De laatste puzzelstukjes op zijn plaats in 2023 [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #293 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Als je denkt dat komend jaar de wereld uiteen valt, zou het dan kunnen zijn dat dit slechts een gedachte is van jezelf? De laatste jaren zijn meer en meer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Complot onderzoekers weten dat het niet anders kan zijn, puzzelstukjes passen immers nooit op een andere plaats. 


Als je de opeenvolgende uitnodigingen steeds weer hebt afgeslagen om mee te puzzelen wordt het wazige beeld dat je hebt in je hoofd van jouw wereld er niet beter op. In tegenstelling tot de complot onderzoekers die verlangen / eisen de laatste puzzelstukjes in handen te krijgen om hun plaatje compleet te maken.

Wat onderdeel uitmaakt van mijn visie heb ik vorige week duidelijk gemaakt in slechts enkele zinnen in deze meme.

“Alle nieuws tezamen heeft het doel van totale controle
In alle FEITEN zit -deze- waarheid VERSCHOLEN”


Het -niet willen meedoen- aan de puzzel is dat velen het plaatje weigeren te aanschouwen. Het plaatje gaat ontegenzeggelijk een zeer schokkend wereldbeeld te zien gaan geven. Een plaatje dat je echter niet ter aanschouwen wordt aangeboden maar slechts het beeld schetsen wat voor tafereel daar geboden wordt. 

Hoe is het mogelijk dat de politiek, de rechtsmacht, de bedrijven, allemaal samenspannen om een einde te maken aan de economie, de voedselketen te vernietigen en de bevolking uit te moorden. Wie zijn die ‘mensen’ die hier allemaal aan meewerken, waarom zijn mensen te bewegen deze misdaden ten uitvoer te brengen?

Het antwoord is het grootste complot dat al eeuwen rondwaart over de gehele wereld. Kinderoffers aan Satan. Onder andere de misselijk makende seks spelletjes die de rijken en machtigsten der aarde met kleine kinderen uit haalden en op film vastgelegd op plaatsen zoals het Little Saint James eiland, onderdeel uitmakend van de Amerikaanse Maagdeneilanden door Jeffrey Epstein.

In het hele verhaal van Epstein zijn arrest en ‘moord’ en zijn partner in de misdaad Ghislaine Maxwell is nog niet geopenbaard wie de daders waren.


Dat waren de mensen die chanteerbaar waren en in staat werden gesteld om al de monsterlijke misdaden tegen de mensheid te begaan. Beïnvloeding door mensen uit de sport, muziek en filmwereld, de rechtspraak, media en de politiek. Je hoeft geen medelijden te hebben met hen, immers op enig moment in hun leven hebben ze bewust de keuze gemaakt tussen roem, geld, macht en de misdaad. 

2023 komt met de realisering dat we op enig moment, of het hele leven, onder de invloed waren van de slavenmeesters die bovenaan de touwtjes trokken. Onbewust werden we al klaargestoomd op school, op enkelen na die op zeer jonge leven al onhandelbaar waren, de ‘schoffies’ die een aangeboren intuïtie hadden dat het niet goed zat. De meesten gingen echter -niet beter wetend- mee in de waan van de dag. Ja ze herkenden op enig moment in hun leven dat het niet goed zat. Anderen gingen echter slaafs mee tot het moment dat zelfs hun lichamelijke integriteit geofferd werd, een vaccinatie geruild tegen “de vrijheid”. 

Daarmee aangevend dat miljarden mensen alleen al voor de schijnbelofte van “dé vrijheid” chanteerbaar waren, waarvan een deel zelfs achteloos en met minachting hun superioriteit etaleerden met; “Kijk eens, wij mogen komen op plaatsen waar die domme ongevaccineerden niet mogen komen”. Tot slaafse volgers die vanwege de aangerichte pure angst ook mensen de toegang tot hun huis en leven ontzegden, niet wetende de strekking en gevolgen die ze aanrichten. De rol van de betaalde en gechanteerde “sterren” was om de ongevaccineerden aan publiek voor hun domheid te scanderen, en de zwakken te bewegen mee te doen aan de satanische ‘vaccinaties’. 

Al het nieuws, allemaal, zal ondergeschikt zijn en deze kinderhandel, pedofilie en rituele moorden. Dit moet stoppen en wel zo snel mogelijk. Deze onthullingen moeten gaan plaatsvinden, pas dan en niet eerder kunnen de poorten geopend worden naar een beter en vredige wereld. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk