Je suis terrorist


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #308 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Altijd een hardwerkende alleenstaande moeder geweest een gedienstige verpleegkundige met hart voor mijn werk en ik altijd het beste voor mijn patiënten wilde. 


Altijd braaf maar minder vrolijk mijn belastingen betaald en geloofde in het goede van de mens ook zelfs die van de regering…..totdat ik ineens behoor tot het extreem rechtse en ik ineens een terrorist ben en weet je waarom….

…..ik stelde vragen over de veiligheid van de prik…ging op onderzoek en constateerde het risico van de prik, ik weigerde mij te prikken en mondkapjes te dragen, weigerde de QR code en nam geen afstand van mijn medemens en al zeker niet van mijn dierbaren….daarbij gaf ik mijn mening op social media en steeds meer twijfelde ik aan de goede bedoelingen van dit en voorgaande kabinet en ging op onderzoek….uren en uren per dag want ik wilde het snappen, ik wilde zien wat er werkelijk gaande is in de wereld……want de wereld die ik zeer subtiel…stapje voor stapje zie ontwikkelen…in handen van de rijksten der aarde is niet de wereld die ik voor mijn kinderen en kleinkinderen wil dus mijn verzet is een plicht.

Het alternatieve nieuws groeide hard de afgelopen drie jaar…..veel goede podcasten en kranten vervingen de propaganda van de staatstelevisie en wisten de censuur van de overheid vaak te omzeilen.

Met verbijstering neem ik waar dat velen geen idee hebben wat CBDC betekent, geen idee hebben hoeveel vrijheidsbeperkende wetjes erdoor gedrukt zijn door dit kabinet en van de oversterfte geen idee hebben…en ook nog is totaal onwetend zijn over vaccinatieschade.

Is gezondheid … je eigen gezondheid dan zo weinig waard.

Hoe weinig beseffen er dat we in een oorlog zitten waar de spanningen tussen meerdere landen alleen maar toenemen en toch worden er massaal vakanties geboekt tot aan verre reizen toe.

Nederlanders besteden gemiddeld 300 € meer aan vakantie dit jaar en Schiphol waarschuwt alvast voor enorme vertragingen deze zomer…..serieus…in welke wereld leef je dan….?!

BESEF NU IS EEN KEER DAT DE RIJKSTEN DER RIJKEN DE WERELD WILLEN REGEREN EN VOOR JOU WILLEN BEPALEN WAT JE NOG MAG ETEN OF REIZEN…..ERGER NOG….ZE WILLEN ALLES GAAN BEPALEN ZELFS WAT JE DENKT OF VOELT….DOOR MIDDEL VAN DIE HANDIGE CHIP IN JE HOOFD!

WANT WEET JE HET WEF BESTAAT EN IS GEEN ONSCHULDIG THEEKRANSJE VAN DE ELITE‼️🤡

Het denken bij mij ging over in het voelen dat we in een omgekeerde wereld leven….wat ooit goed was kan niet meer en wat ondenkbaar was is mogelijk.

En je gevoel is meestal de beste raadgever dus negeer het niet…ga niet teveel rationaliseren want er gebeuren zulke grootse dingen in deze tijd die met je verstand niet te bevatten zijn.

Het gevoel dat het moment kan komen dat mijn geld geblokkeerd word…ik niet meer op internet kan en de laars van de soldaat in mijn nek staat begint steeds realistischer te worden en aangezien ik als bijna 65 jarige een nutteloze opvreter ben zal ik wel heel snel gezelfmoord worden…..daar ergens vanuit een quarantaine kamp….Duitse politie deed ook een inval bij een stel bejaarden die een coupe wilden plegen….jawel zeer gevaarlijk en bedreigend met een geweer uit de eerste Wereldoorlog en de media stond bij de inval vooraan….hoezo propaganda.

Want u zult moeten geloven dat de regering democratische is en dat er maar één waarheid is en dat is de hunne en waag het ze tegen te spreken….waag het voor de Russen op te nemen dan ben je een terrorist een gevaarlijke gek!

De recente woorden van Sigrid Kaag dat extreem rechts een bedreiging is voor onze democratie en “extreem rechts” verboden moet worden….maar wie of wat zijn die zogenaamde extreme facisten…die gevaarlijke terroristen….

…..laat dat nou juist de vredelievende mensen zijn die geen oorlog willen, die opkomen voor de boeren zodat de boeren door kunnen gaan met hun voedselproductie zodat wij onze voedselzekerheid behouden en dat die “terroristen” juist opkomen voor het behoud van het vrije woord, ons vrije leven en het recht willen behouden om de regering te bekritiseren want wie nog niet door heeft dat deze regering juist op bijna facistische wijze bezig is om de democratie de nek om te draaien mag toch echt wel is wakker gaan worden.

Wie nog niet ziet dat er een smerig samenspel is tussen de overheid en de DDR66 rechters…WORDT WAKKER‼️

Terroristen zijn de artsen die voor hun patiënten opkwamen en met de consequenties van baanverlies en enorme boetes hun patiënten wel hielpen en beter maakten met HCQ en Ivermectine.

Terroristen zijn partijleden zoals FvD die man en paard durven te benoemen in de tweede kamer met onderbouwing en bewijs.

Terroristen zijn de die hards die alle duizenden WOB verzoeken opvragen en doorspitten en daarmee het rot van deze regering bloot legt…wederom iets groots waar de massa niet van wakker ligt.

Terroristen zijn de kritische burgers en wetenschappers die doorhebben dat stikstof één grote leugen is en daarover schrijven.

Terroristen zijn de burgers die de staatstelevisie een propaganda kanaal noemen.

Terroristen zijn alle mensen die zich verzetten tegen de duivelse plannen en wetten die deze regering doorvoeren.

Terroristen zijn de burgers de wetenschappers die niet meegaan in de leugen dat de wereld aan het vergaan is door opwarming.

Wie verduisterde 5 miljard, wiste sms’jes, had bijbaantjes als politici met persoonlijke financiële belangen en loog over de veiligheid van de prik.

Nogmaals; Rutte wist al zijn sms’jes….von der Leyen wist sms’jes van de megadeal met Pfizer…kost de Europeaan miljarden maar moeten dit gewoon pikken wat ze ook braaf doen!

Wie bedekt er leugen op leugen en raakt nogal vaak zijn actieve herinneringen kwijt….Rutte en zijn roversbende hebben het rap van hem overgenomen….en ze komen er mee weg…keer op keer.

Wie wil die oorlog waar nu duizenden Oekraïners sneuvelen…ik citeer Rutte…. “die oorlog daar is ook de onze”.

Wie was het die in 2014 op het maidan plein het Oekraïense volk opjutte waardoor er een bloedige revolutie ontstond….aangewakkerd door het westen…..Guy Verhofstadt die mij akelig doet denken aan dat enge mannetje met dat snorretje.

Geen enkel volk wil oorlog, het zijn altijd weer een klein groepje machtswellustelingen die met gemak over lijken gaan om hun doel te behalen…..pure hebzucht en macht niets anders.

Wie loog er over het Minsk akkoord…dat was de zoveelste smerige leugen om een oorlog tegen Rusland voor te bereiden.

Wie bevroor alle Russische tegoeden en toonde zich daardoor als zeer onbetrouwbaar aan de hele wereld…juist Europa en die uitwerking daarvan is duidelijk. 

Steeds meer landen keren zich van het Westen af en zal de dollar ten onder gaan.

Wie zijn die gekochte journalisten die de waarheid verdoezelen met propaganda.

Of durven sommigen wel kleine toespelingen te maken zoals Leon de Winter..

Want als je zegt dat Poetin een uitstekend schaker is maar de oorlog zal verliezen omdat zijn leger in slechte conditie zou zijn klopt er iets niet. 

Een uitstekend schaker denkt na over zijn zetten en zal zich strategisch verplaatsen en zich ervan verzekeren dat zijn schaakstukken in prima conditie zijn voor hij een zet doet.

Wie liet in 2022 een absurt hoog aantal van 400.000 gelukszoekers binnen waardoor ons land verwoest wordt….onze cultuur ten onder gaat…de huidige regering die daarmee compleet de belangen van de Nederlander negeert. 

Meer dan 60% in de bijstand zijn geen Nederlanders!

Vol is een keer vol en daar is niets racistische aan. 

Trots zijn op je eigen cultuur ook daar is niets racistisch aan….Kerst is ons kerstfeest en geen winterfeest en er is niets mis met onze Zwarte Piet.

Africa wordt kunstmatig arm gehouden want leg mij is uit waarom zou er armoede zijn als de Blackrocks een vermogen van 10.000 miljard gaat aantikken en zo zijn er meer families die duizelingwekkend rijk zijn dus in staat om elk land uit de armoede te halen.

Blackrocks beheerd ons pensioengeld…daarbij zouden alle alarmbellen af moeten gaan…..er zat 1800 miljard in….zat! want dat bedrag is in korte tijd gezakt naar 1400 miljard…maar ach deze regering ligt niet wakker van een paar miljard dat verdwijnt….verhogen gewoon weer de belastingen…de burger pikt het wel.

Wie zijn het die het traditionele gezinsleven kapot willen het leven van zeer jonge kinderen verwoesten door ze puber remmers te geven…medicatie die ook wordt gegeven bij kankerpatienten gepromoot door de NPO.

Meisjes van 15 de borsten mogen weghalen omdat ze denken een jongen te zijn….VIJFTIEN….DENK IS NA…wat was jezelf op die leeftijd.

Mijn kleindochter die vertelde dat bij haar op school de docenten geen jongens en meisjes meer mogen zeggen….ze is dertien maar ziet de idiotie er wel van in gelukkig….de onderwijzer ook maar ja opdracht van hogerhand en bevel is bevel….toch?.

Paarse vrijdag…regenboogvlaggen…mannen die zich prettig voelen in babykleding of als een aangelijnde hond over straat kruipen….ouders die hun kinderen meenemen naar sexueel getinte woke optredens, provocerende travestieten en dan ben ik extreem rechts omdat ik het ziek vindt dat tegenwoordig mensen menstrueren en mensen kinderen baren…..nee vrouwen baren kinderen en vrouwen hebben die maandelijkse shit!

Wie was het die onderzoek naar satanisch kindermisbruik weigerde maar uiteindelijk onder druk maar met duidelijke weerstand het onderzoek laat doen door een slager die zijn eigen vlees keurt methode waardoor uiteraard als eindconclusie dat er geen sprake was van misbruik…..Grapperhaus…..de oud minister van justitie van een land wat op de tweede plaats staat van kinderhandel!

Google eens op Demmink.

Wie liegt er over stikstof en is bewust drukdoende voedseltekorten te creëren door de boeren weg te jagen en daarvoor in de plaats huizen wil bouwen of een AZC…maar het kan nog erger….Nederland moet één grote Europese stad worden met alles binnen een bereik van 15 minuten waar je 100 keer per jaar uit mag…. je geen eigen auto meer zal bezitten…kortom je zal niets meer bezitten maar Hey….wel gelukkig zijn in de tristate city…..hoe dan?

Wie blijft hardnekkig de oversterfte negeren en weigert onderzoek te doen en wie blijft de prik promoten.

 Veel erger dat er al een drie in één prik tegen griep is en een prik om hartfalen te behandelen of kanker…..zomaar ineens uit de toverdoos van Pfizer.

Tien jaar testen….ben jij gek….volgens de groep van eugenetica niet nodig….uitgevoerd door onze regering en het EU parlement in opdracht van de rijksten der aarde.

Voor degenen die alleen tv kijken en de kranten lezen en denken dat ik gek ben geef ik het dringende advies om te stoppen met tv kijken of de reguliere krant te lezen.

De journalisten doen niet meer dan een voorgeschreven artikel plaatsen….doen niet meer aan onderzoek en is je carrière je dierbaar in Hilversum heb je te zeggen wat je via het oortje wordt ingefluisterd zo niet kan je opzouten.

Pracht voorbeeld van misleiding is het gezondheidsgevaar koken op gas. Dezelfde dag was het in elke krant tot Amerika toe…..niet omdat het gevaarlijk is maar we moeten van het gas…..zou bijna zeggen ….nee doe het niet.

Dus voor alle duidelijkheid…wil je gezond blijven, vlees op je bord houden, over je eigen geld blijven beschikken, je kan blijven reizen en niet opgesloten wil raken in een 15 minuten zone, je geen gechipte vaccin slaaf wilt worden….KORTOM ALS JE LEVEN…JE TOEKOMST JE LIEF IS…..VERDIEP JE DAN IS IN HET ANDERE GELUID!

Leestips:

De andere krant

Gezond verstand

Gedachtenvoer

Rusland en het westen; zijn zij nou gek of zijn wij het. Een boek van Marie Thérèse ter Haar.

Kijk en luistertips:

Blckbx today

Café Weltschmerz 

Compleetdenkers

Karin Hamaker Zondag

dotcom radio

Ab Flipse

Bart Brandsma

Voor waarheid

De nieuwe wereldBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk