dotcom.radio aflevering 345 van 01-01-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #291 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 345: record oversterfte Oktober – de Twitter Fauci Files – Vee met mRNA vaccin – 98% Israel in medische database – Poetin wil vredesonderhandeling – E Musk noemt Rutte Dictator – FvD Debat over het WEF, nee – Gaat Elon Subtrack kopen? – Ziekenhuis Fr. overvol – en meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[Mike] De dots raken elkaar welhaast -overal ter wereld- en toch kunnen velen die dots niet met elkaar verbinden !!

* Elon is van alles goed op de hoogte, ook hier over Nederland en Rutte en noemt hem ‘n dictator

* Weer iemand van mijn Twitter tijdlijn geblockt @Transvegan met het bekende geel/blauw vlagje en de spuit. Jammer dat er 280 + volgers bijzaten die mij ook volgen. Geeft wel weer inzicht in de waarde van mijn volgers !!

[Medusa] Jan Huzen over een nieuwe aanpak van de boeren: “De boeren moeten stoppen met gesprekken. Het is volstrekt zinloos … boerderijen die de overheid in beslag wil nemen zet je 10.000 trekkers omheen!”

[Mike] Freek Jansen FvD wil debat in TK over het WEF, geen steun
Wereld Nieuws[Mike] Kerken in Duitsland riepen op tot vrede en steun aan Oekraïne, ook in de vorm van wapenleveranties. Waarom verbaast het me niet dat kerken die LGBTQ steunen, met hun vlaggen voor de kerk ook zwaaien om WAPEN LEVERANTIES aan Oekraïne steunen?

[Medusa] Vladimir Putin tells state TV he is “ready for peace talks” and is “prepared to negotiate” an end to his war with Ukraine, but it is up to “them”.

[Geert] Deelde een video die ik niet deelde hier vanwege de opruiende teksten: Extreem vandalisme in Parijs, PKK na 3 moorden of zit er een andere agenda achter, wie financierende de onlusten en met welk doel?

Dinsdag: Breaking News/Brazil: Bolsonaro will make a nationally broadcast speech tomorrow
– Vrijdag: No military is coming to save anyone.
– Q The only way foreward is the military

* X22 Alabama & Texas: Vanaf januari mogen burgers een wapen dragen in het openbaar

[Mike] (met NL spin van mij) Oekraïne valt NAVO land aan en NAVO sponsord nu de Oekraïne (weer) Geen wonder dat veel mensen het nieuws niet meer snappen !!

* Meme
Geeft de waarheid steeds meer een conflict in je hoofd
Door alle tegenstrijdigheden je gedachten meer en meer verdoofd
Jezelf afsluitend voor de realiteit met verblinding
Toegevend aan dé hogere macht tegen verbinding
Versterkt door, of de angst voor giftige mRNA shots
Geen weet meer van het verbinden van de dots

Alle nieuws tezamen heeft het doel van totale controle
In alle FEITEN zit -deze- waarheid VERSCHOLEN

* FvD inside deze week met Thierry Baudet, Ralf Dekker en journalist Joost Niemoller: Mijn reactie: FvD fan maar, missen jullie het kernpunt niet bij de inval van de Oekraïne. De bio-wapen labs aan de grens met Rusland. Het nieuws wat ons de komende decennia in de greep gaat houden. De grootste aanslag op de wereldbevolking in de geschiedenis ?

* ZeroHedge Special Forces Insider: The CIA Is Directing Sabotage Attacks In Russian Territory, … samen met geheime NAVO partners

* ZeroHedge Putin Bans Sales Of Russian Oil To Countries That Comply With G7 Price Cap

* EU zijn direct verantwoordelijk met hun wapenleveranties dat Rusland gedwongen wordt orde op zaken te stellen wat een bloedbad kan worden in de Oekraïne

* ZeroHedge; Australische politie vraagt buren om “anti-regering, anti-politie of COVID-vaccin samenzweringstheoretici” te verraden.

[Mike] Another European land war appears to be on the menu. Serbia Puts Troops On ‘Full Combat Readiness’ As Main Kosovo Border Crossing Shut

* Als de CIA JFK vermoord heeft, hoe zit het dan met de aanslag op Ronald Reagen, op John Lennon en meer van die zogenaamde lone gun shooters ?

* #January6thCommittee trekt aanklacht tegen President #Trump terug.

* NGO boten die migranten redden kunnen voortaan een boete krijgen , of zelfs in beslag name van hun boot, als ze zich niet houden aan de door Italië recent gestemde gedragscode

* Overeenkomst Poetin en Xi ??
Media* Twitter: Er zijn nog een paar linkse censuur mensen actief bij Twitter want ik krijg berichten dat ik mijn tekst aan moet passen. Tot op heden had ik elke keer in de gaten welk woord dat was. Dus als je binnenkort leest dat Elon nog wat mensen buiten gekieperd heeft dan weet je dat !

* Twitter bericht aan: Beste Elon en team, sinds enkele dagen een popup menu in donker rood die mij het gebruik van normale woorden verbied: Zoals Anti Ruxxx, No_mies, T_talitair bewind. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?

* Twitter vraag: Ik vraag me af hoe een e-auto nu rijdt in Noord Amerika en Canada bij -45 °C.`

* Twitter: World Economic Forum Removes Twitter From Its ‘How To Follow Page’

* Twitter BREAKING: Elon Musk says he’s “open” to the idea of acquiring Substack to directly compete with the corporate media.

[Angelface] Opnieuw boete voor Ongehoord Nederland ON. de eerste keer was 93.000 en nu 56.000. Dat kunnen deze mensen noot betalen volgens mij van de tientjes leden

[Mike] the Gardian & the Hill: Satanic Temple was denouncing Trump, and the left wing media told the World that the Satanists were the good guys, fighting Christians.
GezondheidTelegram: Stelt je eens een vliegtuigcrash voor met 1800 overledenen in een woonwijk. Het land zou in diepe rouw zijn, misschien kwam zelfs de premier nog even langs. We zouden het nog jaren herdenken. Oversterfte in oktober: 1800 mensen. 5 meer dan bij de watersnoodramp.

[Mike] AUDIO: The Fauci Files Are The Next Big Step In The Great Awakening

FOX news: Fake nieuws, zoals het hier omschreven wordt. ik heb dat artikel ook gelezen van de Twitter Files, Trump wilde de angst en propaganda wegnemen op het linkse Twitter platform.

[Mike] Let me ruin your day real quick: mRNA-vaxxed meat & milk coming soon. You’re welcome.

Twitter: Netanyahu verteld: Israel heeft database van 98% van de gehele bevolking met alle medische gegevens van de laatste 20 jaar die bekend zijn zo gauw je een ziekenhuis etc binnenloopt, en daarmee krijgen we via de vaccinaties etc een exact inzicht naar de effecten van de gezondheid en genetische invloed.

[Medusa] Toch nog even een -I Told You So- momentje-: “In a meta-analysis of 63 studies of ivermectin versus COVID-19 in humans, 100% of these have shown positive results… 29 of those studies were found to be statistically significant regarding use of ivermectin alone.

[Angelface] DELA in december weer 25% meer overledens dan normaal
– Noot, mijn vraag is; Wat is normaal als voor dit gemiddelde 2020, en ’21 ook zouden meetellen ?

* Nederlandse (voormalig verpleegkundige) mocht als tolk op de ziekenhuis afdeling komen in Frankrijk waar je normaal als Jan Publiek niet komt. Chaos alles lag vol zelfs op de gang.
GedachtenvoerTwitter: Serieus….synthetische sneeuw in America het 2e filmpje al over dat het geen echte sneeuw is wat er valt in de USA….ooit sneeuw zwart zien worden van vuur en niet smelt

* Meme van David Wolfe: Een complotdenker is een kreet bedacht door de CIA voor een vrije denker die gebruik maakt van de vrije meningsuiting om onrecht en misdaad aan de kaak te stellen. – Dezelfde CIA die nu blijkt de misdaad plegers te zijn geweest -al die tijd- !!

[Mike] Een Meme die mij inspireerde voor deze gedachte
– Als je ‘s avonds moet ontsnappen uit het leven van die dag
– Als je in het weekend een break moet hebben uit het leven van die week
– Als je echt nodig op vakantie moet omdat, …
– WAT VOOR LEVEN HEB JE DAN EIGENLIJK ?
– Ik nam op vakantie altijd een stukje van het dagelijkse leven mee !
– Maar ik ben een complotdenker -creating a better world 24/7/365-

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten