Eigen groenten kweken, had ik -dit- maar eerder geweten!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #301 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Eigen groenten kweken, ik hoef niemand meer te vertellen dat je daar bakken geld mee kan besparen. Maar ook vele malen gezonder, biologisch met de natuur in balans en de onuitputtelijke bron van energie uit de kosmos.


De biologisch producten nemen hand over hand toe in de supermarkt, men levert waar de consument om vraagt. Ikzelf heb niet zoveel op met de marketing kreten omdat ik veel meer te weten ben gekomen hoe het echt zit. En dan kijk ik nog niet eens naar wat er allemaal voor fraude plaatsvindt maar simpel naar de relatief lange tijd tussen oogsten en het moment dat jij het op je bord hebt liggen, twee, drie dagen of veel langer.

Tussen 2004 en 2007 vertegenwoordigde ik het Amerikaanse laboratorium SpectraCell die intracellulaire vitamine en mineralen konden testen op een cellulair niveau, na de stofwisseling. Men kon vier tot zes maande terug kijken in de geschiedenis bij een gelimiteerd aantal vitaminen en mineralen. De getoonde resultaten waren spectaculair, en zeer verontrustend. Bij een studie onder 89.000 mensen bleken 74,6% een functioneel vitamine gebrek te hebben en 99,5% een functioneel mineralen gebrek. — Bedenk dat de testen uitgevoerd werden bij mensen waarvan er velen reeds gezondheid bewust zijn en al enkele veranderingen hadden door gevoerd in hun leefstijl. De uitkomst van de test is dus nog aan de positieve kant. Geen wonder dat er zoveel mensen ziek zijn, en leven met chronische gebreken.

Mensen die besluiten dat dit beter moet kunnen en hun gezondheid in eigen handen gaan nemen zijn spekkoper. Meer vitaminen en mineralen en smaakvolle producten vers van het land en dezelfde dag op je bord. 

Het probleem was, dat niet elke oogst lukte of slechts ten dele, allerlei oorzaken lagen daaraan ten grondslag. Daar ging ik dus wat meer over lezen / onderzoeken en was al vele jaren geleden tot de conclusie gekomen dat de energie van de kosmos daar een belangrijke rol in speelde. Kweken onder een piramide was daar een voorbeeld van. Ik dat al een een kleine piramide gemaakt op een vierkante meter tuin bak, maar dat bleek ik achteraf niet goed gedaan te hebben. Ik dat twee kleine zogenaamde Chembusters staan die ook met de kosmos energie werken. En mijn plan was om er dit jaar vier te gaan maken van twee meter hoog en die op vier hoeken net als een piramide op 51 graden uit te richten. Maar, hoe kom ik aan de koper buizen voor een redelijke prijs? (sloop project)

STOP DE PERSEN

Maandag 09-01-2023 stuite ik op Telegram op een video getiteld; “Electro Cultuur”, mijn aandacht werd gelijk gevangen en ben gelijk de video gaan bekijken.

Het kan dus veel simpeler op kleine schaal rechtstreeks bij de planten. Een rechte tak uit het bos of bamboestok, daarom heen electriciteitsnet draad wikkelen van boven naar beneden met de klok mee. Onderste stukje de isolatie verwijderen en samen met de stok een stuk de grond insteken en voilà klaar is kees! Nog dezelfde dag stonden de eerste twee stokken bij een jong boompje en rozenplant. Deze komenden weken ga ik de tuin al voorzien van vele stokken en de reeds bestaande klimrekken en andere attributen ‘aankleden’ voor een geweldig tuinseizoen. Kijk ook wat je kan doen in je eigen tuin of balkon of huur een tuintjes bij een volkstuin vereniging en verbaas de ‘ervaren’ tuinders met je kennis !! 

Bekijk de onderstaande video, en indien je geen Engels spreekt, schakel de ondertitels in. Dat doe je zo mocht je dat niet weten?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk