dotcom.radio archief pagina 2023


Jaargang  — 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023


26-03-2023 Deze week in aflevering 356: Toenadering China, Rusland Multipolaire wereld – Vaccin vernietigd immuunsysteem – NAVO in opspraak – Frankrijk in vlammen – Antifa is weer aan het rellen in Frankrijk – 16 landen willen bij BRICKS – Lentekriebels – en veel meer, …  Ga naar de podcast


19-03-2023 Deze week in aflevering 355: VERKIEZINGEN een farce – Positief blijven – Verkiezingen te hacken – Nog nooit was fraude zo zichtbaar – Bank Meltdown – Het Duitse Bild vervangt de hele redactie – UK test nieuw smartphone alarm – UK vax nieuws – Fauci Files Twitter – en veel meer, …  Ga naar de podcast


12-03-2023 Deze week in aflevering 354: Staking Den Haag – FvD kopieert Trump stijl – Elon Musk voor NL boeren – Politie aan tafel bij WEF – Opnieuw milieu rampen overal ter wereld – VK clean air zones – ? bij 15 min. City’s – Bank crash US – J6 Tucker Carlson – Nieuws boek Trump met brieven Wrld leiders – en veel meer, … Ga naar de podcast


04-03-2023 Deze week in aflevering 353: Trump dwing hulp af in Ohio – Opnieuw een aanval op wapen bezit in de VS – Finland klaar voor de NAVO – FvD grootste partij – Volgzaamheid – Mannen zijn ‘pussy’ lovers – en veel meer als in een uurtje besproken kan worden. Ga naar de podcast


26-02-2023 Deze week geen dotcom.radio na bijna 5 jaar non-stop elk weekend


19-02-2023 Deze week in aflevering 352: Wel of Niet stemmen – De giftrein rampen week in de VS – Kwaad op de boodschapper – de Juiste Woorden Vinden – mRNA ontgiften / detoxen – VS burgers advies: Verlaat Rusland – Gemak dient mens & Machthebbers – en veel meer, … Ga naar de podcast


12-02-2023 Deze week in aflevering 351 -Misbruik is geen eigen keuze[?] – Twitter/FBI hearings – Aardbeving Rusland – de Proxi-President – Nordstream opgeblazen door VS – Taiwan en wapen-labs – Jong bloed – Project Veritas – Rusische geschiedenis – en veel meer nieuws, … Ga naar de podcast


05-02-2023 Deze week in aflevering 350; Oorlog VS / Navo / Oekraïne is reeds verloren – Project Claritas – Hunter B gebruikte geclassificeerde info – Bio-wapen meer en meer in het nieuws – Voice cloning – Elon Musk Omega Ω – Project Veritas #Pfertility – Nog meer C19 / \/ nieuws – Media nws zoals ON opnieuw een boete – Mensen kiezen voor de vijand !! – en meer, … Ga naar de podcast


29-01-2023 Deze week in aflevering 349: Wat doet het vaccin nu precies en hoe lang? – Pfizer bobo klapt uit de school – Geen oorlog met Rusland zegt Poetin – Zwakke mensen – Spellingcorrectie – Wat zit er wel/niet in het mRNA vaccin? en meer, … Ga naar de podcast


22-01-2023 Deze week in aflevering 348: Ga leven – Achtergrond Klaus Schwab – Clif High, er is nog tijd – J suis terrorist – Lage opkomst WEF – Zware wapens NL naar Oekraïne – 62% NL denkt de rekening niet meer te kunnen betalen – Wat is er met je DNA – Neem je rechten – en veel meer, … Ga naar de podcast


15-01-2023 Deze week in aflevering 347: Nieuwe Twitter Files – Joe Biden onder vuur met documenten – FVD luidt de noodklok in de EU – Woorden doen er toe – Volop olie uit Rusland naar de EU – Twitter team Brazilië ontslagen – het gaat UITSTEKEND met het klimaat – Bio-wapens plots in het nieuws – PCR test voor verzamelen DNA – Electro Cultuur in de tuin – en meer, …. Ga naar de podcast


08-01-2023 Deze week in aflevering 346: Van Nazi Duitsland naar Nazi Amerika! – Speaker of the House – Maxima bij het WEF – China toont hoever men kan gaan – Zwitserland het land van de bunkers – Trump met derde partij – Minsk akkoord om tijd te rekken – Twitter Files – M+V verboden woorden – C19 bonus ziekenhuizen – Meer sterfte dan geboortes sinds 1900 – Vrijspel voor pedofilie – Mosquitos in a Bioweapon Delivery Platform – en meer, … Ga naar de podcast


01-01-2023 Deze week in aflevering 345: record oversterfte Oktober – de Twitter Fauci Files – Vee met mRNA vaccin – 98% Israel in medische database – Poetin wil vredesonderhandeling – E Musk noemt Rutte Dictator – FvD Debat over het WEF, nee – Gaat Elon Subtrack kopen? – en meer Ga naar de podcastBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk