Wil iedereen eigenlijk wel -Vrij- zijn?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #281 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vrijheid komt met de -verantwoording- dat je zelf -iets- moet doen om je leven in goede banen te leiden. Jij staat zelf aan het roer en niet iemand waar je naar kan wijzen! 


Je moet alles zelf uitzoeken en vragen als je het niet weet.

Als er dan iets verkeerd gaat dan kun je hen de schuld geven inplaats van jezelf. 

Daarom is er het gezegde; “Als je met een vinger naar een ander wijst dan wijzen de anderen naar jezelf”

Zouden daarom velen zo gemakkelijk de vrijheid uit handen geven en gehoorzamen aan de overheid?

Wel zo gemakkelijk, maar een sta in de weg voor hen die de verantwoording wel durven aan te gaan. 

Dat zijn onze medestrijders die de afgelopen jaren de waarheid wel onder ogen durfden te zien en met zichzelf de innerlijke strijd aangingen waarom ze zich al die tijd een rad voor de ogen hebben laten draaien [?]

Terugkijkend: Al die pijnlijke momenten van mensen die ze verloren hebben terwijl ze de oplossing niet zagen, het logische denken schijnbaar hadden verloren.

Alles uit handen gaven aan een overheid, aan een dokter, aan adviezen van ‘experts’, aan allerlei ‘instanties’, en zich lieten meeslepen door de waan van de dag!

Omdat ze zelf niet de moeite hadden genomen om dat te onderzoeken en niet de verantwoording wilden -dragen- voor hun eigen welzijn.

Bij de dotcom.radio podcast lees je op een plaatje; “Alleen onwetenden reizen in het donker”

dotcom.radio

Dat zijn ook de mensen die pas stoppen met roken als de dokter heeft vastgesteld dat het zo echt niet meer kan. Dacht je dat deze mensen in discussie gaan met -de dokter- over de veiligheid van vaccinaties? Echt niet!

Nu gaan wij hen proberen te waarschuwen voor de gevaren van mRNA vaccins. Dan hoor je; “Als dat zo was had ik het wel in de krant gelezen”, en terecht denken deze mensen zo. Ze hebben immers heel hun leven al de verantwoording in andermans handen gelegd. Val mij niet lastig met je gezeur! (of complotdenken als ze wat beter gebekt zijn)

Sinds ik ben gaan beseffen hoe deze mensen in elkaar steken probeer ik ze ook niet meer -te redden-, ze willen immers niet gered worden, veel-te-veel gedoe. (verantwoording)

Ik blijf gewoon aardig doen en respecteer hun -vaak onbewuste keuze- om hun eigen leven in gevaar te brengen.

Ik geef een voorbeeld; Een goede relatie kwam in het ziekenhuis en via via hoorden we dat er kanker was geconstateerd en … hij wilde niemand meer zien. Ik ging die avond na de gebruikelijke bezoektijd langs. gewapend met vijf pagina’s uit mijn eBoek; “Zoektocht naar gezondheid” waar Otto Warburg in duidelijke taal uitlegt hoe kanker ontstaat en hoe je het kan ‘bestrijden’ / genezen’. 

Na een vijandig; “Wat kom je hier doen?”, kregen we toch een goed gesprek over de leuke dingen die we samen beleefd hadden. Daarna vertelde hij dat de dokter chemotherapie had aanbevolen en hij moest zelf de beslissing nemen. Ik zag de doodsangst letterlijk in zijn ogen, en vertelde hem dat ik dat wel had vermoed wat het advies zou zijn van de dokter; “daarom heb ik was leesvoer voor je meegebracht, slechts vijf A4 tjes. Als je meer wilt weten bel je maar dan kom ik langs”. Vijf dagen later was hij dood, na zijn eerste chemo, hij had geen vragen meer, …

Een collega op het werk zou met vakantie gaan naar Limburg met de auto, hij maakte zich al weken zorgen om die reis. Het was nog ver voor de uitvinding van de auto navigatie. Hoeveel mensen zouden nooit op reis durven zonder de Tom Tom naar verre landen of grote steden? Eigen verantwoording durven te nemen?

Als je 15 jaar als internationaal koerier onderweg bent geweest en je uit bed gebeld werd en zonder voorbereiding op reis werd gestuurd naar verre landen, onbekende gebieden, onbekende bestemming. Elke reis een avontuur was dan kun je niet voorstellen dat anderen zenuwachtig zijn voor een reisje naar Limburg. Een reisje naar Italië waarvan je wist dat die kaart niet op de Tom Tom stand vanwege het beperkte geheugen. Kaart kopen aan de grens en de weg vragen aan de plaatselijke bevolking en ja we kwamen op de bestemming, en op tijd. Estland, zoveel nieuwe wegen in Polen en ze stonden nog niet op de kaart en niet op de Tom Tom, maar we kwamen er. Op coordinaten rijden naar een losplaats ergens afgelegen bij een losplaats aan de rivier met een aanhanger van 2,5 ton, een randesvous met een schip op een donkere avond tegen middernacht in Duitsland. Allemaal goed gegaan.

En dan zijn er mensen die in het leven ook op een kruispunt komen te staan en bij de simpele keuze, rechts of links al in de stress schieten. Die mensen nemen nog niet eens het advies aan van anderen maar alleen van de “expert”. Wat die keuze ook is, zelfs op leven en dood!!

Ik ga dan ook een leuke Kerst tegemoet met lekkere etentjes, gespitste oren maar vooral horen, zien en zwijgen of ik moet een gerichte hulpvraag / hulpkreet krijgen.

Ik begrijp dat dit in specifieke gevallen lastig is met bijvoorbeeld je eigen kinderen. Begin dan met een onnozel verhaal -uit eigen ervaring- over verantwoording nemen om eerst uit te vissen; “Hoe denk jij daarover, zou jij in zo’n geval de verantwoording durven te nemen?”

Ja of nee? Daarna zou je kunnen vragen of ze de verantwoording wel zouden durven te nemen in een geval van leven of dood” Zegt de persoon; “Hoezo?” dan weet je al dat het antwoord “Nee” gaat worden. Je kan je punt dan nog wel maken maar je bent dan waarschijnlijk lijk al +50% kansloos. 

Je zou er voor kunnen kiezen om de ander de verantwoording te geven om zelf terug te komen op dit gesprek (vragen; “Wil je dat doen?”) na de kerst om de sfeer niet te verpesten op dat moment. Hoor je niets meer dan is dat zo en bedenk, heb ik mijn eigen kinderen wel goed geleerd -eigen verantwoording- te nemen?

Dit kwam ik tegen gisteren in het Engels (bron onbekend)

Soms moet je de prijs betalen om een rebel te zijn en je licht te laten schijnen, omdat je de duisternis in de mensen irriteert door gewoon jezelf te zijn.

Als je niet langer als een conformist leeft, bedreig je het hele op angst gebaseerde systeem. Als je niet gehoorzaamt aan de verziekte maatschappij neem je je macht terug en inspireer je anderen om hetzelfde te doen.

Wees een rebel, elke keer dat je je niet conformeert aan de matrix leg je een basis voor de vrijheid van de massa’s van angst en controle.

Elke rebelse actie die je als individu onderneemt in de richting van vrijheid en liefde, verschuift de collectieve energie. Wees moedig jezelf. 

… en hier in een plaatje als je het wilt delenBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk