Dé jacht is geopend en complotdenkers zijn de joden 2.0 ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #279 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Complotdenkers zijn psychotisch, paranoïde, psychisch zwak, makkelijk te beïnvloeden en fascisten dus een gevaar voor de democratie …


Stel dat het waar is dat in Europa kampen worden gebouwd om straks de complotdenkers in op te bergen….onder het mom dat het psychisch zieke mensen zijn en moeten opgesloten….verbannen uit de maatschappij en behandeld worden met een indoctrinatie programma en verplichte medicatie.

Ter bescherming van henzelf en de maatschappij…..hoeveel andersdenkenden hebben al vastgezeten…politieke gevangenen…..in Nederland [?].

VOOR WIE DENKT DAT DIT EEN KNETTERGEKKE GEDACHTE IS….LEG MIJ DAN UIT WAT IN DE JAREN DERTIG WEL MOGELIJK WAS EN NU ONMOGELIJK ZOU ZIJN……

De huidige tijd laat zien dat verdeeldheid….de mens opzetten tegen elkaar nog steeds gebeurt en dankzij internet en TV makkelijker dan ooit.

En misschien in deze tijd erger dan ooit willen we onze luxe niet opgeven en denken we dat de oplossing is meewerken met wat de regering van ons eist…..slikken als zoete koek wat de regering ons verteld….onder andere “de complotdenkers zijn het gevaar” dan is dat zo…..uiteindelijk slaan de complotdenkers elke keer onze dromen aan diggelen dus die zijn inderdaad lastig en verstorend.

…..de jacht is geopend en complotdenkers zijn de joden 2.0 !

WE LEVEN NU IN EEN TIJD VAN BESCHAVING🤓

Wanneer dan ook de omroep in handen is van de overheid ….dus staatstelevisie dan heb je de macht in handen om propaganda en censuur toe te passen.

De staatstelevisie vermelde in maart al dat Rusland nog voor twee weken munitie heeft….nu 8 maanden later hebben ze nog steeds munitie.

Het Russische leger verzwakt en totaal niet gemotiveerd zou zijn…..er staan 300.000 man klaar goed getraind en voorbereid om op korte termijn de genadeslag uit te delen in Oekraïne. 

De Russen zouden vreselijk lijden onder de sancties……huh….de Russen zitten weer massaal in Thailand voor vakantie…hun kacheltje brandt wel het huis warm…..de economie is met 30% gestegen…..en het rode plein heeft weer prachtige kerstverlichting…..iets wat wij liever niet meer doen want….niet leuk voor andersgelovigen!

En voor wie niet kan geloven dat een smerige oorlog niet meer gevoerd wordt het gebeurt onder onze ogen.

Er zijn al 100.000 Oekraïense jongens gesneuveld en wat betreft de gewonden reken op het drievoudige……het Oekraïense volk leeft nu onder erbarmelijke omstandigheden en Zelensky koopt nog maar is een huis erbij van 8 miljoen voor zijn ouders…..eist van Europa keer op keer miljoenen en kan stoer rondlopen in zijn groene t-shirt maar reken erop dat hij er warmpjes bij zit en zijn kersttafel vol met eten zal staan…..zo kan hij de oorlog lang volhouden.

Zelensky de verheerlijking van het Westen heeft de oppositie in eigen land verboden, de Russische orthodoxe kerk is verboden en de Russische taal is verboden……toppunt van democratie….toch……de schaamte al ver voorbij.

Rutte die deze oorlog in stand wil houden door angst te zaaien dat Poetin niet stopt bij de Oekraïne maar ook Europa zal binnenvallen.

Geen enkele westerse leider heeft ook maar één stap gezet tot vredesonderhandelingen….erger ze doen alles om deze oorlog in stand te houden over de rug van het Oekraïense volk.

Poetin heeft nog in december 2021 een verzoeningspoging gedaan maar nul reactie vanuit het westen!

En wat heeft het westen er mee bereikt …..dat er steeds meer landen zich van het westen afkeren en zich aansluiten bij de BRICS landen en wij ons zelf enorm verzwakt hebben door een zeer onbetrouwbare houding aan te nemen.

BESEF DAT RUSLAND VANAF DE TWEEDE WERELDOORLOG GEEN ENKELE INTERESSE HEEFT GETOOND OM EEN ANDER LAND BINNEN TE VALLEN….EN WAT DOET EN DEED AMERIKA….?!

De complotdenkers 👇


Een link naar een gesprek tussen twee mannen die toch verschillend denken maar een respectvol gesprek kunnen aangaan door naar elkaar te luisteren.

Maak ik mij zorgen….jazekers….want de verdeeldheid is er en die neemt alleen maar toe….binnen gezinnen, families, culturen, kleur, menselijke identiteit en dat alles gevoed door een overheid een regering die zelf bol staat van leugens en corruptie….een onverkozen EU wat steeds meer de dienst uitmaakt….en steeds meer gaat bepalen wie wel en wie niet op internet mag….fictie….nee er komt een wet aan die het mogelijk maakt om mensen met een andere mening dan die van de overheid van internet te verbannen wordt…..hoe…nou met die verdomd handige QR code.

Niet mijn regering…niet mijn EU!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk