dotcom.radio aflevering 343 van 17-12-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #276 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 343: Frustratie -vs- Motivatie – Aan welke kan van de lijn sta jij? – Corruptie EU parlement – Slechte vaccin productie – Docu Plandemic belicht – Digitale ID in de EU – WEF coupe – Grondwet wijzigingen – Aanslag op v Meijeren -en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Wir haben es nicht gewußt, of, ik wist het maar?
– Een artikel van Sylvia met als rode lijn, aan welke kant van de lijn wil jij staan?

* Belgische justitie heeft tien kantoren doorzocht in een corruptiezaak die het Europees Parlement momenteel in zijn greep houdt. Het in beslag genomen geldbedrag is de 1 miljoen euro gepasseerd, een aantal Europarlementariërs is tijdelijk teruggetreden.

* Subtrack schrijver: The Freedom Corner with PeterSweden. Hioj komt uit Noorwegen en wordt bedreigt en verstoten van een werk training vanwege zijn artikelen.

* Rabobank brief: Beste bank (algemeen) Zou U ons in Roebels kunnen gaan betalen? Wij zijn ons bewust dat uw product -de Euro- is gebaseerd op gebakken lucht en misplaatst vertrouwen. De Roebel is echter goud gedekt !!

* FvD weekjournaal, de snorfiets en losse wiel van Gideon van Meijeren, is er een aanslag gepleegd ?

* FvD voorzitter 2 de kamer zou altijd vanuit de opositie zou moeten gekozen worden aldus Thierry Baudet.

* Digitale ID, parlement is tegen het kabinet is voor in de EU !! Duidelijk hoe de verhoudingen liggen dus.
Ben jij een mens of een nummer?

* Twitter: Kan iemand uitleggen dat: Als wijzigingen op onze #grondwet slechts kunnen worden toegepast met een 3/4 meerderheid in de @tweedekamer Dat deze grondwet dan kan worden genegeerd met slechts een kartelmeerderheid van 50% +1 ?

* NL: WEF coupe; Wanneer gaat het Nederlandse leger ingrijpen?
– +15.000 oversterfte gevallen die qua timing de vaccinatierondes op de voet volgden. Een deel van het Nederlandse volk heeft dit waargenomen, beoordeeld en reeds veroordeeld.  De uitspraak; “Massamoord met voorbedachte rade volgens het “Rockefeller Files” plan, de glazen bol die iedereen kon inzien betreffende de uitvoer van het moorddadig plan. overtredingen op vele ‘fronten’ die roepen om militaire tribunalen, het Nederlandse volk is in afwachting van militaire rechtspraak, …

* Frustratie -vs- Motivatie
– Ik kan schrijven wat ik wil, nog wat nieuws zoeken en vertalen of in eigen woorden omschrijven. Maar het belangrijkste is allemaal terug te voeren op de motivatie om wat te maken van je eigen leven en daarmee in het reine te zijn. Pas daarna, … komt de rest.

TRUMP– & –Qanon

* Jouw retweet Mike, mijn vertaling: Een enkel woord van Elon Musk, een kleine afbeelding spreekt boekdelen. “Ik volg the white rabbit” (Ik duik in het konijnenhol om alles te ontdekken)
– meme 2021 Elon Musk is ook voor vaccinatie. – Noot: daden zijn belangrijker als woorden

[Mike] Brazilië arrest of Chief Sererê.

[Ingrid] Frankrijk de eerste Blackouts zijn een feit: Verleden zaterdag, vanaf 10.30h geen electricity meer in heel Villereal , dag van de markt. Café’s, restaurants, Carrefour express, niemand kon nog mensen bedienen, zelfs niet een pintje want dat heeft ook electriciteit nodig. Mijn usual bistro kon niks serveren daar alles maar dan ook alles op elec is. spijtig zelfs geen kopje chai. enkele uren later opgelost maar de dag v d markt was voorbij dus de commerce had niks verdient. de volgende dag was het in het dorpje verderop waar een vide grenier was met de uitleg dat er een auto tegen een electriciteitspaal was gereden en het erge is dat de mensen het nog geloven ook. Gelukkig hier ook geen linky maar ja, heb toch die telefoonlijn niet nodig. als er iets mis gaat , zal ik zeker toch niet de hulpdiensten bellen en geloof me, Henkie, ik denk dat je ze ook beter niet belt als je ze nodig zou hebben. een beetje in zwakte en ze prikken je zonder je het weet.

* Ruim 1,5 maand na de Midterms is er nog steeds geen gecertificeerde verkiezingsuitslag in de VS

[Mike] It sounds like they are saying that one of his Trump cards is a digital bill of rights that will protect free speech for generations to come. – Trump Announces Plans to Protect Free Speech and Calls for a “Digital Bill of Rights”

[Mike] “De regering van Justin Trudea heeft de wachttijd van 10 dagen geschrapt wanneer je om medische hulp bij zelfdoding vraagt…en je hoeft het niet schriftelijk te doen, je kunt de staat gewoon mondeling vragen je te doden.” (noot: geen wachtlijst)

CORONA

* In ons emigranten café. Iemand, we krijgen deze week ons vijfde vaccin, de dokter zei dat dit het beste voor ons is op deze leeftijd (78). Iemand anders, we zijn twee keer gevaccineerd, moesten wel om als bedrijf open te mogen blijven, daarna vond ook het wel welletjes. Maar Henk en Letty denken daar ook weer anders over en zijn niet gevaccineerd. Ook deze keer bleef de ‘reddende [?]’ vraag uit; “Waarom hebben jullie besloten om niet te vaccineren?” Ik zat in het gebied van de vijand, alles en iedereen gevaccineerd, dus alleen een antwoord op een vraag was legitiem. De vraag die niet gesteld werd, het antwoord dat ik niet kon geven. Bijna twee jaar geleden had ik voorgesteld een lezing te geven, nee daar zijn onze mensen niet in geïnteresseerd. Blijft het wachten op de eerste dode in de groep voor ik mag praten of is het -juist dan- not done?

* Wat jij ook al opmerkte Mike een paar weken geleden: Vaccinatie product kwaliteit nog niet op orde? Dr Ryan Cole verklaard dat sommigen de volle laag krijgen van mRNA en anderen slechts weinig vanwege slechte distributie i.v.m koeling en het productie proces. https://t.me/c/1302665598/53457

* Mike vertelde jij toen niet bij dotcom dat Dr. Death Anthony Fauci het verhaal van HCQ moest vertellen aan de zijde van Trump om de leugens in het volle zicht te verkopen? – Of is dit ook een gevalletje; I Told you so?

* NIH keurd ivermectine goed voor de behandeling van COVID

* Internationale bloedbank voor ongevaccineerden opgezet

[Geert] “Laboratorium waarschuwt voor Corona-testvloeistof”
Op 22 september is in Wenen een persconferentie gehouden over het onderwerp “Giftige vloeistof in antigeen testen”. Het ondernemersplatform “Wir EMUs” presenteerde de resultaten van ongeveer een jaar onderzoek hierover met deskundigen. www.kla.tv/24440 Een ongelooflijk schandaal.

* Docu: Fluvid-19, Covid Plandemic belicht

* UK parlementariër vraagt om einde aan mRNA vaccinatie te maken
– Engelse pers “de samenzwering of silence” je kan niets anders wordt je ontslagen
– Noot: Ik zag maar enkele parlementariërs in de banken zitten, voordeel, niemand viel in de reden !!

SOCIALE MEDIA

[***] Zorg dat je de meest recente afleveringen van dotcom.radio download zodat bij een eventuele blackout er recent nieuws is voor de mensen die dan pas bereid zijn naar alternatieve bronnen te luisteren, …. download, rechter muistoets downloaden als, …

* Tweakers.net Nederland krijgt een paspoort voor op internet. Hoe gaat dat werken?
– De overheid gaat dit regelen. Het uitgangspunt is nu dat internetbedrijven te veel data verzamelen van gebruikers. (Haha)

* Op mijn nieuwe macbook air wilde ik de Safari browser weer gaan gebruiken nadat ik er zoveel positieve verhalen over hoorde, de snelste browser ter wereld ! Oeps, ik moest eerst van alles zitten uitzoeken voordat ik wist hoe die handige tools werkten. Een scherm ververs button, nog niet gevonden, hoe links uit de mail, uit telegram, etc openen in Safari. [?] En dan die snelheid hé, overal reclames die vertoond werden. Een grote stap terug in de tijd want dat was ik echt niet meer gewend dus snel terug naar good old Brave.com En de mail van Apple uit testen, nee ik begin er nog niet eens aan. Pfff wat een rust weer !!

GEDACHTENVOER

[Geert] De-oertijdcode
De ontdekking die twee Zwitserse wetenschappers in de jaren 80 van de vorige eeuw deden was niet alleen verbluffend, maar ook sensationeel. In het lab van Ciba-Geigy, nu Novartis, hadden ze plantenzaden en visseneieren in een sterk elektrisch veld geplaatst. De planten en vissen die zich er daarna uit ontwikkelden waren niet alleen veel groter en sterker dan normaal, er verschenen zelfs vormen die volgens wetenschappers al honderdduizenden jaren waren uitgestorven! www.kla.tv/24465

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten