Hét Nieuws, dé Media Maffia.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #307 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Dé meest gezochte maffiabaas van Italië gearresteerd rapporteert RT.com  Cosa Nostra-leider Matteo Messina Denaro, die sinds 1993 op de vlucht is, is bij verstek veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf.


De autoriteiten geloven dat de leider van de Cosa Nostra op Sicilië betrokken was bij een reeks belangrijke moorden in het begin van de jaren negentig.

Denaro, die volgens ambtenaren aan kanker lijdt, werd gearresteerd terwijl hij maandag in een privé-ziekenhuis in Palermo werd behandeld. De politie zei dat de 60-jarige vorig jaar een operatie onderging en vervolgens onder een valse naam verschillende afspraken bijwoonde.

VROEGER

Vroeger zou dit groot nieuws zijn geweest, een Maffia baas spreekt nog altijd tot de verbeelding, sprak tot de verbeelding want, …

Ik zie op TV gewoon de grootste massa moordenaars die miljoenen levens op hun geweten hebben, Fauci, Gates en een hele rits wereldleiders uit het WEF vergader clubje dat nu bijeen gekomen is in Davos en gezellig dineert en gebruik maken van de volgeboekte sekswerkers daarheen gevolgen door ongevaccineerde piloten.

Maar dat zijn natuurlijk allemaal maar complotten, … toch?

Complotdenken is echter niets meer of minder als: “Kritisch denken, het vermogen om informatie effectief te analyseren en een oordeel te vormen. De rest is Bullshit.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk