft geen officiële statuur….toch een bizar grote invloed gehad tijdens Corona.

Ze hebben een leidende rol gespeeld bij het invoeren van de avondklok.

Respect voor Tom hoe hij zijn nek uitsteekt voor vrijheid en met zijn zaak bloot legt hoe verweven de overheid en het recht zijn en je van goede huize moet komen om van deze corrupte bende te winnen.

En win je is het alsnog een win win situatie want de overheid maakt toch wel even zeer duidelijk dat de rechten niet meer aan de kant van de burger staan!

Je merkt duidelijk in het gesprek dat het Tom echt raakt omdat het hem persoonlijk en zijn gezin treft….daarentegen deed Baudet het een beetje lacherig af en vond Tom te heftig reageren.

Wie zich een beetje verdiept in de lopende rechtszaken ziet dat de rechters het D66 rot is en er neergezet zijn door een verrot en doodzieke partij D66.

Jeroen Pols en Willem Engel weten ook dat elke zaak op voorhand een verloren zaak is maar het gaat om dossieropbouw voor de komende tribunalen.

De grondrechten zijn niet meer ter bescherming van de bevolking maar van de regering en ben je als brave goedwillende burger zomaar ineens geregistreerd als terrorist.

Ondertussen rennen we steeds harder een oorlog in met Rusland nu Duitsland alsnog heeft besloten tanks te sturen.

Poetin geen andere keuze meer heeft om aan te vallen en dat gaat hij doen want verliezen is geen optie voor de Russen want onder het juk de tirannie van het westen is NO WAY!

Het westen nog steeds weigert om tot vredesonderhandelingen te komen en de oplossing lijkt te zien in het nog meer leveren van oorlogsmaterieel is de grootste fout van de eeuw!

Heel nuttig die defensie vrouwtjes op hoge hakjes met nul strategische kennis die meer waarde hechten aan woke en de regenboogvlag….tenenkrommend dit.

Rutte beslist weer even op eigen houtje om tanks te kopen van andere landen om in te zetten in Oekraïne…..van ons geld en met gebruik van ons geld viert de corruptie in de Oekraïne hoogtij….en gaan wij onze laatste centen, onze laatste munitie en oorlogstroep naar de Oekraïne sturen…..het westen pleegt massaal suïcide en schiet zichzelf aan flarden……en ondertussen…..D66-er Tjeerd de Groot spreekt in de tweede kamer zijn zorgen uit over de gestreste wormen die mest op hun kop krijgen…verdomde boeren met hun mest…..dit is echt 🤡world.

Vandaag is vandaag en morgen kan het wel is heel anders zijn…laat het gebeuren en hopelijk vernietigd het de waanzin van de westerse leiders.

En hopelijk beseft Poetin dat er in het westen nog genoeg mensen met gezond verstand wonen.

Wees voorbereid door voldoende voedsel, water en cash geld in huis te hebben. Je auto volgetankt en zoek de verbinding dat kan wel is het mooie worden aan deze tijd…laat de kracht weer terug in de mens vloeien en dat we er weer voor elkaar kunnen zijn!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk