Dus jij denkt dat de overheid het gaat regelen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #304 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Gister stuurde Alexander mij het verzoek of ik onderstaande video wilde plaatsen, ik starte de video en na twee zinnen was het duidelijk. – JA – Belangrijk dit inzicht, voor mij duidelijk want zo sta ik er ook in. En ja ik demonstreer ook, maar met als doel anderen wakker te maken en te waarschuwen voor de gevaren. Een andere insteek dus.


Voor alle politiek activisten en mensen die zich bezighouden met allerlei politieke acties in een poging om mensen binnen de ‘regering’ ervan te overtuigen dat ze het volk de vrijheid terug moeten geven. Zijn de politiek activisten bewust van de boodschap die ze eigenlijk zenden aan degenen die ze proberen te overtuigen? Blijf kijken tot het einde om te weten wat deze boodschap is en waarom politieke inspanningen nooit echte vrijheid zullen creëren.


Deze meme maakte ik gistermorgen, …

Deze verklaring had ik hier in Frankrijk bij me op de telefoon in het Frans tijdens de lockdowns, avondklok etc als ik weer eens in ‘overtreding’ was. Nooit hoeven te vertonen. In hartje Parijs 2 uur rond gelopen zonder mondkapje, gewoon een sigaret in de hand (ik rook niet) geen vragen, geen vreemde blikken.


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk