Data analist Clif High; “Er is nog tijd !”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #309 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Uit de Nieuwsbrief van Clif High: Er is nog tijd over! Maar je moet opschieten! Wij, het volk, geven onszelf de schuld! Het is duidelijk dat we harder moeten werken om u te doordringen van het late uur. Deze geschriften zijn voor UW bestwil.


Op deze bladzijden zijn voorspellingen gedaan opdat jullie zouden weten, zodat jullie het bewijs voor jullie ogen zouden hebben, dat het pad naar de Toekomst voorspelbaar IS voordat het zich in onze werkelijkheid manifesteert.

Dit is in Uw voordeel. Er rest jullie nog tijd, maar die begint te dringen! U moet NU beginnen te handelen!

Kijk! Het is nu gemakkelijk om de tekenen en voortekenen te zien die opkomen om u te leiden!

Anderen zien het.

Jacinda is gesprongen. De crypto-trans (verborgen, niet-erkende travestiet (* een man die zich als vrouw voordoet met de opzettelijke bedoeling te misleiden)) Jacinda heeft aangekondigd dat hij de positie van PM (minister van misdaad) van Nieuw-Zeeland verlaat! Het was plotseling. Waarom denken we dat dit gebeurde? Ruikt hij dat er roest van de hooivorken wordt geraspt? De olie die op de fakkels wordt gegoten? De touwen die geknoopt worden?

Klaus Schwabbed! De werknemers van het WEF hebben gemuit! Ze gaan naar buiten met details over het disfunctioneren, de wanorde, de onenigheden, en nu, de opkomende ontbinding van het huis van Schwab! Wat denken wij? Zal deze splitsing van het WEF, voorspeld in deze adviezen, leiden tot het onthullen van hun misdaden? Dreigt Klaus daarom met een “catastrofale cyberaanval die het internet platlegt” in de komende twee jaar? We weten dat hij jaren zegt, maar maanden…. bedoelt.

Boula Pfizered! De CEO van Pfizer, Boula, werd geconfronteerd met de doden en invaliditeit veroorzaakt door de Pfizered covid injectables. Dit was op een openbare straat in Davos. Hij beantwoordde GEEN van de 29 vragen die hem werden gesteld (waarschijnlijk in afwachting van zijn proces)! En je zou zijn lichaamstaal moeten zien! Deze man was bang! Hij was op de vlucht!

Let op de Brand Assassination. Dit is nu een doorlopende strategie van de mensheid om terug te slaan. Wij, de mensen, gaan de merken van al deze WEF “partner” bedrijven OBLITEREREN. We zullen ze PFIZEREN totdat de MODERNA uit hun collectieve darmen wordt geperst door de druk. Heeft U geld in een van deze bedrijven?!? Een woord aan de wijzen…

Fink Freaks. De CEO van Blackrock wordt gek. Hij reageert slecht op de mensheid die zijn misdaden en domheid blootlegt. Het hele ESG-initiatief stort in. Fink wordt gek van de onthulling dat Blackrock wordt gecontroleerd door het WEF. Verder wordt het ESG-plan, dat zo merkwaardig genoeg controle heeft gekregen over ALLE WEF-partners, waardoor ze hun klantenbestand proberen te dwingen zich aan te sluiten bij de GND (WEF’s Green New Deal = wereldwijde fascistische controle over de mensheid), nu in detail onderzocht, en dat heeft Fink echt te pakken!

Publieke openbaarheid is NIET goed voor criminelen!

De “elites”, de criminelen in Davos hadden een regiment van het Zwitserse leger met machinegeweren nodig om zich veilig te voelen! Ze kunnen nergens over straat zonder gewapende beveiliging. Waarom?

In deze komende 40 dagen, als je de ontwikkelingen volgt, zul je veel meer tekenen zien van de Toekomst die JIJ nu kiest! Gedurende deze komende 40 dagen zul je zien dat de volgelingen van het WEF ook NIET VEILIG zijn op straat. De ‘pers’, de arbeiders voor de Wereldwijde Propagandamachine van de MSM, zullen GEEN leugens mogen produceren in het openbaar. U zult zien dat de “pers” wordt gemolesteerd en uit openbare ruimtes wordt gejaagd! Dit zal in veel landen gebeuren! Je zult gevallen zien van mensen die urine en uitwerpselen naar de “pers” gooien in het openbaar. Het komt eraan…

Dit is ook UW TOEKOMST!

Binnenkort zul je weten wat er gebeurt als honderden mensen zo afstoten van jouw acties, jouw associaties, dat ze weigeren om JOUW gezicht in hun aanwezigheid te dulden.

ALLE MACHT KOMT VAN HET VOLK!

Ga JIJ goed om met die VERANTWOORDELIJKHEID?

Uw toekomstige leven wordt gecreëerd door de beslissingen die u vandaag neemt!

Wetgever, wees voorzichtig met uw acties!

Wij, het volk, kijken toe!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk