Open Brief Aan De Verstoten Democratie Van Nederland


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #302 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Nu de laatste restanten van enig democratisch besef rap door het putje aan het verdwijnen zijn. Wat kunnen wij als Nederlanders nog verwachten van van de politiek, de oppositie? 


Hét kartel dat als marionetten poppen van het World Economisch Forum de oren laat hangen kunnen we 100% afschrijven. Zij hebben de dictatuur gestalte gegeven vanaf Maart 2020.

De komende verkiezingen, waar ik natuurlijk aan ga deelnemen, echter, … met bijzonder lage verwachtingen vanwege de mogelijkheid om fraude te plegen. Niemand heeft ook maar een enkel signaal afgegeven dat het deze keer in goede banen geleid gaat worden.

De grondwet wordt intussen op grove wijze overtreden. Daar hoef ik niet over uit te wijden. De genomen acties geven mijns inziens geen enkele aanzet dat de grondwet nageleefd gaat worden. Niet dit jaar ergens, -daar moeten we eens over na gaan denken-, maar -NU- eigenlijk nog voor de verkiezingen met een duidelijk gevoel voor urgentie!

Hét kartel heeft een beleid dat maar op een manier gezien kan worden.

LANDVERRAAD

Maar er is meer, en dat kan ik maar op een enkele manier benoemen.

Ontvolking, het is de dagelijkse realiteit en gaat maar door, zeker nu er een noodwet dreigt in werking te treden. 

Als de politiek niet bij machte is het antwoord te geven in de praktijk om nog dit jaar de democratie te herstellen eis ik dat de militairen de orde gaan herstellen.

Bij velen begint het bloed al richting het kookpunt te gaan. Bij een volgende vrijheid berovende maatregel kan het zomaar uit de hand gaan lopen, waar Brazilië het voorbeeld is. En, ja dit juich ik van harte toe, als de politiek, de politie en de militairen hun eed en eer niet meer nakomen dan moet het zo maar gaan. 

Waar een wetenschappelijk nooit bewezen virus hoax heeft geleid tot een dwangmatig uitrollen van een zogenaamd vaccin, dat feitelijk via de ‘gain of function’ techniek is ontwikkeld tot een Bio-Wapen waarmee het uitmoorden van argeloze burgers alleen maar in een versnelling komt omdat bij iedere nieuwe ronde het immuunsysteem nog zwaarder onderdrukt wordt. 

Alle maatregelen tezamen, visserij en boeren sanering, de onbetaalbare energie prijzen, reeds gepleegde vrijheidsberoving en ontmenseling, de dreiging dit ook weer verder uit te rollen richting klimaat lockdowns. Hoeveel zelfmoorden heeft dit alles tezamen al opgeleverd? 

Kunnen we als samenleving nog langer aanzien dat honderden per week het slachtoffer worden van de grootste misdaad tegen de burger bevolking wereldwijd waarbij Nederland fungeert als braafste jongetje van de klas. Kijk eens hoe wij het WEF plan 2030 hier uitrollen! Kunnen we -blijven- toezien dat miljoenen mensenlevens vernietigd worden als de eigentijdse Holocoast, mensen massaal ziek thuis zitten en de ziekenhuizen overvol hun taak niet meer aankunnen, zover ze nog te vertrouwen zijn in de zorg [!] 

Het is oorlog, oorlog tegen de mensheid. Het front is uitgestrekt naar elke stad, elk dorp, elk gehucht en elke straat en over niet te lange tijd elk huis die wel ergens getroffen worden door de gekheid, de waanzin, de onmenselijke maatregelen. De tijd voor politieke praatjes en debat is voorbij. 

AKTIE, … MILITAIR INGRIJPEN. 

Er lopen een paar miljard gevaccineerde tijdbommen rond die wellicht het lot kunnen bijstellen met extreme natuurlijke gezondheid maatregen. Maar het gebeurd niet, omdat, … omdat ze zitten te wachten totdat iemand op TV verteld dat ze gevaar lopen op kanker, een hartaanval, hersenbloeding of elke ander ziekte te krijgen. De lijst met bijwerkingen is lang en dodelijk.

De roep om gerechtigheid kwam in Brazilië ook vanuit het volk, dat zal overal in de hele wereld en ook in Nederland ook moeten gebeuren. Wij willen dat het leger ingrijpt en de rechtsstaat hersteld, de grondwet omgevormd gaat worden tot het Amerikaanse model zodat ook de politiek kan ingrijpen als de zaak ontspoort.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk