Ik ben geen anti-vaxxer schreef iemand, bijscholing alarm!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #282 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ik zie regelmatig mensen afstand nemen van de mRNA ‘vaccins’ maar er wel bij zeggen/schrijven geen anti-vaxxer te zijn! Ik zou ze graag willen bijscholen omdat deze mening een -gevaar- voor de naasten zijn waar ze mee omgaan en -infecteren- met hun misplaatste gedachten !


Ten eerste; geloof -NIETS- van wat ik ga vertellen. Maar ga op onderzoek uit en probeer voor jezelf een logische verklaring te vinden waar al de oversterfte, de vaccinatie doden vandaan komen [?]. Elke doden piek volgde immers na een nieuwe vaccinatie ronde / campagne in elk land overal ter wereld. Als dat geen dubbel-blind bewijs is op zichzelf !!

Wat ga je vertellen als je dochter of zoon hun baby willen laten vaccineren? Nog nooit van autisme gehoord dat tegenwoordig schering en inslag is? Ga eens een bijsluiter zitten lezen en de ingrediënten een voor een opzoeken, je schrikt je kapot. Je kan echter ook artikelen lezen van mensen die dat reeds gedaan hebben voor je. `onderaan staat dan ook de video die ik steeds weer deel, verwijderd van YouTube maar gelukkig weer op een censuur-vrij platform.

Je kan geen media vertrouwen, geen dokter, geen instanties. Dacht je dat al die complotdenkers gek zijn? Dat denk ik wel over de mensen die zich -NU- nog laten prikken. Geen enkel zelfstandig onderzoek gedaan en iedereen wist dat het vaccin een haastklus was, of zit er al vele jaren onderzoek in hoe ze mensen definitief onvruchtbaar kunnen maken en langzaam kunnen doden? Dat is de vraag die je voor jezelf zal moeten ontdekken. 

Wel eens nagedacht over patenten, wanneer worden die verstrekt, als iemand iets uitgevonden heeft toch, iets bedacht, iets gemaakt?

Waarom hebben al die virussen een patentnummer?

Omdat ze zo voorkomen in de natuur?

Of omdat die in een farmaceutisch lab in elkaar geknutseld zijn?

Zo dateert het Sars-covid patent reeds uit 1951 bij het US patent bureau. En dit, wist je dit ook?

Door Mao, Stalin en Hitler werden tezamen zo’n slordige 150 miljoen mensen vermoord. Staat dit op de tweede plaats [?], de Spaanse griep waarvan ik gelezen heb -in een gratis online te lezen geschiedenisboek- dat er alleen doden vielen in landen waar men gevaccineerd was. Daar heb ik bijna 14 jaar geleden een artikel over geschreven op mijn oude website en opnieuw, aangepast geplaatst in Oktober ’21 Spaanse Griep & Covid, de overeenkomsten

Dus, … onder toezicht van de overheid, de farmaceutische industrie, de dokter, de instanties, de ziekenhuizen, etc verliep deze levens vernietigende operatie. Of gebeurde dat met -toestemming van- / -volgens een vooropgezet plan- / volkeren moord ?

Dat laatste stond opgetekend op de Georgia Guide Stones

Ga je verdiepen in deze materie, het kan je leven of dat van dierbaren redden omdat je niet meer als die kip zonder kop gaat praten, denken en handelen!

Ja maar door de vaccinaties zijn de besmettelijke kinderziektes toch bedwongen? Nee je praat als een kip zonder kop en hebt je nog nooit -ZELF- verdiept in deze materie. Toen het allereerste vaccin op de markt kwam waren al die ziektes al voor 90% beteugeld. Niet door een gifbom vaccin maar door hygiene en sanitaire voorzieningen.  Het Einde Van Een Mythe: Geschiedenis van Vaccineren

Deel 1 De definitieve kijk op de geschiedenis van vaccinatie. Van kanker, tot autisme, tot de doelbewuste sterilisatie van onschuldige mensen over de hele wereld, ontdek waarom al deze dingen volkomen legaal zijn volgens de Amerikaanse code – waarom de regering u niet anders beschouwt dan vee in hun eigen wet.

Uw missie, mocht u die accepteren, is deze video te downloaden en opnieuw te posten op elke mogelijke website. Maak DVD’s en plaats uw activistische groepsnaam op het menu. Bewerk stukken en Rickroll YouTube met vaccinatie waarheid! Dit is publiek domein, en er is geen toestemming nodig om deze video en informatie te kopiëren, te reproduceren en weg te geven.
– Clint Richardson-

Iedereen die uitgesproken pro-vaccinatie is ga ik van mijn Twitter tijdlijn verwijderen, die krijgen een block tezamen met de pro-Oekraïne debielen. 

Definitie debiel; Iemand met weinig verstandelijk vermogen. Daar vallen ook hooggeleerden onder die op een ander dan hun vakgebied hun hersenen niet gebruiken!

En hier nog meer van deze artikelen


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk