Waar ligt bij jou de Grens? [Meme]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #297 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Meer bereik met mijn Meme’s dan gedacht, met de bovenstaande titel scoorde ik in een halve dag 10.3k bezoekers en leverde mij veel interactie op mijn twitter account.Sinds ik mijn eigen websites in de lucht heb vanaf 2000 maak ik de ontwerpen zelf in fotoshop. Alhoewel je steeds handiger wordt is dat zo’n uitgebreid programma dat ik amper een deel van de mogelijkheden ontdekt / benut heb. Inmiddels overgestapt naar Affinity foto was heel betaalbaar is moet ik weer veel dingen opnieuw aanleren.

Mijn oude iMac computer van 2011 staat in de studio op de verbouwde bovenverdieping waar niet gestookt word. De computer opstarten duurt een eeuwigheid, dus die werd alleen voor het beslist nodige werk gebruikt. Mijn oude Macbook was ook beperkt qua opslagruimte en werkgeheugen. Toen we steeds meer uitval kregen van toetsen werd besloten om een nieuwe te kopen, de goedkoopste een M1 macbook air. Nu met de nieuwe laptop hebben we Afinity daar op geïnstalleerd. Een idee heb je dan snel uitgewerkt zonder veel technische hoogstandjes. De plaatjes zoeken is nog het meeste werk want die moeten copyright vrij zijn, soms staat het erbij maar blijkt het niet waar te zijn en moet je op zoek naar iets anders om je idee uit te beelden.

Natuurlijk krijg je commentaar van de linkse gekkies die vaak kant nog wal raken, lekker voor hen dat ze even kunnen trollen maar de positieve reacties hebben zwaar de overhand en je weet dat de overgrote meerderheid stille meelezers zijn.

Een tweet (meme) van eerder die dagBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk