Wat zegt de onafhankelijke wetenschap over het mRNA vaccin?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #314 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Deze video had ik gemist een maand geleden. Onafhankelijk laboratorium onderzoek wat er precies in het vaccin zit, wat er bij overleden en levende mensen is gebeurd en hoe lang het gevaar kan blijven voortduren? Maar ook, wat er beslist NIET in zit!


– Dat de mRNA in de arm zou blijven blijkt een dikke leugen, overal in het lichaam, zelfs doorbreekt het de hersen barrière.

– Onnatuurlijke bloedklonters vormen zich nog in levende mensen dus niet zoals sommigen beweren; “dat treed alleen na de dood op”.

– Mensen met hogere chronische bloedsuikers lopen een groter risico.

– Medicijnen die normaal bloedklonters afbreken blijken niet te werken bij deze onnatuurlijke samenstellingen.

– We zien nu dingen in het lichaam gebeuren die we -nog nooit eerder- waargenomen hebben!

– Veel artsen hebben het waargenomen, gezien en blijven zwijgen omdat ze hun baan willen behouden !!!! De intimidatie is dus op voorhand heel hoog.

– Verschillende vaccins van het zelfde merk zagen er onder de microscoop totaal anders uit. Dus de productie is geen hoge farmaceutisch standaard.

– Volgens de onderzoekende wetenschapper is het wellicht een goede zaak dat mensen minder werden blootgesteld bij sommige vaccins aan de schadelijke ingrediënten. Laat dat even bezinken !! RUSSISCHE ROULETTE DUS.

– En nogmaals, wie is er meer of minder vatbaar door hun huidige gezondheid conditie !!

– Is er iets zichtbaar als grafeen of andere mysterieuze elektronische circuit opbouw. Nee het zijn gewoon stapelingen van cholesterol die plaatsvinden.

– Uiteindelijk zijn er mogelijkheden om alle ingrediënten op hun eigenschap te onderzoeken.

– We hebben nog geen boosters onderzocht met we denken dat die een constantere kwaliteit hebben nu. (mogelijk nadeel voor de nog schadelijkere gevolgen)

– Polyethylene glycol is wat extern veel gebruikt wordt maar geen goed idee om rechtstreek in je lichaam te spuiten. Het verschil in farmaceutische kwaliteit, meer of minder dus geeft ook een meer of mindere ontstekingsreactie.

– We weten nu dat het vaccin niet effectief is en zeker ook niet veilig.

– De grote vraag bij het onderzoek naar meer als 100 verschillende vaccins, zat er grafeen in. Het antwoord; ABSOLUUT niet !!

– Laten we geen heksenjacht beginnen naar zaken die niet aangetroffen werden. Er werd al genoeg aan getroffen op zichzelf wat vernietigende effecten heeft op de gezondheid.

– Wat gebeurd er uiteindelijk met vaccin sample’s met levend bloed buiten het lichaam onder de microscoop?

– Het lijkt erop al was er een neutronen bom afgaat onder de microscoop. Het lijkt erop als beschadigingen van het lichaam.

– Het blijkt de pH waardes te verstoren binnen slechts enkele momenten in het bloed.

– Er zijn inmiddels genoeg doden gevallen om onmiddellijk te stoppen met deze medische en dodelijke experimenten.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk