Vrijheidsvechters onder de sloophamer, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #290 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Je bent een van de wakkeren, volgde de alternatieve media als geen ander, liep maanden lang elke week mee tijdens de manifestaties. En dan ineens wil je er niets meer van weten, ik wil niets meer, heb er geen tijd meer voor.


Hoezo, Hebben we al gewonnen dan?

Dan kun je toch zomaar niet stoppen met de strijd, je gewonnen geven aan de Great Reset, maakt het je niet meer uit wat er allemaal in de wereld voor onrecht gebeurd. Je zegt dat je het allemaal wel gezien hebt dus het moet in je hoofd blijven spoken. Je kan toch alle mensen niet in de steek laten die geen mogelijkheden hebben zich te bevrijden, … toch?

Allemaal excuses dat je het emotioneel niet meer trekt, dat kan, … zeg dat dan en zoek hulp !! Wegkruipen en de andere kant op kijken dat lukt nooit, never ever. Je kan alleen maar een hekel aan jezelf krijgen door te pogen weg te kijken. De onthullingen gaan echt wel door, met of zonder jou. Ook al zal niemand de vraag stellen; “Waar was jij toen, … ?” En als een ander die vraag niet stelt zal het je eigen geweten wel zijn, je eigen geweten dat meedogenloos met je aan de slag gaat. Die met de sloophamer aan de slag gaan. Dat een ander het tegen je zegt is nog niet zo erg, die persoon kan je nog ontlopen, maar als je eigen geweten in opstand komt op alle mogelijke momenten van de dag en zorgen voor een onhoudbare situatie … ?

We stelden al dat deze informatie oorlog tegen een ieder persoonlijk gevoerd wordt dus ook tegen jou. Deze meme die ik deze week maakte gaat dan ook over een ieder persoonlijk. Doe er wat mee, ga de strijd aan of, … drijf als een hulpeloos verslagen dode vis af, … mee met de stroom. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk