Hoe zit het met dat nummer (3×6) op rij?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #295 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het nummer van “the Beast’ heeft veel mensen bezig gehouden en wordt nog steeds te pas en te onpas gebruikt in ‘de duistere’ wereld. De laatste ontdekking van de nummer combinatie vinden we voor het kantoor van AstraZeneca in Den Haag verwerkt in de drie bloembakken cq zitbanken, …


Afbeelding Google Maps

Hieronder nog wat andere recente meme’s van afgelopen weekNog wat andere meme’sBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk