Dit zijn de oudste mensen ter wereld


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #313 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Zondagmiddag, net na de opname van dotcom.radio zat ik te kijken waarover ik voor maandagmorgen zou schrijven of vertalen toen ik dit artikel tegenkwam. Als je zelf het plan hebt om 100 te willen worden in goede gezondheid, ….


Bron artikel ZeroHedge: These Are The Oldest People In The World
Door: TYLER DURDEN

Met het overlijden van de Franse Lucile Randon op 118-jarige leeftijd deze week, meldt Martin Armstrong van Statista dat de titel ‘oudste levende mens’ is toegewezen aan de in de VS geboren Maria Branyas Morera. Op de rijpe leeftijd van 115 jaar staat zij bovenaan de onderstaande infographic met de leeftijd en geboorteplaats van de oudste levende mensen op aarde.


Alle vrouwen, de geboortelanden die hier het meest vertegenwoordigd zijn, zijn Japan en de Verenigde Staten; respectievelijk vier en drie.

Alle vermeldingen zijn gevalideerd door de Gerontology Research Group.

Hebben deze “supercentenarians” enig advies voor een zo lang leven?

Emma Morano, geboren in 1899 en in 2017 op 117-jarige leeftijd overleden, zou de laatste levende persoon zijn die in drie verschillende eeuwen heeft geleefd.

De Italiaanse schreef haar lange leven blijkbaar toe aan het verlaten van haar man in 1938 en het dagelijks eten van twee rauwe eieren en wat rauw gehakt.


Mijn plan om honderd jaar oud te willen worden schreef ik ‘ergens’ 14/15 jaar geleden op.
– Noot: Alleen al het feit dat je een plannetje hebt, maakt dat je nadenkt over alles wat je in je lichaam stop. Iets in je lichaam laten spuiten zonder eigen onderzoek te doen, …. je begrijpt de boodschap !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk