Ben jij een mens of een nummer?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #273 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Als je geen nummer wil worden of zijn? En alweer staan we op een kruispunt, gaan we links of rechts, neem je nu alweer een gok of ga je toch maar even nadenken?


Lang geleden kwam ik een ex collega tegen, Dennis was zijn naam, maar ik deed net of ik dat niet meer wist. Ik zei; “Je naam, het schiet mij even niet te binnen maar je bent toch nummer ‘1217’, zijn personeelsnummer wat ik als magazijnmedewerker had onthouden wat ik elke week gebruikte bij de uitgifte van de gewassen bedrijfskleding. Natuurlijk was het maar een grap maar wel heel goed geslaagd vond hij ook. Wil jij ook een nummer zijn in de moderne maatschappij, of ben je het al? 

Met het digitale ID zijn mensen een nummer !

We krijgen steeds meer een nummer opgedrukt, een digitaal ID, je naam staat er niet op, wel een nummer. Bij de Be-last-ing en overal mag je al sinds jaar en dag een sociaal identificatie nummer tonen gekoppeld aan je naam. Bij je ID is je naam al weggelaten. 

En alweer staan we op een kruispunt, daar begon ik mee, want het vorige kruispunt was de vaccinatie keuze, je kreeg een QR code die je automatisch indeelde in de -APARTHEID- maatschappij. Jij was een betere burger dan -die- anderen! En het ergste was dat je dat ook nog heel normaal scheen te vinden.

Nooit, maar dan ook nooit kreeg ik de vraag; “Leg me nu eens uit waarom jij niet gevaccineerd wil worden?”. (In de vorm van: “Ben jij zo dom had ook gemogen”.)

Dan had ik dat keurig uit kunnen leggen en ook gedegen kunnen onderbouwen met niet bestaande wetenschap ten faveure van de vaccinatie waanzin.

Nooit, maar dan ook nooit, heeft iemand mij nadien excuses aangeboden voor de APARTHEID toen men mij aan de deur vertelde; “Je bent niet meer welkom in ons huis!”

En nu sta je dus weer voor zo’n keuze die nog meer impact gaan maken op je eigen leven en dat van de tweederangs burgers. 

Je staat namelijk met de invoering van de digitale munt op het punt om al je burgerrechten in handen te leggen van de -ALTIJD- betrouwbare overheid [?]. Alles wat je doet en zegt kan beloond worden met bonus of straf punten die -vadertje- staat je voorschrijft. Met de digitale munt staat immers de deur wagenwijd open naar de invoering van het Sociale Krediet Paspoort. 

Bij de eerste beslissing ging het -vrijwillig- om een experimenteel ‘vaccin’ te nemen in ruil voor het recht om je vrijheid te behouden. Een beslissing die velen nare bijwerkingen opleverde waar even-zo-velen weigerden om het verband te leggen met het vaccin en sommigen een vervroegd einde opleverde. Maar in alle gevallen een tweespoor trok in de samenleving. Het ‘zij’ en ‘wij’, de gevaccineerden en ongevaccineerden, de goede en de kwaadwilligen.

—//—

Met de invoering van de digitale munt, daarmee neem je tevens de beslissing op -deze keer- -verplichte vaccinaties- om je toegang tot -het leven- niet te verliezen. Je neemt tevens de beslissing of al je vrienden en collega’s nog deel uit morgen maken van jouw leven. En die beslissing mag je zelf niet eens maken maar die beslissing gaat de overheid voor je nemen. In de basis komt het allemaal daar op neer.

En wedden dat velen -onnadenkend- ja gaan zeggen tegen de propaganda machine, ja gaan zeggen tegen de nieuwe ronde van -apartheid- en ja gaan zeggen tegen de ondertekening van de eigen ondergang !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk