Dé Dag: Meest betrouwbaar Verpleegster / het minst Politici en meer nws.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #303 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vanmorgen een artikel in ZeroHedge, de meest en minst betrouwbare beroepen, ook de journalist komt er niet best uit. Mijn voorspelling: Deze statistieken zullen grondig op zijn kop gezet worden met spectaculaire veranderingen voor de nummer #1 positie, verpleegkundigen, …


Bron artikel ZeroHedge

Nogmaals, mijn uitgesproken mening: Wat gaat de #1 positie doen in ‘vertrouwen’ als de slaafse medewerking uitkomt van de verpleegkundigen aan de geneocide, wie zich immers niet uitspreekt werkt mee !! Aan de andere kant kan de laatste positie met de komst van Trump weer wel eens een hele ‘boost’ krijgen. De hekkensluiter daar zijn de journalisten ook voor in beeld.


Elektrisch rijden, alleen voor “the happy few”

Dus jij denkt dat heel het land aan de elektrische auto moet, dat is wat ik lees en veel mensen denken. Het elektrisch netwerk zou onvoldoende zijn. Het is een farce want de Elektrische auto rijdt toch op vuile stroom en is milieu bewust in naam alleen.

Kijk even naar de agenda van het WEF, energie wordt onbetaalbaar, ook elektriciteit. Het is helemaal niet de bedoeling dat iedereen in een elektrische auto gaat rijden. Alleen de happy few, de geluksvogels, de rest kan helemaal geen auto meer betalen, geen oldtimer oude roestbak of wat dan ook op diesel of benzine. Daar gaan de plannen voor zorgen, niemand kan de energierekening meer betalen en andere energiebronnen, ‘slecht’ voor het klimaat / milieu worden verboden of onbetaalbaar gemaakt. Of had je dat nog niet gezien / gemerkt in  je portemonnee

Mijn gedachte om elektrisch rijden. GNG Gaat Niet Gebeuren op grote schaal. Na de ontmanteling van het WEF en de NWO zullen er al snel initiatieven komen als waterstof of nog revolutionairder.


Pelosi en AOC kronkelen en SPRINTEN weg van Fox verslaggever die vraagt naar Joe Biden’s bombshell schandaal met het stelen van geheime documenten


Mijn gevoel voor URGENTIE

Dat verwoorde ik ook al gisteren in mijn artikel waar -tegen mijn verwachting- geen enkele reactie op kwam Open Brief Aan De Verstoten Democratie Van Nederland (nog niet tenminste) Hier nog een bericht van heden morgen uit de Gateway Pundit :

Gearresteerde demonstranten in Brazilië worden tegen hun wil gedwongen ingeënt met de Covid-prikken. Links is nu van plan om conservatieve senatoren en vertegenwoordigers hun zetels in het Congres te ontzeggen en hun stalinistische overname te voltooien.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk