dotcom.radio aflevering 346 van 08-01-2023

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #298 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 346: Van Nazi Duitsland naar Nazi Amerika! – Speaker of the House – Maxima bij het WEF – China toont hoever men kan gaan – Zwitserland het land van de bunkers – Trump met derde partij – Minsk akkoord om tijd te rekken – Twitter Files – M+V verboden woorden – C19 bonus ziekenhuizen – Meer sterfte dan geboortes sinds 1900 – Vrijspel voor pedofilie – Mosquitos in a Bioweapon Delivery Platform – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsDe gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles, maar zij maken van alles het beste. – Steven Schrijft . be

[Will] Leon de Winter: als je het gevoel hebt dat je niets meer te verliezen hebt, boek, of de realiteit in de nabije toekomst ? Flavio Pasquino, ik weet niet wat ik van die man moet denken, de 97% van de klimaat wetenschappers wordt door hem genoemd, dat moet Leon de Winter ontkrachten, Leon, kritisch maar veeeeel te braaf
* GV Van Nazi Duitsland naar Nazi Amerika!

* FvD insite Marcel de Graaff; Wat is eigenlijk de rol van onze koningin Maxima bij het WEF en de invoering van de Digitale munt, een soort slavenkettingen !!

* Twitter China toont hoe ver een overheid kan gaan totdat een volksopstand ontstaat. De EU-commissie leert daarvan dat in het westen de duimschroeven nog véél verder kunnen worden aangetrokken. Gewoon een beetje oproerpolitie erbij … Het loont zich voor de “bestuurders”

* Energieprijzen in Nederland (afrekening van mijn dochter in December 839,57 euro voor die maand !!

* Twitter via CBS Het zogenaamde #personeelstekort van Nederland in beeld, het heet #ziekteverzuim …
Wereld Nieuws* Twitter Pillip de Winter; “De échte mannen en vrouwen v/h jaar: de #politie die op de barricades v/d multicul-burgeroorlog in onze Europese steden de strijd tegen de vreemdelingen-invasie voert”. – noot: Politie helden, de ……. die de dictatuur mogen verdedigen. Je kiest bewust als je in deze tijd in uniform wil lopen. Geen medelijden, en ook geen respect. De overheid heeft het dragen van hét uniform tot een farce gemaakt, in de stad, dorp en gehucht.

* Twitter Why Switzerland Has 374,142 Bunkers (and likely more)

[Decem] RT.com Trump hints at third-party run in 2024​
– De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft een mogelijke ramp voor de Republikeinse partij aangekondigd door te suggereren dat hij bij de presidentsverkiezingen van 2024 conservatieve stemmen zou kunnen verdelen door zich kandidaat te stellen als derde partij.

* Zerohedge: Merkel heeft onlangs, schijnbaar geheel onuitgelokt, de goed verborgen waarheid onthuld dat de Minsk-akkoorden met Rusland over Oekraïne, die zeven jaar geleden werden ondertekend, Merkel en de toenmalige president van Frankrijk, Francois Hollande bereikten in het kader van het Normandische Formaat, slechts een misleidende politieke truc waren. Uitstel om de Oekraïne te bewapenen

* Orban wil met Hongarije uit Europa

* Virgin Islands AG Fired Three Days After Suing JPMorgan Over Jeffrey Epstein

[Mike] Donald Trump zijn insteek over speaker of the house; Hebben daar de mensen voor gestemd?
Twitter: The unelected World Economic Forum, a trade organization representing the interests of the thousand largest companies in the world, has already chosen and announced the next leader of the US House of Representatives. Kevin McCarthy
MediaMatt Taibbi
1.THREAD: The Twitter Files How Twitter Let the Intelligence Community In

* Steeds meer mensen gaan het kartel en de media blokkeren op Twitter

* Twitter Breaking: Ashli Babbitt’s mother arrested by Capitol police on the anniversary of her murder.
(on)Gezondheid* GV Het woord “M___rd is verboden in combinatie met \/______tie !
Dé censuur machine maakt het mogelijk dat de grootste massa “M” sinds WOII onbesproken blijft op de TV, de krant, de sociale media en vele alternatieve media.
– reactie op Telegram: “Toch raad ik aan om hier op Telegram geen zelfcensuur toe te passen en gewoon ‘moord en vaccinatie’ in 1 zin open en bloot te noemen. Je creëert namelijk een basisbeginsel voor justificatie van die censuur, en dat ‘ssst, hush-hush gedoe moeten we echt vanaf. Men moet zich de waarheid dusdanig gaan realiseren dat hen het koude angstzweet op de rug staat en spontaan in verzet komt bij elk aanbod van een volgend shot”.
Mijn reactie; “Ik schrijf geen artikelen voor Telegram. Maar de woorden worden gewoon gebruikt in de tekst en ik pas door de zelfcensuur in de titel een regel toe die JUIST mensen nieuwsgierig maakt om het artikel te lezen. Maar een vraag, waarom gebruik je geen echte naam hier op Telegram. Doe jij nu niet hetzelfde waar je mij …. je begrijpt me wel. Mijn woorden hebben namelijk veel meer impact als men weet wie je bent waar je woont hoe ze je kunnen mailen en bellen. Dat is waar ik voor sta, open en bloot”.

* De woorden V + M werden ook verboden bij de NFL na de incidenten op camera

* Twitter video: Het is schokkend dat ziekenhuizen een bonus van 20% van de federale overheid hebben gekregen voor het voorschrijven van Remdesivir, terwijl het voorschrijven van Vitamine C voor Covid niet was toegestaan. Dit kan als crimineel worden beschouwd.
Mijn reactie: Zoals steeds in de geschiedenis stonden heel veel medici aan de kant van het kwaad. En zwijgen was instemmen, ontslag nemen en prive illegaal verder gaan als vitamine therapeut de juiste optie. Duizenden in de alternatieve sector gaven het voorbeeld (280 tekens) Ik was het er niet mee eens is nog steeds moord

* twitter: 2 jaar geleden waren er extra -80°C vriezers nodig voor “het vaccin”, nu zijn er extra koelunits nodig voor de grote hoeveelheid overledenen….

[MBoots] NOS / CBS: voor het eerst sinds 1900 meer sterfte dan geboorte in Nederland

* Astrazenika gebouw Den Haag van boven gezien 3 bloembakken in een bijzonder vorm

* Twitter: Abnormale hoge temperaturen gevonden bij vaccinatie doden van 30 tot 42 graden

* Gateway Pundit: SELLIN: China’s Research with Mosquitos May Lead to Using Mosquitos in a Bioweapon Delivery Platform

* 18e AZK Heiko Schöning: Het tijdperk van de bio-wapens is begonnen – Hoe kunnen we ons beschermen?”

* Twitter Jeremy Loffredo: On Twitter there existed an entire network of supposed ER doctors who identified as part of the trans community who constantly lost patients to COVID & received thousands of retweets. Except they don’t exist. Surely an COVID intel op.

* Twitter: Uit Wob-documenten blijkt dat Sigrid Kaag in 2021 tijdens haar ministerschap tegen de regels een nevenfunctie had als bestuurslid bij GPMB: een WHO-organisatie die gaat over de uitbraak van pandemieën en opriep tot ‘gigantische investeringen in COVID-19’.
GedachtenvoerIemand “Pootje lappen” is geen misdaad maar een recht tegen onrecht ! – HM

* FrontNieuws Wereld Economisch Forum verklaart dat pedofielen “de mensheid zullen redden”
Het World Economic Forum roept nu op tot de decriminalisering van seks met kinderen, met als argument dat wetten tegen “liefde in de leeftijdskloof”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden”, bericht Baxter Dmitry.

* Twitter `gewoon Merel – Onschendbaarheid is dat de rede waarom al deze mensen lid worden van het World Economic Forum !! Immuniteit tegen juridische procedures!! Welkom in het land dat dit alles mogelijk maakt Zwitserland !!

* deze spreuk kwam ik tegen in de Gateway Pundit; “A Dutch uncle is someone who criticezes in a blunt matter”, we hebben nogal een reputatie hoor ik, ….

* Activist Post: Ik wist niet dat ze bestonden maar: “Coalitie vraagt verbod op gedwongen pre-payment slimme meters”

* GV Hoe zit het met dat nummer (3×6) op rij?

* GV Agenten doodden meer mensen in 2022 dan ooit tevoren – dit is hoe we kunnen voorkomen dat het opnieuw gebeurt.

* GV De laatste puzzelstukjes op zijn plaats in 2023 [?] Kinderhandel

* twitter: 1. Als je niet knielt, betaal je de prijs voor het recht houden van je rug, behoud van integriteit en loyaliteit aan het meest wezenlijke deel van je ik: dat wat jou JOU maakt. Dat vasthouden kostte Mandela 35 jaar , Muhammad Ali zijn titelgevechten, Julian Assange meer dan 10

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten