De weg langs de afgrond van de Matrix


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #299 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De Matrix waarin je blij bent op het ene moment, angstig het andere moment, waar je eenzaam bent in gezelschap, nooit het gevoel hebt in controle te zijn, je emoties heen en weer geslingerd worden maar bovenal weet dat je niet meer bent als een slaaf zonder ketenen maar die wel misbruikt wordt in het leven van alledag.


Dat alles beleef je in flarden van gewaarwording, het grooste deel van de Matrix voltrekt zich in het duister van je onderbewustzijn en neemt zijn voor jou onverklaarbare beslissingen, Waarom heb ik zoiets gedaan, dat beslist? En hoe dieper je in de Matrix gezogen bent hoe minder beslissingen je -op eigen houtje- durft te nemen. In tijden van stress volg je de kudde en je klampt je vast aan de bekende en vertrouwde informatiekanalen. Iets zelf opzoeken, eigen verantwoording nemen, je eigen weg kiezen dat is eng. 

Meer en meer zagen we de laatste jaren de greep versterken bij hen die reeds gevangen zaten in het spinnenweb van de Matrix. De ene crisis werd over de wereld uitgerold en boem, daarbovenop een gevaarlijk virus die je ineen deed krimpen van angst en onnadenkend ging je mee in het narratief die je vakantie in de war dreigde te gooien. Ondanks de tegengeluiden die je hoorde van, ja van wat voor mensen eigenlijk, ik heb het toch wel degelijk gehoord op de TV van de experts. Je deed onbewust wat je bevolen werd (als de perfect volmaakte slaaf) het voelde goed want je kon weer leven na het vaccin. Bijwerkingen werden weggewuifd en als je geluk had merkte je totaal niets. Maar toch, dat gevoel van onbehagen werd sterker naarmate je allerlei verhalen hoorde en zag van nare bijwerkingen en zelfs onverklaarbare doden. Je gaf er echter niet aan toe bang om af te gaan en te moeten bekennen dat je een foute beslissing genomen had.

Is het daarom dat de meerderheid van de mensen met kanker gewoon doen wat de dokter zegt en chemo of bestraling ondergaan en braaf hun lichaam aan een marteling blootstellen in -de hoop- hier beter door te worden. Als je logisch -zou kunnen nadenken- met zwaar vergif een biologisch proces vernietigen en denken dat zoiets je beter gaat maken. Terwijl je lichaam alle zichtbare tekenen geeft als moeheid, haaruitval, concentratie problemen en meer … kanker. Dat is eigenlijk nog wel een van de beste voorbeelden van de Matrix, de meesten ondergaan deze marteling zonder de waarheid te beseffen dat zoiets als kanker niet uit de lucht komt vallen, jaren van stress, verkeerde lichamelijke en spirituele voedingsgewoontes. En die dokters, die zijn ook getraind om binnen de onzichtbare muren van het Matrix beloningssysteem te functioneren. 

En onze leiders?

John Perkins was een Economic Hitman oftewel een Economische Huur Moordenaar. Hij opereerde veertig jaar lang undercover als een professional voor de Amerikaanse overheid en de banksector. Perkins moest buitenlandse projecten afdwingen, grondstoffen veilig stellen en politieke gehoorzaamheid bewerkstelligen. In zijn boek, omschreef hij de zwakheden die hij signaleerde bij de hoge heren in de politiek waar hij handig gebruik van maakte. Zijn boek, geschreven als spijtoptant, daar wist hij ook zijn eigen zwakheden te benoemen waardoor hij ‘verleid’ werd tot zijn verderfelijke werk. Kijkend vanuit dit werk zijn in mijn ogen de leiders van een land helemaal geen sterke persoonlijkheden maar op die posities terecht gekomen of geplaatst als chanteerbare mensen. Chantage processen van financiële aard tot chantage die heel ver kan gaan. Het zwarte boekje van Jeffery Epstein staat er vol mee zag ik, van film, TV en popsterren. CEO’s van grote bedrijven en vele van de politieke leiders in de wereld. Deze meester slaven zullen dit systeem met hand en tand verdedigen zo afhankelijk is hun leven geworden voor hun ‘aanzien’ en succes. Zonder de geschonken positie zijn ze nergens en een niemendal.

Dat is dus ook de Matrix die ons voorgehouden / voorgetoverd wordt!

De bekende quote; “Je neemt de blauwe pil – het verhaal eindigt, je wordt wakker in je bed en gelooft wat je wilt geloven. Je neemt de rode pil – je blijft in Wonderland en ik laat je zien hoe diep het konijnenhol gaat.” – Morpheus

De waarheid onder ogen leren zien is niet gemakkelijk, je verliest je vrienden en familie (voorlopig of voor altijd) die in de sprookjes van het duister blijven geloven. En ook bij het starten van een nieuw leven, nieuwe vrienden kom je steeds weer dezelfde situaties tegen van diep benevelde geesten. Je kan er een relatie mee opbouwen wetende dat een diepgaand gesprek nooit tot de mogelijkheden gaat behoren. De barrière zal steeds voelbaar aanwezig zijn, want eenmaal bij de les ga je de anderen steeds beter inschatten op de eerste tekenen van hun gedrag. Een onnozele vraag en boem, je weet hoe de vlag ervoor staat. 

Aan de andere kant wil je -zeker- ook nooit meer terug in de duistere -ik weet van niks wereld-. Eenmaal het licht gezien sterkt je in het vertrouwen dat je sturing kan geven aan je eigen leven, je bewuste beslissingen. Een aanrader voor de mensen die vinden; “Ik hou niet van het idee dat ik mijn leven niet onder controle heb.”

Nog zo’n bekende quote voor mensen die weten dat ze zichzelf bevrijd hebben uit de Matrix en weten dat; “Je nooit verder kan kijken dan de keuzes die we niet begrijpen.” 

Niemand kan je vertellen wat de Matrix nu precies is, je zal het zelf moeten gaan zien om te voelen en ervaren dat je onterechte angsten ervaarde, jezelf terug hield in je ontwikkeling, niet ten volle van het leven kon genieten. Maar ook de verantwoording om het kwaad te beteugelen binnen je mogelijkheden, of de mogelijkheden die je gaat creëren. 

Je kan de Matrix zien als een systeem om je onder controle te houden, in de macht van duistere wereldheersers. Je kan dus niet zeggen ’ons’ onder controle want er waren op de lagere school al van die ‘boefjes’ die van nature -al dan niet onbewust-, niet beïnvloedbaar waren voor de duisteren fratsen.

Nog zo’n quote; “Je moet het allemaal loslaten. Angst, twijfel en ongeloof. Bevrijd je geest.” – Morpheus

Dit laatste, daar zullen miljarden toe gedwongen worden -op relatief kort termijn. Er is een dikke vette streep getrokken door de samenleving, de gevaccineerden die duidelijk in de Matrix leefden en de ongevaccineerden waarvan een deel ontwaakt en de andere hun intuïtie volgden of om andere redenen [?]. Dit -moet- op de een of andere manier opgelost worden wil de mensheid dit in zijn geheel overleven. 

De wereldleider zullen verwijderd moeten worden van deze aarde, ordelijk via militaire tribunalen en als het niet anders kan met bruut geweld, moord en doodslag. Dit laatste, dat kan ik je vertellen, dat maakt geen deel uit van het plan. [Q]. Je kan het geloven of niet, bij een nee mag je zelf met een werkbare oplossing aankomen. Bij dotcom.radio volgen we dit plan nu vanaf het prille begin in laat 2017. Eerst kijken wat we er mee moeten, is het echt, vertrouwen opbouwen, duizenden en duizenden uren onderzoek. Een perfecte sparing partner met takenkennis en een bullshit radar, en het leuke is, iedereen kan meeliften op onze reis. 

Eens, op het eerste weekend na 17 Maart 2020 toen de dictatuur zijn intrede had gedaan zaten we met de podcast op 134.000 bezoekers, zomaar ineens waar we er altijd zo’n + 1.000 hadden. Niet wetend of meerdere mensen samen luisteren of dat de podcast gedownload wordt en verder gedistribueerd. Na die topdag in 2020 zakte het weer snel af 5.000 / 4.000 en paar weken 2.000 en daarna weer al die tijd de gebruikelijke + 1.000. De waarheid is moeilijk te verteren, los of je geloofd in het Q verhaal. De extreme dictatuur is zeer zichtbaar zoals alle plannen om de economie totaal om zeep te helpen en daarna in te richten zoals de dictators voor ogen hebben. De gehele wereld ingericht voor een slavensysteem waar we geacht worden niets meer te bezitten en gelukkig te zijn. Het Building Back Better. Het klonk allemaal ongelofelijk en er werd lacherig over gedaan. Maar kijk om je heen, de vissersvloot wordt gesaneerd, de boeren uitgekocht tegen hun wil, voedselproductie afgebroken, energie prijzen onbetaalbaar door het plafond zodat bedrijven en burgers hun bedrijf en huis straks moeten verkopen aan de staat. Zo wordt het plan uitgevoerd en de matrix mensen komen niet in beweging omdat ze niet verder kunnen kijken dan wat ze begrijpen.

Ik wil niet meegesleept worden in ‘hun’ onwetendheid en gebrek aan actie vandaar dat ik vocaal de harde lijn volg, de keiharde lijn.


Tijdens het QR code tijdperk moesten we als ongevaccineerden bewijzen of we ‘veilig’ een ‘verboden’ ruimte mochten betreden als een terras, cafe, restaurant, ziekenhuis. Ik kon en wilde nergens meer komen. Nu de oversterfte golf om zich heen slaat onder de V mensen vraag ik nog net niet of ze gevaccineerd waren aan de nabestaanden maar wellicht dat de uitdrukking op mijn gezicht mijn gedachte wel verraden. Op de sociale media ga ik echter vol los over de genomen beslissingen van het MATRIX VOLK, en via via kent iedereen mij als ‘complot Henkie’ zo werd ik jaren geleden al genoemd door mijn collega’s op de radio. Tot het moment dat de spanning te hoog werd en ik zelf per direct besloot te stoppen, zeker met een D66 burgemeester in de gemeente was het anders toch uitstel geweest. Geen moment spijt van gehad en de podcast, die bleef op +1.000 en zit toch weer op de radio in NL. 

En waarom ga ik nog meer vol los, omdat ze pas goed voor zichzelf gaan zorgen op het moment dat ze het immense risico kunnen overzien dat ze lopen. Wellicht hebben ze geluk gehad bij Vaccin nummer 1+2 toen de farmaceuten het productie proces nog niet optimaal op orden hadden, nu met booster 3+4+5 en sommigen al 6 stijgen de kansen om in de oversterfte top 1.000 te belanden met grote passen. Voor hun eigen bestwil zou het goed zijn om optimale voeding, vitamine, mineralen te gaan gebruiken, een spike eiwit killer als HCQ of Ivermectine en zich te laten controleren op bloedstolsels is een must.

Er zijn echter mensen die straks nog niet eens met een defibrillator stroomstoot uit de Matrix te ontwaken zijn. 

Zoals er nu mensen aangeven puur bloed te zijn, ze hebben we bij de tweedeling ook beschadigd DNA gekregen, of deze twee ‘rassen’ nog te vermengen zijn nu en op termijn is de allergrootste vraag. [?]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk