Ontsluit de oercode van plantenzaden en, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #275 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Nieuwe internationale studies en veldproeven bevestigen het: Planten, fruit of groenten ontkiemen en gedijen veel intensiever en met een hogere opbrengst dankzij elektrische velden – zonder extra meststoffen, pesticiden of andere chemische hulpmiddelen. Tegelijkertijd kunnen ze op deze natuurlijke manier veel langer bewaard en vervoerd worden.


Bron artikel: Die Urzeit CodePRIMEVAL CODE: The Breakthrough! (2022)

HOGERE GRAANOPBRENGST ZONDER GENETISCHE MANIPULATIE!

Het verbazingwekkende biologische effect werd ontdekt in de jaren 1980: De Zwitserse onderzoekers Guido Ebner en Heinz Schürch van het farmaceutische bedrijf Ciba-Geigy (nu: Novartis), die beiden in 2001 zijn overleden, slaagden er in laboratoriumexperimenten in om de groei en opbrengst van planten en vissen massaal te verhogen – zonder genetische manipulatie, alleen met een elektrostatisch hoogspanningsveld.

Verrassend genoeg groeiden oervormen op deze manier.

Bijvoorbeeld een varen die geen botanicus kon identificeren. Primitieve maïs met wel twaalf kolven per stengel. En reusachtige forellen met zalmhaken. De toenmalige farmaceutische reus en pesticidenmoloch patenteerde de baanbrekende ontdekking – en stak vervolgens een stokje voor verder onderzoek. Waarom? Omdat, in tegenstelling tot moderne zaadvariëteiten, robuustere inheemse granen uit het elektrische veld nauwelijks pesticiden nodig hebben. Bovendien kan iedereen het zonder licentie, dus gratis, verbouwen.

Samen met de zoon van de onderzoeker en bioloog Daniel Ebner onthulde de bekende Zwitserse journalist Luc Bürgin al in 2007 het revolutionaire werkingsprincipe – zodat het niet in de vergetelheid zou raken. Na massaal scepticisme is de wind inmiddels gekeerd in de wetenschappelijke gemeenschap, eindelijk! “Dankzij enthousiaste lezers en academische strijdmakkers hebben we de afgelopen jaren een ware lawine aan het rollen kunnen brengen!”, zegt Bürgin tevreden.

“Of het nu gaat om tarwe, maïs, tomaten, tuinkers of radijs: Landbouwonderzoekers over de hele wereld hebben het lang geminachte onderwerp eindelijk opgepakt. Met uiterst positieve en vruchtbare resultaten, zoals blijkt uit tal van wetenschappelijke publicaties van de afgelopen jaren. Helaas zwijgt onze reguliere pers tot op heden over deze bevindingen.”

Kortom: Het sensationele biologische effect kan gratis worden gereproduceerd – zelfs in onze eigen tuin! De bestseller van Luc Bürgin is daarom nu weer verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, in een geactualiseerde en uitgebreide paperbackversie (maart 2021), met gele in plaats van groene boekomslag, inclusief de nieuwste onderzoeksresultaten.

Wilt u ook helpen om het E-veld effect in bredere kring bekend te maken – en zo te helpen aan een definitieve doorbraak? Informeer dan journalisten, politici, wetenschappers of buitenlandse uitgevers erover. Vertel het aan vrienden en kennissen. Confronteer geïnteresseerde kringen ermee en strooi kleine vonkjes mee – in de hoop een wereldwijde vuurzee te ontsteken. (Luc Bürgin)
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk