Wat ‘sommigen’ leerden van ‘Q’


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #286 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het is idd goed om terug te kijken naar de jaren 2018-2020, toen we nog volop de Q-posts aan het uitpuzzelen waren en nog geen weet hadden van de frauduleuze verkiezing van Biden en al helemaal niet van een ‘pandemie’ die de hele wereld zou gijzelen.


Post Fa(c)sforum lid: Ik vind het wel een positieve ontwikkeling dat we op het forum de disinfo steeds beter herkennen en niet meer verzanden in posts over Nesara (wat hebben we hier veel over geschreven in dat topic) en de Gene Decode met z’n Nederlandse ondergrondse bunkers. Je hoort niemand er nog over, ook niet op het forum maar ook niet in het alternatieve nieuws. Alsof het nooit heeft bestaan. Ik zie mezelf nog preppen voor de 10 days of darkness. Als je erop terugkijkt dan kun je er toch om lachen? Tja.. dat was nog de tijd dat “we” dachten dat Trump en de militairen het probleem zouden komen oplossen in een paar jaar tijd. Schattig naïef en ver van de waarheid. Ik ben benieuwd wat 2023 ons brengt. Maar 1 ding is zeker, dat er een dunne lijn ligt tussen wappies en schapen, de ene is niet veel beter dan de ander en we moeten het toch met z’n allen redden op deze aardbol. We hebben slechts 1 gezamenlijke vijand en dat is het kwaad.

Door: Mike Donkers Fa(c)sforum | dotcom.radio

De censuur op YouTube en Twitter was nog niet in volle hevigheid uitgerold en we volgden filmpjes van IPOT, Justinformed Talk, Anti School (Isaac Green), Destroy The Illusion (Jordan Sather), Dustin Nemos, SpaceShot76 e.a., die ons bijpraatten over de nieuwste Q-post en decodes hiervan boden. We dachten dat we al volleerd waren, maar in werkelijkheid waren we volop in opleiding, vooral spiritueel.

Zo haakte Isaac Green al vrij snel af toen Q de waarheid vertelde over Alex Jones. Om leren gaan met ongemakkelijke waarheden was dus onderdeel van de training. Dustin Nemos heeft zich inmiddels ontpopt tot een Flat Earther en is m.i. volledig de weg kwijt. Justinformed Talk gaat tegenwoordig volop op het orgel tegen Elon Musk en heeft dus ook gefaald voor de test. Jordan Sather haalde er steevast UFO’s en aliens bij en met hem had ik dus niet zoveel op, maar juist hij is wel blijven hangen en heeft de buitenaardsen verruild voor het ontmaskeren van nepfiguren binnen de beweging, waaronder ook zijn oude maatjes Isaac Green en Dustin Nemos.

De training die we dankzij Q hebben meegekregen is dat de volhouders hebben leren omgaan met ons ego, dat we onszelf in dienst hebben leren stellen van een groter geheel. Maar ook hebben we geleerd om om te gaan met ongemakkelijke waarheden, onze eigen opgebouwde heilige huisjes, en met dwaalsporen die in onze eigen beweging zijn uitgezet. En daar worstelen velen van ons nog steeds mee, het is niet altijd even makkelijk om de waarheid na te jagen waar deze ook toe mag leiden, zonder dat je daar ook persoonlijk door wordt geraakt in vastgeroeste overtuigingen of naieve vatbaarheid voor valse profeten en hun onzin. Zie hierover ook mijn artikel over wappieschappen en wakkere schapen, waaruit blijkt dat er nog heel veel lessen te leren zijn over egobeheersing en hyperemotionaliteit.

Dus ja, als we terugkijken op die tijd, dan is onze onwetendheid en naïviteit idd schattig. We zijn van ver gekomen en diegenen die hebben geleerd een grotere macht dan onszelf te omarmen zijn m.i. spiritueel en emotioneel het best gewapend voor de heftige onthullingen die ons op zeer korte termijn te wachten staan. Dank voor deze bespiegeling, … !Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk