Van Nazi Duitsland naar Nazi Amerika!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #296 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Herhaaldelijk zegt Leon “ik wil zo graag geloven dat”… want als hij gaat twijfelen aan de goede bedoelingen van de machthebbers stort zijn wereldbeeld ineen. Dan staat hij bekend als gek of klimaatontkenner en dat kan niet.


China daar kan het wel…daar is communisme dus heeft het EVIL vrij spel.     

Het gesprek van Flavio Pasquino met Leon de Winter heb ik twee keer beluisterd om het goed te begrijpen want ik wil het allemaal zo graag begrijpen en goed zien en doorhebben om het goede te doen.

Leon de Winter is behoorlijk wakker en weet heel veel prima te benoemen waardoor het gesprek zeker het kijken waard is.

Maar Leon WIL geloven en weet zichzelf daarvan te overtuigen dat alles gebeurt met goede bedoelingen en er geen sprake is van kwade opzet.

Volgens mij een overtuiging tegen beter weten in ….. want het kwaad werkelijk onder ogen zien is zwaar en haalt inderdaad je wereldbeeld onderuit en daar is lef voor nodig.

Dus Leon geloofd in de goede bedoelingen van de overheid en de vaccin promotors tot het tegendeel bewezen is…..dus liet zich prikken.

Hij denkt ook wel dat vele virologen al vanaf het begin wisten dat het vaccin niet de werking had die ze ons deden geloven.

Ik weet niet hoeveel bewijzen Leon nodig heeft maar de WOB verzoeken laten duidelijk zien hoe we al drie jaar ernstig voorgelogen worden door Hugo, door Kuipers, door Koopmans enz enz enz….. Laat op je inwerken dat we bewust werden voorgelogen wat het des te duivelser maakt.

En het liegen nog gewoon doorgaat.

En dit alles met medewerking van de wetenschappers en journalisten….behalve de wetenschappers en journalisten van de alternatieve media….die werden monddood gemaakt.

Leon vindt het absoluut belangrijk dat de alternatieve media gehoord moet worden en schuift daarom ook aan bij Blckbx wat te prijzen valt en hij benoemt ook zeer terecht het gevaar van eenzijdige informatie bij de Staatstelevisie.

Dat ook hij de stront over zich heen krijgt om zijn keiharde maar geweldige columns in de Telegraaf van de andersdenkenden de zogenaamde deugers is treurig.

En hij beseft en erkent dat het klimaat misbruikt wordt om ons onze vrijheid te ontnemen en een opmars is naar een wereldwijde totalitaire samenleving.

“Maar met de beste intenties van onze machthebbers want die weten niet beter.”

Hij bewondert Rutte en verdedigt Rutte….want Rutte is te druk om zich overal over in te lezen en gaat Rutte ervan uit dat wat zijn medewerkers hem influisteren correct is…..zoals alles over klimaat, de prik, de toeslagen affaire, MH17….. deleten zijn medewerkers ook zijn zakelijke sms’jes…….🤔dacht het niet!

Zoals ik Leon begrijp zou Rutte als MP geen idee hebben wat er werkelijk met het klimaat gaande is, geen benul hebben wat de prik nu eigenlijk doet…Rutte zelf totaal nergens geen onderzoek naar doet want te druk met managen….mijns inziens is Rutte met één ding druk en dat is met leugens zijn leugens bedekken en te bedenken hoe hij alles wat krom is weer recht kan lullen.

Klimaat doelen zijn uit onwetendheid en goedheid geboren waarbij Leon terecht beseft dat het geen haalbare doelen zijn omdat we niet zonder fossiele brandstoffen kunnen en de mens lang niet zoveel invloed op het klimaat heeft als de door NPO geprogrammeerde wetenschappers ons doen geloven.

Dat er vele miljarden weggesmeten worden in een bodemloze put…..en het klimaat een door de eeuwen heen natuurlijk proces volgt daar hebben we het niet over.

Yesilgoz is volgens Leon een integere vrouw…leuk mens…..gaat dus voorbij dat zij als minister mee gaat met het wanbeleid en zonder enige kennis van recht op deze post is gezet en zij David Icke absoluut zonder bewijs wegzet als jodenhater en holocaustontkenner en andersdenkende partijen in de politiek wegzet als rotte appels.

Zijn visie op Poetin kan ik ook niet delen. 

Leon ziet Poetin als het kwaad en de verliezer van deze oorlog omdat het Russische leger slecht en totaal niet gemotiveerd zou zijn.

Poetin zou verrast zijn dat zijn eigen leger in slechte conditie is.

Leon weet dat er in de Oekraïne een enorme rijkdom aan grondstoffen ligt maar denkt dat Poetin een slecht economisch land overneemt met op instorten staande sterk verouderde fabrieken…..een land in verval.

Poetin heeft zijn hand overspeelt volgens Leon….beseft Leon hoe hard het westen de grondstoffen in de Oekraïne nodig hebben om hun idiote klimaatdoelen te behalen. 

Hoe hard het westen deze oorlog nodig heeft om eigen falen af te dekken en Poetin geen andere keus werd gegeven dan de Oekraïne binnen te vallen.

En vraagt Leon zich echt niet af waarom het Westen al jaren zijn invloed zeer dwingend in de Oekraïne uitvoert …in een land wat enorm corrupt is.

Waar de Bidens flinke financiële belangen hebben…..want de grondstoffen hebben een enorme financiële waarde.


Ik ben geen journalist, geen wetenschapper en ook ik wil zo graag geloven dat de machthebbers goede bedoelingen hebben maar hoe graag ik ook zou willen de realiteit laat ons meer en meer zien hoe verrot en corrupt de machthebbers in het westen zijn.

De Twitter files laten zien hoe diep het rot zit….niet te missen.

We zien de opmars naar een totalitaire staat…ook Leon…..welk weldenkend mens kan hier achter staan of denken dat de machthebbers dit doen met de beste bedoelingen.

  • Geen vlees meer maar insecten eten.
  • Geen cash geld meer maar digitaal geld gekoppeld aan je CO2 verbruik.
  • De overheid bepaald waar jij je geld aan uitgeeft…wanneer en hoeveel. 
  • Geen vrij reizen meer, maar wonen in een 15 minuten city die je max 100 keer per jaar mag verlaten. 
  • Geen vers eten meer maar voedsel afkomstig uit kunstmatige food hubs.

Als we het hebben over de bevrijders van WO2 zijn het de Canadezen met de Amerikanen maar de werkelijke bevrijders waren de Russen die een enorm verlies leden van ongeveer 24 miljoen doden om de Nazies te verslaan.

De Naties die na de tweede Wereldoorlog welkom waren in Amerika met hun wetenschappelijke kennis en zich inmiddels verplaatst hebben naar de Oekraïne.

De rol van de Russen wordt zo ongeveer uit de geschiedenis gewist want we moeten geloven dat de Russen slecht zijn.

Dat het vandaag de dag weer de Russen zijn die tegen het Nazisme vechten in de Oekraïne verzwijgen de media en moeten we geloven dat Poetin heel Europa wil overnemen.

Rutte is een vreselijke opruier en is medeverantwoordelijk voor elke Oekraïense soldaat die sneuvelt. Een goed leider gaat in de onderhandeling om levens te sparen….Rutte niet die stuurt liever wapens.

Want wie even verder kijkt ziet dat het juist het westen is wat al jaren steeds meer oprukt richting Rusland.

Mijn overtuiging blijft dat het Westen prima in vrede had kunnen leven met de Russen en dan hadden we nog jaren goedkoop gas gehad en gebruik kunnen maken van de grondstoffen in de Oekraïne….maar nee Europa bleef het schoothondje van de Amerikanen die prima propaganda voerde door ons maar te laten geloven dat de Russen onze vijand zijn….maar het zijn de Amerikanen die nu Europa de doodsteek geven.

Poetin deed herhaaldelijk een handreiking door zich bij de NATO te willen aansluiten wat het westen negeerde. 

De belofte in 1990 aan Gorbatsjov dat het Westen niet verder zou opschuiven richting Rusland dan Oost Duitsland. 

De poging van Poetin in December 2021 om tot een vredes oplossing te komen werd door het westen genegeerd.

En Merkel die recent toegaf dat het Minsk verdrag alleen maar getekend werd om de tijd te hebben de Oekraïne te versterken om een oorlog te kunnen voeren en dit nu ook bevestigd is door de Fransen geeft duidelijk aan hoe onbetrouwbaar het westen is. 

En dit krijgt de hele wereld mee.

Met regelmaat benijd ik de onwetenden, de goedgelovigen die zich nauwelijks zorgen maken.

Ik krijg een knoop in mijn maag als ik die verachtelijke Bill Gates hoor zeggen dat al het vee wereldwijd geïnjecteerd moet worden….zodat ook de vaccin weigeraars uiteindelijk vergiftigd worden.

Zodat we uiteindelijk allemaal vaccin robots zullen worden….ja hier kan ik enorm verdrietig van worden.

Die totalitaire wereldmacht gaat ze niet lukken maar de schade is niet te overzien die er nu al is ontstaan.

Het gesprek tussen Flavio en Leon heeft mij dagen bezig gehouden want de verbijstering van dat gesprek was voor mij dat Leon zoveel doorziet maar het verdedigt als…”de machthebbers ze doen hun best en hebben het beste met de wereld voor”.

Wie beschermt hij nu echt…. de machthebbers of zichzelf…..ik denk het laatste.

Hij heeft een boek geschreven als een roman maar wel in een totalitaire samenleving en dat is een samenleving die geen enkel mens bedenkt of wenst met goede intenties.

Daarom heb ik geen enkel vertrouwen meer in onze overheid.

Zolang het niet bespreekbaar is dat er een kwade macht is die de wereld wil veranderen zullen onze kinderen een rampzalige toekomst tegemoet gaan.

Met een enorme berg schulden, geen vrijheid meer en diepe armoede met voedseltekorten……en daar zal ik alles aan doen om dit te voorkomen hoe klein mijn bijdrage ook is het is een bijdrage en geen toegeven!

Want deze wereld gaat er niet komen…..no way!

https://www.blckbx.tv/binnenland/leon-de-winter-onze-vrijheid-botst-met-de-klimaatagendaBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk