Opmerkelijk lagere opkomst WEF Davos 2023 [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #307 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Gisteren kreeg ik de eerste melding dat de opkomst in Davos bij het WEF, het Wereld Economisch Forum, zeg maar een onwettig orgaan waar de ‘landverraders’ allen zonodig hun gezicht moeten laten zien om de dictatuur verder wereldwijd uit te rollen.


De Straits Times melde 17 januari; “Recorddeelname aan WEF-bijeenkomst verwacht”.

SINGAPORE – Duizenden bedrijfsleiders, regeringsfunctionarissen, diplomaten, waarnemers, media en anderen komen volgende week in de Zwitserse stad Davos bijeen in een van ‘s werelds grootste onzekere tijden.

Aan de 53e jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) zal een recordaantal van 52 staatshoofden deelnemen, waarvan meer dan de helft uit Europa, 300 ministers en meer dan 600 captains of industrie, die samen de vele uitdagingen zullen bespreken waarmee zij in 2023 worden geconfronteerd.

Uit de registratiecijfers blijkt dat de deelname groter zal zijn dan bij de 50e verjaardag van het forum in 2020, waaraan bijna 3.000 mensen deelnamen, aldus WEF-hoofd digitale en marketing George Schmitt op LinkedIn.

Clif High melde in zijn podcast verslag dat 50% van de prepaid betaalde gasten niet kwam opdagen. Thierry Baudet twitterde vanmorgen; “Onderweg naar #Davos om onderzoek te doen en verslag uit te brengen! Wat zou jij willen weten over het #WorldEconomicForum? Laat het weten in de comments.

En deze beelden zagen we via Twitter eveneens voorbijkomen, vele lege stoelen, of wellicht zijn de elite nog te moe in de ochtend van een nachtje seksspelletjes?

Wordt vervolgd, …Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk