NL: WEF coupe; Wanneer gaat het Nederlandse leger ingrijpen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #274 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het World Economic Forum heeft met de instemming van het overheid ‘kartel’ de macht over geheveld naar een buitenlandse privé instantie zonder democratische toestemming van de Nederlandse bevolking. Een daad van hoogverraad.


Ten behoeve van de verdediging en ter bescherming van de belangen van het Koninkrijk, alsmede ten behoeve van de handhaving en de bevordering van de internationale rechtsorde, is er een krijgsmacht.

Het is echter de overheid die de bevelhebbers zijn van de krijgsmacht die het bevel voeren over het Nederlandse leger. (+ 41.000 ‘manschappen’ en reservisten)

In Nederland wordt rechtgesproken door ‘onafhankelijke onpartijdige rechters’, dit laatste is zeker geen vaststaand feit gezien de overheid dictatuur nu al bijna 3 jaar de grondwet aan de laars lapt, de bevolking gevangen heeft gezet, de economie ontwricht, mee werkt aan een proxi-oorlog in de Oekraïne en de burgers laat uitmoorden met experimentele ‘vaccins’. Met maximale dwang waardoor velen het idee kregen dat een vaccinatieplicht van kracht was!

Wat moet er nog meer gebeuren voordat het leger de rechtsorde gaat herstellen van dit hoogverraad en de betreffende personen voor het militair gerecht gaat terecht stellen?

Is onze grondwet slechts een papieren monster?
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_Grondwet

Hebben de militaire leiders net als een aantal ministers en rechters zicht in een chanteerbare positie laten manoeuvreren of zitten daar ook mannen zonder ballen

Moeten we wachten tot andere landen als Brazilië het voorbeeld gaan geven?

Of moeten we wachten totdat er zoveel bedrijven gesloten zijn, zoveel burgers failliet zijn verklaard, in de kou zitten en honger hebben dat er niets anders meer over blijft dan ook maar eens te gaan demonstreren. En militairen zijn tevens ook burgers, …

Hoor ik daar iemand zeggen; “Jij hebt mooi praten met de ‘pen’ in de handen”. Ja maar, ik ben al 41 keer de straat op gegaan, 50 km van huis, bloed heet, hartstikke koud, regen en sneeuw met soms zwaar gewapenden politie als ‘begeleiders’. En jij?

Dé herziene Grondwet van 1983 zegt o.a. bescherming van burgers tegen discriminatie (artikel 1), vastlegging van de onaantastbaarheid van de persoonlijke levenssfeer (artikel 10) en het menselijk lichaam (artikel 11), een algemene vrijheid van meningsuiting en de verplichting voor de overheid om werkgelegenheid, bestaanszekerheid en een schoon milieu te bevorderen (de sociale grondrechten).

Augustus 2021: Ninefornews; “Hoogleraar staatsrecht Wim Voermans reageert: “Met de benoeming van (nu al) drie nieuwe staatssecretarissen in het demissionaire kabinet die Kamerlid blijven, wordt de grondwet overtreden.” Hij voegt toe dat dit nog nooit eerder is gebeurd.”

“Het verplicht stellen van een mondkap is een overtreding van Artikel 10 en 11 de Grondwet, internationals mensenrechten en de Code van Neurenberg”, bron Fa(c)tsforum

In artikel 1 van de grondwet wordt het de overheid verboden om te discrimineren. Hoe gaat dat met de invoering van de QR code en de invoering van apartheid maatregelen voor een niet wetenschappelijk bewezen virus en het niet erkennen van geneesmiddelen als HCQ en Ivermectine voor de griep, wat COVID feitelijk is. 

+15.000 oversterfte gevallen die qua timing de vaccinatierondes op de voet volgden. Een deel van het Nederlandse volk heeft dit waargenomen, beoordeeld en reeds veroordeeld. 

De uitspraak; “Massamoord met voorbedachte rade volgens het “Rockefeller Files” plan, de glazen bol die iedereen kon inzien betreffende de uitvoer van het moorddadig plan.

Ik zag zware overtredingen op vele ‘fronten’ die roepen om militaire tribunalen, het Nederlandse volk is in afwachting van militaire rechtspraak, …Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk