Het woord “M___rd is verboden in combinatie met \/______tie !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #292 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Dé censuur machine maakt het mogelijk dat de grootste massa “M” sinds WOII onbesproken blijft op de TV, de krant, de sociale media en vele alternatieve media. 


Toen we bij gezondheid radio, de podcast die we als voorloper van dotcom.radio maakten, al in 2009 signaleerden dat een leven virus niet bestond volgens de Duitse viroloog Stefan Lanka werd ik met name genoemd in de Google zoek resultaten als kwakzalver om een lullig vitamine en mineralen gebrek artikel. De werkelijke reden om de laster vermelding te benoemen; “Een levens virus bestaat niet”, werd niet benoemd want het slimme mensen op een idee kan zetten om dat eens te gaan onderzoeken. 

Nu zijn we zo ongeveer bijna 14 jaar verder en de zaken lopen gierend uit de hand. Er wordt gesproken over oversterfte en hoe dat kan gebeuren lijkt een grote vraag, die ook niet verder onderzocht mag worden middels autopsie bij elk sterfgeval. Het deksel wordt met alle geweld op de beerput gehouden.


De vraag; “Zijn we getuige van de grootste moord operatie die de holocaust verre overtreft?” 

Is het woord; “Oversterfte”, niet gewoon de naam voor vaccinatiedoden en zijn vaccinatiedoden op hun beurs niet de cijfers van massa moord?

Moord?

O ja dat weten nog niet veel mensen, maar over de hele wereld zijn er meer als 400 bio onderzoek laboratoria. Een deel daarvan bevonden zich in de Oekraïne waar we hier al het hele jaar over berichten. Rusland zegt het bewijs te hebben dat het COVID Bio-Wapen in een van die labs gefabriceerd is. Dit bewijs werd aangekaart bij de VN veiligheidsraad maar met een niet ontvankelijk verklaard. Een logische poging van de immers, met het accepteren van dit bewijs wordt gelijk de VS van zijn sokkel geblazen. Immers al die vaccinatiedoden op je conto hebben maakt je gelijk tot de grooste misdadigers uit de gehele menselijke geschiedenis … ooit !

De in de video vermelde website met het percentage ‘oversterfte

Het volledige rapport


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk