De alles overdonderende informatie golf, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #287 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


“Jullie starten met informatie willen geven over ’n Vaccin en COVID en dan storten jullie daarna tegelijk zoveel bagger ineens over mij uit dat ik dat allemaal niet serieus kan nemen”, vertelde iemand tegen mij. 


Dat was niet tegen mij gericht maar anderen die ook van alles en nog wat -tegelijk- over de hoofden van anderen plegen uit te storten waardoor ‘men’ in de verdediging  ging. 

Begrijpelijk dat men alles tegelijk wilde vertellen omdat de meesten ook nog in een verwerkingsfase zitten van woede en onbedachtzaamheid.

Lees ook: In welke van deze 5 fases bevindt jij je nu?

Aan de andere kant was er bij iedereen die op het pad zat van ontdekkingen het urgente gevoel; “Er is geen tijd te verliezen”, omdat velen al gevallen waren voor het kwaad”

Iedereen is instaat familie en vrienden te laten ontwaken, te ‘red pillen’ zoals dat genoemd wordt, bij de les te brengen. Familie, vrienden, collega’s, iedereen.

Dit gaat echter niet over de politiek, waar mensen al bij voorbaat een standpunt ingenomen hebben.

Dit gaat in hoofdzaak tussen goed en kwaad. 

Tussen het volk en de globalisten wereldmacht

Tussen de beschermende rol van het gezin en pedofilie

Tussen satanische slavernij en de vrijheid.

Het ging nooit over een virus en gezondheid bescherming.

Het was slechts een stukje gereedschap voor de uitrol van de totalitaire staat.

Er is echter een digitaal leger met elkaar verbonden die tezamen met elke nieuwe ontwaakte wereldburger een domino beweging aan het vormen zijn, Veel mensen hebben al lang in de gaten -dat het niet goed zit- / -niet goed voelt !! Een klein duwtje in de rug kan reeds voldoende zijn tot volledig willen ontwaken. Zeker bij de ongevaccineerden, die hebben immers al een belangrijke beslissing -van levensbelang- moeten nemen.

De onthullingen van de “Twitter Files”, gaan overal doordringen, tezamen met de oversterfte cijfers en de vele ‘onverklaarbare’ ziektes in alle gelederen van de samenleving, -of- worden deze mensen richting een ravijn gedreven, waar beslissingen niet meer vooruit geschoven kunnen worden.

Daar is het waar eerder geplante zaadjes tot bloei gaan komen of mensen zichzelf afschrijven en op een zijspoor rangeren. [een minderheid van, voorspeld 4 tot 6%]

Dat betekent dat de meerderheid van de vrije mensen een beslissing moeten en kunnen nemen om zich te bevrijden van het kwaad. De realisering dat je dit nog kunt zal al een bevrijdende emotie geven die mensen gaat aansporen tot actie, zoals bijvoorbeeld in Brazilië waar men met miljoenen tegelijk demonstreerde al vele weken lang, elke dag van de week. 

Er is echter ook de groep -niet meer zo vrije- mensen. Die bewust onnadenkend, of zich gedwongen voelden om een satanisch experimenteel ‘vaccin’ te nemen, als bescherming tegen een -niet bestaan levend virus- onder invloed van politiek, de media en de zwarte magie van het groepsdenken.

Die groep mensen, de gevaccineerden die -meer en meer- gaan ervaren dat de genomen beslissing -emotioneel niet goed voelt- of merkbare bijwerkingen ervaren. Sommigen schakelen de hulp in van traditionele artsen die niets in hun arsenaal hebben anders dan nog meer giftige medicijnen, chemotherapie en even zo schadelijke bestralingen. Weer andere schakelen alternatieve hulp in om het lichaam te detoxen / ontgiften en met vitaminen en mineralen te ondersteunen. Maar ook velen die nog niet toezijn aan hulp in te schakelen.

Of er nog niet bekende methoden zijn om alles in goede banen te gaan leiden, te genezen, mij is het nog niet ter oren gekomen buiten de schade ze ver mogelijk te verminderen. 

Actie gaat er echter komen, vrijwillig of een gedwongen overlevingsdrang. 

Beiden zijn hoopgevend leerde de geschiedenis ons. 


Gisteren toen dit artikel al klaar was kreeg ik deze oude video opgestuurd, deze keer echter met Nederlandse ondertittels. YouTube ondertittels in elke taal [tutorial] Dodelijke injecties, de geschiedenis van vaccineren Let wel de mRNA injecties zijn geen vaccin maar een bio-wapen.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk