dotcom.radio aflevering 344 van 25-12-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #284 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 344 met: Soevereine gedachten – Co2 belasting – Verandering persoonlijkheid na vaccinatie – Vermoeden of dubbelblind bewijs – IJsbrokken uit de lucht – Meme Pareto principe – Midterms 2022 het vervolg – Twitter onthullingen – Anti-vaxxers – de nieuwe Embryowet – en veel meer, 8 op de 10 honderd plussers zijn vrouw … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Mooie quote bij een Twitter profiel van Tania: I’m not far right… I’ve just been right so far


Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[OMG] Elke burger mag nu mee gaan betalen via brandstof aan C02 uitstoot. WEF agenda dendert door!

[Pieter] Een motie voor een grondwetswijziging moet met 2/3 meerderheid worden aangenomen. Daarna ontbindt de kamer zich en komen er nieuwe verkiezingen. De nieuwe kamer moet de grondwetswijziging vervolgens eveneens met een 2/3 meerderheid goedkeuren.
noot; ik kan mij totaal niet herinneren dat dit zo heeft plaatsgevonden in het recente verleden bij de wijzigingen – HM
[FoolProof] De permanente coronawet IS geen grondwet, die wordt daar dus ook helemaal niet voor gewijzigd. In de grondwet staat gewoon dat er onder bepaalde omstandigheden beperkingen aan je rechten kunnen worden gesteld, en deze beperkingen en de omstandigheden die dit ‘noodzakelijk’ maken worden in een wet vastgelegd, zodat ze voortaan niet meer naar noodverordeningen hoeven te grijpen.
*** Conclusie: Wij hebben gewoon een grondwet van niks, er staan allemaal mitsen en maren in. Niet zoals de Amerikaanse, waar er op rechten domweg geen enkele uitzondering mogelijk is.

[Roelof] RTV Noord De N992, in de noordoosthoek van onze provincie, was zaterdagmiddag enige tijd afgesloten in verband met brokken ijs die van windmolens vielen. ‘Zeg maar gerust gelanceerd’, zegt Anne-Wil Brontsema, die blij is dat ze het kan navertellen. Ze kreeg namelijk zo’n enorm brok ijs op haar voorruit. — Volgens de Nederlandse WindEnergie Associatie NWEA, de brancheorgansatie voor de windsector, komt het gemiddeld twee tot zeven dagen per jaar voor dat er ijsvorming kan optreden op windturbines. Volgens de NWEA is dat een ‘onvoorspelbaar proces door aan de natuur gerelateerde omstandigheden.’

* Prijsplafond het begin van het Sociaal Krediet Systeem [?]

TRUMP– & –Qanon– Wereldnieuws

* Patriots In Control, Mike je loopt weer te ver voor de muziek uit, niemand maar dan ook niemand gaf de laatste paar dagen een like of retweet op die artikelen. Ik denk dat niemand de strekking begrijpt voor de gehele wereld op verkiezingsgebied.
— Een paar mensen reageerden naar mij; “Waar haal jij al die positiviteit vandaan?”

* Begin deze week: Court Hands Big Win to Kari Lake, Orders Partial Inspection of Maricopa County Ballots

[Mike] Elon Musk stapt op Klinkt alsof hij een CEO in gedachten heeft, daarom tweette hij “voorzichtig met wat je wenst”; implicerend dat het iemand zou zijn die links nog meer zou haten dan Elon.
– Of was het gewoon om de Bots in kaart te brengen
– Hate speech up 10.000% tegen African Americans
– John Rich reTruth over tribunalen door Trump
– Trump Elon is a hero

[Mike] After learning that Twitter employs at least 15 former FBI agents, I searched Facebook. What I found is alarming Facebook currently employs at least 115 people, in high-ranking positions, that formerly worked at FBI/CIA/NSA/DHS:

[Code Monkey Z] Tot niemands verrassing heeft Twitter de handen ineengeslagen met de FBI en hun in de loop der jaren veel toegang verleend om de gebruikers op het Twitter-platform te verbieden en te controleren.
Dit is een ernstige zaak en een duidelijke uitholling van onze Eerste Amendement Rechten als Amerikanen.
Terwijl de liegende pers blijft huilen over het tijdelijke verbod van een paar “journalisten”, blijft de echte kwestie van de overheid die onze grondwet met voeten treedt onderbelicht en onbeantwoord.
*** Als de FBI Amerikaanse burgers bespioneerde via Twitter, bespioneerden ze dan ook buitenlanders?
*** X22 report 44.000 Twitter accounts met kinder-sex-handel geblokkeerd alleen al in India.

* Bescherm je Soevereine Gedachten omdat, …
“De bewuste en intelligente manipulatie van de georganiseerde gewoonten en meningen van de massa’s is een belangrijk element in de democratische samenleving.-  Edward L. Bernays, Propaganda (1928). Bernays was de neef van Sigmund Freud en werd zwaar beïnvloed door Freud, die zijn onderzoek in de richting van de manipulatieve psychologie stuurde.

* Zelf inmiddels ook een Twitter actie begonnen. There comes a time, It won’t be save for them to walk the streets”, waarom zouden we niet beginnen al die figuren en instanties te #blocken ?

[Geert] Paukenslag in Oostenrijk: eerste hoofdredacteuren moeten aftreden
In Oostenrijk zijn chatberichten tussen politici en hooggeplaatste journalisten opnieuw openbaar geworden. Deze bevestigen eens te meer dat er op grote schaal afspraken plaatsvinden tussen politici en de media. Voor twee belangrijke hoofdredacteuren zijn de onthullingen zo belastend dat zij gedwongen werden hun functie neer te leggen. Zie welke actuele gebeurtenissen momenteel de Oostenrijkse mediawereld op zijn grondvesten doen schudden. www.kla.tv/24515

[Mike] Mike Pompeo’s STERKE WAARSCHUWING:
“Een denktank van de regering in Peking produceerde een rapport dat ALLE 50 Amerikaanse gouverneurs beoordeelde op hun houding tegenover China. Ze bestempelden elk van u als VRIENDELIJK, hard, of dubbelzinnig (twijfelachtig of onduidelijk). Ik laat u beslissen waar u denkt thuis te horen, iemand in China heeft dat al gedaan. Velen van u worden in dat rapport bij naam genoemd.”

[Mike] ‘Time to drain the Brussels swamp’ – PM Orbán says widening corruption scandal could reach highest levels of EU

* Een DERDE explosie van de Russische gasinfrastructuur in enkele dagen, ditmaal in Urengoy-Pomary-Uzhgorod, de pijpleiding in het Vurnar-district van Tsjoevasjië.

[Mike] de CIA heeft JFK vermoord, … dat was het en door .want niemand besteed er aandacht aan en opmerkingen als; “Dat wisten we toch al ” Niet geïnteresseerd op mogelijke veroordelingen ? ..

[Mike] Brazilië Arrestaties aanstaande omdat de parlementariers dan niet in zitting zijn en dus geen parlementaire bescherming tegen rechtsvervolging hebben?

* GatewayPundit Sean Hannity Testifies He ‘Did Not Believe For One Second’ That the 2020 Election Was Stolen

[Medusa] 1600 nieuwe kolencentrales. En ons hele land naar de klote, zogenaamd vanwege het klimaat 

CORONA

* mRNA Spike Spreuk:
“Het bloed kruipt waar het niet gaan kan”
“En doet zo uiteindelijk alle leven in de ban”

Als men je met mRNA spikes wil doden in koele bloede
Hoe kanaliseert zich daarna, de opgekropte woedde

Politiek, Vaccinatieschade & de mRNA spike bloedpropjes:

Doen alsof de neus bloedt
En niets er meer toe doet
Dé politiek, op het doodlopende pad
Waar men voor het gemak oversterfte, totaal vergat
Wat leidde naar kwaad bloed zetten
En wij -dit kartel- wel moeten verpletten
Sommigen hun bloed wel kunnen drinken
STOP maar met zoeken, naar een doekje voor het bloeden
Wie had zo’n -halsmisdrijf- ooit kunnen vermoeden
Ze kunnen immers niet dieper meer zinken
Door een heel volk te verlinken
En hebben bloed aan hun handen
Laat nu de -volkswoede- maar ontbranden

[Medusa] Why do some people’s personalities suddenly change after receiving mRNA injections?
– mRNA spikes doorbreken de hersenblokkade en veroorzaken o.a persoonlijkheid veranderingen verteld Reinard Feullmich
– Author and Journalist Dr. Naomi Wolf en, ..
– Dr. Peter Breggin vergrootte de verontrustende parallellen van de mRNA-effecten op de menselijke geest met de effecten van lobotomie, waardoor de “vaccinatie”-campagne zonder enige twijfel een van de meest brute, ja zelfs wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit zijn gepleegd.

* Twitter Gedachten_voer Hoe kunnen experts blijven -vermoeden- als de oversterfte pieken -altijd- de vaccinatie rondes volgen. ALTIJD … dat noem ik bubbel -blind- bewijs !!

* Twitter Wat ik steeds beter ben gaan leren met de COVID ‘crisis’ is -binnen de lijntjes kleuren- Pas mijn informatie delen -na- een gerichte vraag. Ook al neemt de ander een potentieel dodelijke beslissing. Als die ander mijn afkeurende blik niet herkend heeft spreken ook geen zin !!

* Twitter Wisten jullie dat de definitie van communiceren is; “zo dicht mogelijk langs elkaar heen spreken”. Ik weet namelijk nooit wat die ander weet en welke emotionele bagage er in het spel is !!

[Angelface] Lancet study and other studies prove the mRNA injections are dangerous & deadly. Tucker Carlson Tonight Noot studie na studie en de Lancet studie was van 10 maanden geleden. Overheden overal ter wereld weten nog van niets. Mijn conclusie schuldig en hoog tijd dat ze vervolgd worden voor niet anders dan moord

* GV Ik ben geen anti-vaxxer schreef iemand, bijscholing alarm!
– vaccinatie geschiedenis
– Wat kunnen we leren van de Spaanse griep (Griekenland)
– De ontvolking agenda Georgia Guidestones
– Video Lethal injection

SOCIALE MEDIA

[***] Zorg dat je de meest recente afleveringen van dotcom.radio download zodat bij een eventuele blackout er recent nieuws is voor de mensen die dan pas bereid zijn naar alternatieve bronnen te luisteren, …. download, rechter muistoets downloaden als, …

* Waar al die Telegram kanalen hun doel voorbij schieten, sommigen delen vele, vele video’s en je zit met een snelle computer op glasvezel te wachten op een hele serie video’s om te laden, en uiteindelijk verlaat je het kanaal terwijl je niets maar dan ook niets kon bekijken, … als je daar tijd voor zou hebben.

* Kreeg een reactie op Twitter: We bevinden ons hier ook maar in een echo kamer. (Niet mee eens maar) Wat denk je van elkaar bijscholen zodat je in de buiten wereld beter geschoold bent.

GEDACHTENVOER

* GV De 15 minuten stad, een WEF ontwerp, …
Tussen de regels door: Wat ik lees is, alle culturen mixen, alle behoeften binnen loopafstand van je woning, de stad aanpassen voor de klimaat, p(l)andemie lockdowns en het Sociaal Krediet Systeem, de digitale stad, de openlucht gevangenis.

* Na een streng beoordelingsproces, heeft het United States Patent Office het Dr. Rath Research Institute de eerste patenten ter wereld toegekend voor natuurlijke gezondheidstechnologieën ter bestrijding van wijdverbreide menselijke ziekten. De erkenning van deze geavanceerde technologieën, waaronder octrooien voor combinaties van micronutriënten ter bestrijding van hoge bloeddruk, diabetes, virale infecties en kanker, en ter bevordering van de gezondheid van de ogen, vormt een belangrijke stap in de richting van de invoering van natuurlijke benaderingen als het nieuwe zwaartepunt van de moderne gezondheidszorg. 

* Het blijft mij achtervolgen. Mac adressen bij mensen
– Hij heeft het dus niet over shedding of iets dergelijks maar wel dat stoffen ingebracht kunnen worden die dit mogelijk maken, …

* Sophie Hermans op Twitter, beter bekend als de tassedrager van Rutte: “Met een aanpassing van de Embryowet kunnen we voorkomen dat ouders die ziektes aan hun kind doorgeven.”
Noot: Of bedoeld als een escape route voor abortus ?

* Wil iedereen eigenlijk wel -Vrij- zijn?
– korte antwoord dat is te veel verantwoording
– Bij de dotcom.radio podcast lees je op een plaatje; “Alleen onwetenden reizen in het donker”
– het niet willen weten maakt je niet minder kwetsbaar

Soms moet je de prijs betalen om een rebel te zijn en je licht te laten schijnen, omdat je de duisternis in de mensen irriteert door gewoon jezelf te zijn.

Als je niet langer als een conformist leeft, bedreig je het hele op angst gebaseerde systeem. Als je niet gehoorzaamt aan de verziekte maatschappij neem je je macht terug en inspireer je anderen om hetzelfde te doen.

Wees een rebel, elke keer dat je je niet conformeert aan de matrix leg je een basis voor de vrijheid van de massa’s van angst en controle.

Elke rebelse actie die je als individu onderneemt in de richting van vrijheid en liefde, verschuift de collectieve energie. Wees moedig jezelf. 

** Terug kijkend op afgelopen jaar was voor mij de Oekraïne Bio-wapen labs de absolute #1 nieuws factor waar ik via Twitter nog op reageerde.

Een reactie op Twitter aangaande de meme

–> Maar is het waar? Welke dingen worden er dan ontmanteld? <—

Nieuws volgen is een dagtaak momenteel, dat begrijp ik. Daarom verzorgen wij een podcast elke week waar we de -allerbelangrijkste- berichten verzamelen. Maar ik zal het belangrijkste vermelden,

Rusland viel de Oekraïne niet alleen binnen vanwege de hulpkreten van de bevolking. Maar vooral om de Bio-wapen labs waar de gevaarlijkste experimenten plaatsvonden. De grootste misdaad -ooit- tegen de gehele wereldbevolking .

Reeds 4 x aangekaart bij de VN veiligheidsraad en door de VS veto stem geblokkeerd maar Amerika is de dader. Dat is waarom organisaties als de FBI, CIA, DOJ etc alle zeilen bijzetten om de waarheid te onderdrukken

.. maar vraag je af … waarom je dit nog niet weet? Hoe is het mogelijk dat je in deze wereld nog geen achterdocht kreeg en zelf op zoek ging naar het nieuws. Ben je niet -MEDESCHULDIG- dat het zo ver is kunnen komen? Je mag zelf het antwoord geven !

* 2600 honderd plussers in Nederland 8 op de 10 zijn vrouw. Dat verteld mij dat de vrouwen het nog niet zo slecht hebben.

Het jaar in cijfers

Video vertoningen sinds november op Rumble / YouTube / en enkele andere kanalen
Light my Fire ……………………122.128 vertoningen op Rumble
Here’s to your health ………..127.940 vertoningen op Rumble tune gezondheidsradio
Hope Comes In The Dark … 159.239 vertoningen op Rumble tune dotcom.radio podcast
We Won’t Give Up …………… 195.638 vertoningen op Rumble o.a. via Gettr en Twitter
We Geven Niet Op ………….. 140.000 vertoningen op Rumble teller gestopt eind Oktober
Aantal views per 23-12 Tot. 753.527 op nog wat andere sites
YouTube met jarenlange blokkade kwam in totaal niet verder als 5.120 vertoningen sinds 2011

149 radio programma’s 1x drive in 150
Totaal sinds augustus 1970
Einde jaar 5.428 x draaien / presentatie festival / optreden als zanger / radio programma /

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten