Haalt -het Kartel- ook het bloed onder je nagels vandaan, … ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #280 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Dat is wat ik concludeer in de woorden die ik op rijm zette gisteren. Een politiek stelletje -nietsnutten- die met alle geweld de WEF agenda 2030 moeten door drukken. Daarvoor niet eens steekhoudende argumenten voor kunnen bedenken. Het slechtste toneelstuk van 2022.


Met bewondering bekijk ik met name de FvD video fragmenten op de sociale media -TV kijken is geen optie meer- waar ik me afvraag hoe ze het geduld kunnen opbrengen om die totale onzin en leugens te kunnen aanhoren van -het kartel- ?

De twitter link

Omgaan met de ‘Normies’ is een zaak van horen zien en zwijgen wat ik vertaalde in deze tweet, ..

Hét; Horen, Zien en Zwijgen vergt soms veel geduld, …

PS. Zelfs hier zitten ze in de verkeerde volgorde !!

De waarheid vergt echter geen verdediging, het is wat het is!
Ook al komt -die ander- met allerlei, “Ja maar” non-argumenten.
Ik, jij, wij kunnen maar moeilijk in een paar uur geschiedenisles gaan geven.

-ONMOGENLIJK-

Met alles wat er zich buiten het (in)zicht van de verstokte MSMedia kijker allemaal heeft voltrokken.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk