Hét gevoel voor URGENTIE !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #306 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Overal zijn we nog veel te veel gefocust op wat er fout is gegaan en wat voor snode plannen ’ze’ nog meer van plan zijn. Ik wil horen wat er dit jaar, deze maand, morgen en nog vandaag gedaan gaat worden want er vallen doden, elke dag, elk uur, elke minuut.


Weet je het nog die Boeing Max 737 vliegtuigen, fonkel nieuw, die nooit hadden mogen vliegen. In minder dan zes maanden kwamen met twee dodelijke ongevallen 346 slachtoffers om het leven. Miljarden zou dit gaan kosten om de luchtvaart weer veiliger te gaan maken. 

NU VALLEN ER MEERDERE 737’s PER DAG UIT DE LUCHT

WIJ, die dat allen nu weten moeten ons uitspreken!

Ken je die oude spreuk nog; “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden” ?

Als jij en ik willen dat dit gaat stoppen moeten jij en ik ons uitspreken, keihard, zonder bedenkingen. Wat zouden mijn vrienden ervan denken als ik dat zeg, dat is echt verleden tijd.

“Wat denk jij ervan, nu je al die gevaccineerden dood ziet neervallen, ik zou het echt, eh vervelend vinden, … als jou dat ook treft!” Het nieuws op een zachte manier keihard binnen laten komen.

Maar voor mij is dat makkelijker als voor vele andere mensen. Waarom?

Ik sta altijd al op de sociale media met mijn echte naam, ik heb al heel lang geleden nagedacht waarom dat belangrijk is. Ik heb namelijk het lak aan wat andere mensen over mij denken, in volkstaal; “Ik heb er het schijt aan”. 

Zeg nu zelf, wie zijn woorden maken meer impact, van een persoon die zich zelf bloot geeft of iemand die zich verschuilt achter een pseudoniem?

Dat is vind ik niet van toepassing op elk pseudoniem, als je net als mijn  dotcom maatje Mike een naam hebt gekozen als PatriotsInControl (https://twitter.com/PatriotsControl) Dan is dat niet zomaar een naam maar een strijdkreet. “Kom maar achter me aan, ik lust jullie rauw” De oude cowboy mentaliteit die ik ook tegenkwam in de podcast video uit de VS waar een revolver en zwaard prominent in beeld hing achter de presentator met de onuitgesproken boodschap; “Come and get me, then this is what you get”

Het gaat helemaal niet over jou, of je naam misschien geschonden wordt, wat je baas of klanten over je denken? Het gaat erover hoeveel mensenlevens je (nog) kan redden. 

VANDAAG !!

Vandaag op maandag is de jaarlijkse criminele World Economic Forum [WEF] bende weer bij elkaar gekomen met plannen die ze [willen] gaan uitvoeren op een zo kort mogelijk termijn.

Wij roepen bij dotcom al lang [GNG] Gaat Niet Gebeuren!

Maar, … hoeveel doden mogen er intussen tijd nog vallen?

Je oma, grootvader, een familie lid van 30 of een zelfmoord van een tiener die het nieuws mentaal niet meer kon verwerken. Het gebeurd nu allemaal elke dag en wij zijn medeverantwoordelijk als we zwijgen, onszelf niet expliciet uitspreken.

Ik was net komen wonen in mijn nieuwe land Frankrijk in februari 2020 toen na 6 weken de strenge lockdown al inging. Een paar weken later stond een auto van de gendarmerie al confronterend aan de poort voor mijn huis dwars op de weg geparkeerd om te kijken wat ik op een groot bord had geschreven dat prominent op onze poort hing, of dat wel door de beugel kon. Het kan niet anders dat dit een melding was van een dorpsgenoot of ambtenaar. Politie / Gendarmerie zijn dun gezaaid op het platteland. 

Ik heb een artikel geschreven en laten vertalen door een tolk die ik een wederdienst had bewezen. Geplaatst op mijn blog en alle ondernemers persoonlijk benaderd om ze in mijn steenkool Frans te informeren, vruchteloos, geen idee? De zaadjes zijn gezaaid sommigen komen pas na jaren uit maar iedereen in het dorp weet dat die nieuwe inwoner een activist is. 

Ik kan natuurlijk wel van alles schrijven op mijn website en op roepen op de sociale media. Maar in de dagelijkse praktijk, -face to face- doe je toch de meeste ervaringen op.

Deelname aan de wekelijkse demonstraties in Autun, ik heb het 41 keer gedaan. Op een gegeven moment, hartje winter moesten we in het centrum buiten ook een mondkapje gaan dragen, het was verrekt koud dus de das werd een beetje hoger voor de mond gedaan, maar ik dacht dit is eigenlijk te gek voor woorden. De week daarna verscheen ik in asbest uitrusting compleet met volgelaat masker, om te laten zien hoe belachelijk ik het vond, de politie bekeek de uitrusting van een afstand maar zeiden niets. Een paar maanden eerder was er een poging gedaan om een deelnemer te arresteren voor ongewenst uitlatingen op de demonstratieborden. De organisator had al eens 24 uur in de politiecel doorgebracht en was als marktkoopman levenslang geschorst in de eigen plaats (regio functie) voor belediging van de burgermeester. De eerste drie maanden reden er verschillende Gendarmerie / Politie wagens mee bij de manifestaties waaronder een met vier gewapende agenten [automatische wapens] in de aanslag om ‘ons’ te provoceren. Nadien werd dat niet meer nodig bevonden of men had het personeel op andere plaatsen nodig. Het verlofdagen schema van ‘oom’ agent hebben we in ieder geval behoorlijk in de war gestuurd. We hadden een keer een undercover demonstrant die tussen het publiek ging staan en verslag deed van de commentaren. Niet positief voor ons in het begin maar na een paar maanden begonnen de automobilisten allemaal luid te toeteren als signaal van goedkeuring als ze ons passeerden nadat we hun doorgang toch behoorlijk verhinderd hadden. De bewustwording was het doel.

Stel je zou leven in het ’40 / ’45 tijdperk en weten wat je nu weet? 

Wat zou je dan doen?

Je weet nu, hebt op TV de beelden al -onbedoeld- live gezien, van de genocide die nu wereldwijd plaatsvind. Je kent de oversterfte cijfers en met een rekensom kan je een schatting maken wereldwijd.  In twee jaar tijd hebben we het dodenaantal uit de vernietigingskampen geëvenaard of mogelijk al verre overtroffen. 

Ik kan mijzelf aankijken in de spiegel.

Gisteren vertelde iemand tegen mij; “Om beter Frans te leren zou je elke dag het Franse journaal moeten bekijken”. De man keek me vreemd aan toen ik vertelde dat ik daar helemaal geen tijd voor heb. En ook de interesse niet voor kan opbrengen want, wat is het waard dat je een taal spreekt in een dictatoriaal land? Dan mag ik nog niet eens zeggen wat ik wil!


Uit het Subtrack kanaal van Clif High
(noot: Clif is een data expert die de data via de zoekmachines en sociale media analiseert)


De dood van het narradigm zal ook het einde betekenen van het WEF.

De dagelijkse gebeurtenissen bevestigen de dood van het narradigme van het WEF. We zien het in de afwijzing door de mensen van WOKE, en CRT wereldwijd. We zien het in de afwijzing door de mensen van de WEF “klimaatverandering” hoax. We zien het in het ontwaken van de bevolking voor de covide pandemie.

Dit zijn allemaal tekenen van het kraken, het versplinteren, van het WEF-verhaal.

Meer bewijs is gemakkelijk te vinden in de huidige statistieken. Hoeveel honderden miljoenen doses van de covide injectables (geen vaccins, het WEF moest de definitie van “vaccin” veranderen om hun injecties “legaal” te maken) zijn er vernietigd?

Overal om je heen worden de tekenen dagelijks groter. Het Amerikaanse leger handhaaft niet langer de WEF-mandaten voor #deathshots voor een pandemie die is verzonnen uit statistieken en ‘geselecteerde’ politici die onwettig en ongrondwettig handelen. Nog een barst in de WEF muur van waanideeën ondersteund door gevangen media en gecontroleerde sociale media.

De vrijgave van de Twitter-dossiers tot nu toe is buitengewoon goed ontvangen door de normies, die met miljoenen zijn wakker geschud voor de corruptie die endemisch is in het door het WEF gecontroleerde systeem waarin zij werken, en waarmee het WEF voorheen het paradigma van de normies beheerste met hun verhaal.

Zie nu hoe de Deep State [DS] hun hellehorens, de media, heeft losgelaten om het Biden-regime af te maken, nu zijn corruptie het te veel heeft bezoedeld om nog te kunnen herstellen. Nog een andere barst in het narradigm.

Terwijl het narradigm barst en versplintert en afbrokkelt voor hun ogen, heeft het WEF alleen de toevlucht van de lafaard… ontkenning, angst en vlucht.

Kijk nu naar hun pracht en praal, tentoongesteld op hun Davos vergadering. Het beste voedsel, de beste accommodaties, de beste vormen van reizen, en de slechtste mensheid, allemaal beschermd door tienduizenden politiemensen en militairen, omdat het WEF zo zeker is van de reactie van de bevolking.

Het WEF is er zeker van, absoluut overtuigd dat ze de reactie van alle mensen op hun plannen nauwkeurig kunnen voorspellen.

Daarom leven ze gevangen in hun “veiligheid”.

Daarom leeft het WEF in angst.

Zij WETEN het.

Wetgever, weet u waar u bent in deze manifesterende realiteit? Weet je zeker dat je begrijpt wat er gebeurt als het WEF Narradigm uit elkaar valt, en alles blootlegt?

Als de FRN, de Federal Reserve Note, sterft, verdwijnt het vermogen van het WEF om iemand om te kopen of af te persen.

Betekent het woord Apocalyps iets voor jou?

De Grote Onthulling staat voor de deur! Dit jaar is het begonnen! Zelfs de jongsten onder u, zullen geen dag op deze planeet zijn zonder de Grote Onthulling, hoe lang ze ook leven.

Vergeet niet, wetgever, dat alle macht van het volk komt. Wees waakzaam in je acties, opdat je niet het slecht beoordeeld wordt door het volk als de gerechtigheid terugkeert naar onze republiek. Want u zult zeker beoordeeld worden.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk